8 aydır uğraşlarımın sonucun da yine aynı şeyi yaşamak çok yıprattı ovülasyonla denedim yine kırmızıları gördüm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok ama çok üzgünüm :/
Daha da kötüsünü yasıyorum suan cocuk düşünmeye başladıgım zaman hemen adetim kesiliyor sürekli düzenli olurken 2 ay olucak kırmızıları bile görmedim doktora gidicem randevu bulamıyorum ne devlette nede özelde. Sinir yapıyor birde bende adet olamamak
Daha da kötüsünü yasıyorum suan cocuk düşünmeye başladıgım zaman hemen adetim kesiliyor sürekli düzenli olurken 2 ay olucak kırmızıları bile görmedim doktora gidicem randevu bulamıyorum ne devlette nede özelde. Sinir yapıyor birde bende adet olamamak
Allah yardımcın olsun canım valla kafaya takma düşünme diyolar haklılar da ama nasıl yapabileceğimizi bilmiyoruz işte. Randevu bulmak büyük sıkıntı. Dediğin gibi 2 aydır randevu kovalıyorum yok bulamıyorummm. Hamile olmadığından eminsen aile hekimi yazar mı bilmiyorum ama aile hekimine adet söktürücü ilaç yazdır istersen. Çok geçmiş olsun
Allah yardımcın olsun canım valla kafaya takma düşünme diyolar haklılar da ama nasıl yapabileceğimizi bilmiyoruz işte. Randevu bulmak büyük sıkıntı. Dediğin gibi 2 aydır randevu kovalıyorum yok bulamıyorummm. Hamile olmadığından eminsen aile hekimi yazar mı bilmiyorum ama aile hekimine adet söktürücü ilaç yazdır istersen. Çok geçmiş olsun
Başka bir sehre tasındık 2 hafta önce burası oldukça kücük. Defalarca test yaptım ama negatif en son artık saglık ocagına gidicem galiba. Bu dönem stresli bir dönem belki ondan olmustur ama daha öncesinde cocuk düşündüğümde de böyle olmustu önce 2 ayda bir regl oldum sonra 22 güne düşmüştü. Cidden cok zor bir süreç hamilelik bu sürecten daha zor Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin