Yine tekrar yine aynı şeyler

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Dün kv eltimgile gidecekmiş.tabiki çocuğa baktığı için götürmek zorundayım.çalışan biriyim sonuçta.Ama durum şu ki daha önceden kaynım ile konuşmadığımdan evine ayak bakmayacağımı biliyorlar.neyse götürdüm.eşime de dedim ki beni niçin zorluyorsunuz falan dedim.herzaman ki gibi dediğime bin bir pişman etti.

Bugün çocugu almaya kv yanına gittim eşim oradaydı.dediki çocuk uyandı gel dedi.bende gittim çocuğu almaya kv dediki çocuğun uykusu geldi dedi yani açık verdi eşim de yok daha yeni uyandı falan dedi.yani açığın üstünü kapattı.

Benim korktuğum nokta bu kv yine eşimi doldurmuş bir şeyler yapmıştır yine.eşime sormayacak bu kez ne oluyor diye.çünkü yine annesi ile bir haltlar karıştırmıştır.ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

Anlayamadım

Biraz düzenleseniz

Eltinizin başka şehirde de kb sizin evde mi bakıyor onu beden götürdünüz

Madem eşiniz Kv de çocuğu neden alıp gelmiyor ya da çocuk uyandı deyip gel dedi diyorsunuz o ne demek

uyuyor gel içerde otur demesi mantıklı da uyandı ise neden gel diyor

Ne karistiriyorlarsa karistirsinlar siz istemedikten sonra cocuguda bahane etseler bir yere gitmek mecburiyetinde degilsiniz.
Benim anlamadigim esin hemen boyle doldurusa mi geliyor.Eger oyleyse isiniz zor.

Sanırım daha önce eşinizin ailesiyle yaşadıklarınız yüzünden paranoya yapmaya başlamışsınız
çocuğunuz kaç yaşında? çocuğu kreşe verip o ailenin yüzünü daha az görmelisiniz sanırım sizi bunlarla minimum muhabbet kurtarır

Yok herkes aynı şehirde kv benim çocuğa bakıyor kaynım ile konuşmuyorum.kv de tutturdu gelişimin gününe gideceğim diye çocuğa kv baktığı için götürmek zorundayım.çalışan biriyim.ama kaynımın evine adım atmam ben daha önceden tartıştık bazı meselelerden.kv götürdüm eşime de dedim beni neden zorluyorsun diye buraya kadar dün yaşandı.

Bugün eşim işten erken çıkıp kinin yanına gitmiş.sonra beni aradı çocuk uyandı gel diye işten çıkınca gittim.kapıda kv ve eşim vardı çocuğu aldım.kv uykusu geldi dedi.eşim daha yeni uyandı dedi.benim eşim herşeyi kv ye anlatan bir tip onun için birşeyler dönmüştür yine diye içime kurt düştü.eşime sorsam gidip kvye anlatacak sormasam içime dert olacak çıkmazdayım.

Sanırım daha önce eşinizin ailesiyle yaşadıklarınız yüzünden paranoya yapmaya başlamışsınız
çocuğunuz kaç yaşında? çocuğu kreşe verip o ailenin yüzünü daha az görmelisiniz sanırım sizi bunlarla minimum muhabbet kurtarır
Çocuk 1 yaşında
Zaten yüzlerini görmüyorum sadece çocuğu alırken.

En yakın arkadaşınıza mesaj atar gibi anlatmışsınız. Detaylı anlatsanız biz de ona göre yorum yapsak
Daha önce açtığım konulardan istinaden acele yazdım.yuksrda açıklama yaptım.ve ayrıca eski açtığım konulardan fikir sahibi olabilirsiniz.

Ne karistiriyorlarsa karistirsinlar siz istemedikten sonra cocuguda bahane etseler bir yere gitmek mecburiyetinde degilsiniz.
Benim anlamadigim esin hemen boyle doldurusa mi geliyor.Eger oyleyse isiniz zor.

Eşim annesinin sözünden çıkmıyor malesef

Anlayamadım

Biraz düzenleseniz

Eltinizin başka şehirde de kb sizin evde mi bakıyor onu beden götürdünüz

Madem eşiniz Kv de çocuğu neden alıp gelmiyor ya da çocuk uyandı deyip gel dedi diyorsunuz o ne demek

uyuyor gel içerde otur demesi mantıklı da uyandı ise neden gel diyor

Daha önce yaşadıklarımdan muhattap olmuyorumda keşke eski açtığım konuları okusanız.

Yok herkes aynı şehirde kv benim çocuğa bakıyor kaynım ile konuşmuyorum.kv de tutturdu gelişimin gününe gideceğim diye çocuğa kv baktığı için götürmek zorundayım.çalışan biriyim.ama kaynımın evine adım atmam ben daha önceden tartıştık bazı meselelerden.kv götürdüm eşime de dedim beni neden zorluyorsun diye buraya kadar dün yaşandı.

Bugün eşim işten erken çıkıp kinin yanına gitmiş.sonra beni aradı çocuk uyandı gel diye işten çıkınca gittim.kapıda kv ve eşim vardı çocuğu aldım.kv uykusu geldi dedi.eşim daha yeni uyandı dedi.benim eşim herşeyi kv ye anlatan bir tip onun için birşeyler dönmüştür yine diye içime kurt düştü.eşime sorsam gidip kvye anlatacak sormasam içime dert olacak çıkmazdayım.
Eşin her şeyi kv anlatıyorsa yandın demektir !

Kv çocuğa kendi evinde bakıyor anladığım

Gelinin günü gece mi gündüz ise siz onu Nasıl götürdünüz işten izin mi aldınız

Eşiniz ve Kv konuşmuştur tabii neden gitmiyor o X lere diye

Ama bunu çocuk uyudu uyumadı muhabbetine Nasıl bağladınız onu çözemedim

Önerim de kurmayın kafanızda konuşun eşinizle

Konusmadiginiz insanlara cocugunuzu birakiyorsunuz bari bu isi esiniz yapsin. Siz de yuzlerini gormemis olursunuz. Konuda anlattiginiza gore siz cocugu almaya gittiginizde esiniz oradaymis. O halde cocugu alip eve gelebilirdi mesela sizin gitmenize gerek yoktu.

Öğle arası götürdüm.

Öğlearası