YİNE VE YİNE HEP AYNI MI KALACAK?

Zorhayatben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
64
11
3
37
Kocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende

Kocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende
Bu konuda net agirliginizi koymalisiniz .. ve esinizi dinlememelisiniz bu konuda ne demek ya sizinde aileniz var .. hic taviz vermeyin bu konuda siz esinizin ve ailesinin esiri degilsiniz

Tekrar konuşun. Bu durumun Adaletsiz olduğunu anlatın.
Eşiniz Sinirlenmemeli . Eşiniz iletişim kurmayı öğrenmeli. Sizin ihtiyaçlarınızı da düşünmek zorunda.

Bende soyledim ona artik onlara bagimli yasamayalim diye ama yok evdeki butun huzuru kaciriyor ailesine laf edince
Burda tek sorun esinizde .. yani esinizin ki ailede sizin ki ne ? Lütfen taviz vermeyin siz dik durursaniz esinizde pes eder sizi kisitlayamaz siz hep tamam demissiniz anladigim kadariyla is daha büyümesin diye o yüzden bu hale gelmis ..

Aileniz hic bisey demiyormu bu duruma gerci dese bu halde olmazdiniz kapinin onune koyar demissiniz koyarsa koysun ona muhtacmisiniz. Eminim sizin bu korkunuzu biliyor ve bunun icin sizi bukadar ezebiliyor ezdirmeyin o kim oluyormusta sizi bu yasa getiren ailenizden kiskaniyor ve kisitliyor

Back
X