Yine unutmaya mı çalışsam yoksa bi çılgınlık yapıp ilk adımı ben mi atsam?

kivircikesmer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
153
9
118
Erken biliyorum,hayatımda yaşayacağım daha bir sürü güzel anı olacak inşallah fakat hep hüsrana uğramaktan öylesine bıktım ki anlatamam.. Ne zaman birinden hoşlansam gerçekten bi şeyler hissetsem hep yarım kalıyor.Tatilden yeni döndüm orada tanıştığım biri vardı o kadar sempatikti ki çok hoşuma gitti.Zaten platonik bir ilişkiden yeni kurtarmıştım kendimi yeni özgürdüm ama durur muyum canım ben kendime acı cektiricem ya.Her neyse ben kendimi utangaç bilirdim zaten platonik dediğim ilişki benim utangaçlığım yüzünden platonik belkide açılsaydım platonik olmazdı.. Bilemiyorum.Benim utangaçlığım onun yanında gözükmüyo bile komşu oldugumuzdan selam vermek durumundaydık bir birimize meraba,iyi akşamlar derken bile o kadar utanıyodu ki çok tatlıydı gülümsemesi hala aklımda neyse ama aynı ortamda kalamadı bile o kadar utangaç bahçede oturamadı bizimle hemen utanıp kaçtı.Oysa akrabalarıyla geldiği tatilde 10-11 yaşlarında yaramaz bi kuzeni beni görünce arkadaşına dönüp aaa xxxx abinin şeyiiii dedi ve bana bakarak sırıttı.Önce kendim mi patavatsız bi harekette bulundumda bu yakıştırmaya maruz kaldım diye düşündüm ama hiç abes hareketim yoktu demekki arlarında konuşuyolar beni çocukta ordan duydu sonucuna vardım(yaşına yakın bi kuzenide vardı muhtemelen onla konuşurlarken)ve mutluluk komasina girdim.Ama tamda o sıralarda rüya bitti ve tatilden dönmek zorunda kaldım çocugun kız kardeşiyle sosyal ağlarda iletişim kurmuştuk o vesileyle abisini aradım ve buldum malum siteden şimdi eklesem mi eklemesem mi kararsızlıgındayım eklesem nerden buldu diye düşüncek ya da bu kız niye eklediki beni falan diycek eklemesem fotografına bakıp üzülerek geçsin istemiyorum zamanım bi aşka donuşebilecek duyguyuda utangaçlığımla heba etmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu ilişki platonik durmuyor , at adımı..
Ne kaybedersin ki..
Sen bir adım atarsın , karşında ki insan da iki adam atar belki..

Bu ilişki platonik durmuyor , at adımı..
Ne kaybedersin ki..
Sen bir adım atarsın , karşında ki insan da iki adam atar belki..

Off yerimm ya sen şimdi böyle dedin ya bak yeminle mutluluktan evde tur attım cesarete ihtiyacım varmış demek kii ben kendi açımdan bakınca anlayamıyorum ilgisini büyüttüğümü falan düşünüyodum..

17 olucam ben cok yakin bi zamanda o da 18 olmasi lazim universiteye yeni gecmis bu yil

Yaşlarınız daha çok küçük canım, böyle şeyleri dert etme bence.
Ayrıca az da olsa muhabbetiniz varmış, ekle gitsin.

Konuşursanız dersin, kız kardeşinden gördüm ekledim falan diye.
Özellikle aradığını bilmesin şımarır

Evet kucuguz ergenlik var birazciiiik ondan boyle kararsizliklar
aynen 5 saat profilini inceledigimi duysa of of of

Sen ekle bi, adimini at, o da devamini getirir artik. Madem utangacc cesaretlendir cocuu :))

kesinlikle eklemelisin kızıııım :)) bu bence olumlu bi iş ilk adımı at sen yine de olmazsa koyuver gitsinnn ama bi bakarsın oluvermiş daha iyi olmaz mııı

Gercekten olumlu mu duruyo inanmıyorum yaa Valla ekledim gitti ben üzerime düşen görevi yaptım ayy heyecan bastı

GELİŞMELEEER
Sayenizde cesaretlenip ekledim.Telefon elinde geziyomuş heralde anında kabul etti yaklasık 1-2 saat sonrada mesaj attı.Ama ben böyle cidden manyak manyak hareketler yapmaya başladım sevinçten öyle mutlu oldum yani veda etmeden gitmemden yakındı konuştuk baya ama konuyu 1-2 defa buluşmaya getirdi ben ayrı şehirlerde oldugumuzu söyledim gelirim sorun olmaz dedi birazcık gıcıgıma gitti acıkcası o utangaç dediğim çocuktan böyle bişi nasıl cıktı bilmiyorum telefon numarmı istedi tereddüt ettim beni yanlış tanımışsın sen dedi damar yaptı hemen vermekte istiyorum aslında sonra ona güvendiğimi söyledim ve verdim bu sefer aramak istedi sizcede cok sacma değil mi konuşucak neyimiz var neden aramaya bu kadar meraklı? Sesimi duymak istiyomuş bende aramamasını söyledim konuşamam çünküüü çok çekinirimmm onun içinden böyle biri çıktıgı için mi şaşırdım yoksa bilmiyorum ama kesinlikle yorum yapamıyorum iyi ve kötü onun için siz bana yardımcı olun normal mi yaptıkları yoksa hafiften bi abazalık mı var ben mi abartıyorum ????? Çünkü aramızda bişi olucaksa en masumundan yada aşkla olmasını istiyorum manita, ya da arkadaşlara bahsedilen tatilde düşürülen kız olmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…