- 30 Aralık 2009
- 23.871
- 96.047
- 1.123
- Konu Sahibi Zorhayatben
Bu huylarini biliyor muydun ?Cok sevdim oyle evlendik ama çok ta çektim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu huylarini biliyor muydun ?Cok sevdim oyle evlendik ama çok ta çektim
İzin almak saygı değil eziklik.Oyle olmuyor işte git dönme diyecek .ben saygi duyup izin istiyorum ama o bunun degerini anlamiyor.
Geçmiş mesajlarınızı okudum.Cok sevdim oyle evlendik ama çok ta çektim
Keşke biraz anlasa da beni onun arkasindan boyle seyler konuşmasam yine de vicdanim sizliyor ama yok degismiyor degistiremiyorum hicbirseyi.arkamda dursun istiyorum hep karsimda hic destek olmuyor bana .çok doluyum derdimk anlatacak kimsem de yok aileme hep mutlu gorunmekten cok yiprandimGeçmiş mesajlarınızı okudum.
Öncelikle size acımayana acımayın.
Kocanızdan sık sık harçlık isteyin ve birikim yapın 1 sene boyunca.
Şimdiden kpss ye çalışmaya başlayın. Atanırsanız çocuğunuz anaokulu yaşında olacağı için sorun yaşamazsınız. Birikiminizle de eşya sorununu vs halledersiniz.
Evlenmeden once her huyunu goremiyoruz malesefBu huylarini biliyor muydun ?
Bir işim olsa bu kadar tahammul etmezdim .cikip gitsem cocugumdan kopmak istemiyorumBencil hödük ne olacak.
Ağaç kavuğundan mı çıktınız siz. Onun ailesi baş tacı da sizin ki ne!!!!
Valla benim eşim bana bunu yapsa cinnet geçirirdim. Çok şükür ki bizde tam tersi.
Bir çare bul. Böyle davranmaya devam etmesin. Belli ki çok taviz vermişsin, artık dur demelisin.
Kpss sınavına hazırlanın mutlaka. Önünüzde 1 sene var. Bu süreçte yine konuşun, anlamasını isteyin. Eşiniz iyi geçinmeyi reddederse sizin atanmaktan başka çareniz kalmıyor.Keşke biraz anlasa da beni onun arkasindan boyle seyler konuşmasam yine de vicdanim sizliyor ama yok degismiyor degistiremiyorum hicbirseyi.arkamda dursun istiyorum hep karsimda hic destek olmuyor bana .çok doluyum derdimk anlatacak kimsem de yok aileme hep mutlu gorunmekten cok yiprandim
Kocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende
Kocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende
Aynı mı olur be bütün erkekler yazıklar olsun aynısını bana da yapiyo fazla gereksizKocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende
Benim esime normal birsey bile soylesem ters anliyor. Dediklerinizi yapmayi ara ara deniyorum. Keske bende esimin etrafimda dort donmesini saglayabilsem.normalde bogun egmem kimseye ama evlendikten sonra degistim sanki ne dese tamam der oldum huzursuzluk cikmasin diye ama yok icim icimi kemiriyor tahammule edemez oldumCanım sen büyük ihtimal ona boyun egmissin şimdi birden baş kaldırırsan güzel bir karşılık alamazsın yavaş yavaş baş kaldır ben öyle yaptım güzel her şey yolunda zamanında onunla konuştum örnekler verdim sonra evden haber vermeden çıktım disarda haber verdim şimdi hiç söylemem aile meselesine gelince benim annem babam yok bu yüzden onun ailesine denk durumu hiç yaşamadı kalanına da saygısızca davrandı (boşanma davamız zamanında) ben ona bak sen bunları bunları yaptın ben tek terbiyesizlik yaptım mı bana bunlar denildiği halde falan yüzüne vurdum teyzem geldi etrafında fır döndü diğer teyzeme nerdeyse selam vermedi bikac gun önce teyzesi geldi selam vermeyecem dedim sen vermemiştin ya hani dedim sustu kaldı gene de yemeğe aldım süper hizmet ettim onlar gidince tekrar laflarımı güzel dille soktum sustu kaldı bugün beni yemeğe götürmek için dört dönüyor etrafımda borçlu hissediyorDiyeceğim o ki yavaş yavaş yapacaksın tatlı dille yüzüne vuracaksın ama o bunu ters anlamayacak ve erkeğe ne kadar boyun egersen o kadar hoşuna gider iyice boynunu eğer ve son olarak mesleğin varsa yap eve kapatma kendini sosyal ol alışsın buna
Nişanlılık zamanında ailenize karşı nasıldı ,önceden de aynımıydı ,yoksa gerçek yüzünü evlendikten sonramı gösterdi bunu merak ettim,şayet önceden de aynısıydı sizde ona baştan bu konuda taviz mi verdiniz ,şayet öyleyse şu an sizi tınlamaz ,kötü bir durum sizde aileniz yani gidin ortak bir şeyler yapın bu sizinde doğal hakkınız bu konuda kendinizi ezdirmeyin ve Tavrınızı koyun başka bir çözümse sizde onun ailenize karşı nasılsa sizde onun ailesine mesafeli olun size o zaman bir şey dediğinde siz de onun hareketine karşılık bu şekilde davrandığınızı anlatın belki o zaman hatasını anlarKocam ailesini o kadar onemsiyorki onlari gorunce cocugumu beni takmiyor hiç.bana bircok konuda izin vermez ailem her aradiginda gondermez ama kardeside evli .onunla istedigi her plani yapiyor alip carsi pazar gezer benim ailemden biri beni cagirsa izin vermez.bende diyorum kardesini nasil alip cikiyorsan benim ailemde bunu yapma hakkina sahip.her zulüm neden bana.onun ailesi hep kiymetli bi akrabasi gelse kosariz ziyaretine davet ederiz benim akrabam gelse beni bile birakmaz gitmem için.hepsini soyledim ona da ama oturup biraz duşunecegine sinirlendi gitti ne hali varsa gorsun biktim bende
Saygı gösterene saygı duyulur. Annemin evine gittim diye dönme diyecek adama saygı da duymam. Dönmem de... İnsan once ailesinden utanır ya bu durumda. Ağaç kovuğunda yetismedin sonuçta, seni o adama gelin edecek yaşa gelene kadar o aileyle beraberdin.Oyle olmuyor işte git dönme diyecek .ben saygi duyup izin istiyorum ama o bunun degerini anlamiyor.
Sizin gibi eşim olsa ben de izin vermem. Sizin kendinize saygınız yok ki başkasından istiyorsunuz.Oyle olmuyor işte git dönme diyecek .ben saygi duyup izin istiyorum ama o bunun degerini anlamiyor.
Bende öyleydim canım başımı kesseler dediğim dediktim kii evlendim bana bir şeyler oldu sanirim gelecek kaygısı sana tavsiyem biraz mesefa koy eşinle arana senin can dediğin madem sana can olmuyor yorulma senle konuşmasını sağla konuşunca da kibar bir şekilde kavga çıkmadan anlat derdiniBenim esime normal birsey bile soylesem ters anliyor. Dediklerinizi yapmayi ara ara deniyorum. Keske bende esimin etrafimda dort donmesini saglayabilsem.normalde bogun egmem kimseye ama evlendikten sonra degistim sanki ne dese tamam der oldum huzursuzluk cikmasin diye ama yok icim icimi kemiriyor tahammule edemez oldum