• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıne yakalandım

benım kı en azından kendı içmedıgı için de kızıyor senın kı daha tuhaf sen bi bırak sonra bana laf soyle allahım ya :)
Bazen diyoki aen kimseye bakma kocan ne yaparsa onu yap tamam sigara içmeye başlıyorum dediğim an yok o konularda beni izleme diyor :D benimkide deli ayool :D

Napcamıda bilemedim

sigara içiyorum bırakmak istemiyorum sevıyorum cunku esım bu akşam yıne fark ettı ve kustu bana ilk gördüğünde çok kızmamıştı söz verdim dıye evet sözümde duramadım bu defa cok kızdı ve küstü ne yapacagımı bilmiyorum

Eşiniz haklı olduğu için yapacak şey belli aslında. Kimse yanında leş gibi sigara kokan birini istemez. (Sigara içenler kokmuyor diye savunma yapmaya başlar şimdi, içen fark edemiyor) kaldı ki başka bir sayfadaki yorumunuzdan bebek istediğini okudum. Hamile kalmaya çalışırken zararını, yumurtalarınızın kalitesini etkilediği biliyorsunuzdur. Her açıdan sigarayı bırakmanız gerektiği ortada.

Allah yardımcınız olsun, umarım bebeğinize de kavuşursunuz. Sevgiler :)

Söz verip tutmamak hoş değil. Eşinizi kandırmışsınız resmen. Haklı kızmakta.

Eşiniz haklı olduğu için yapacak şey belli aslında. Kimse yanında leş gibi sigara kokan birini istemez. (Sigara içenler kokmuyor diye savunma yapmaya başlar şimdi, içen fark edemiyor) kaldı ki başka bir sayfadaki yorumunuzdan bebek istediğini okudum. Hamile kalmaya çalışırken zararını, yumurtalarınızın kalitesini etkilediği biliyorsunuzdur. Her açıdan sigarayı bırakmanız gerektiği ortada.

Allah yardımcınız olsun, umarım bebeğinize de kavuşursunuz. Sevgiler :)
canım sorun bende degıl eşimde ama olurda birgun hamile kalırsam işte o zaman bırakırım:)

Eşiniz daha çok sözünüzü tutmadığınızdan kızmış anlaşılan. Eğer bu konuda hassas değil sadece istemiyorsa o zaman konuşup bırakamıyor olduğunuzu söylemeyi dürüst olmayı deneyin derim.
Ama ben mesela çok hassasım. Eşim sigara içmeye karar verdiğini bana söylemesiyle, banyo yapmayı ömür boyu bıraktığını söylemesi bende aynı tepkiyi oluştururdu. "Kararına saygı duyuyorum, ama kusura bakma ben o kadar tiksindiğim biriyle evli yaşayamam." Neyse ki eşim de benim gibi hassas. Mecbur değilsek kesinlikle sigara içilen yerlerine oturmayız restoranların falan birlikteyken. Eğer bir mecburiyet olduysa eve girer girmez duşa. Yoksa birbirimize dokunmamızın pek imkanı yok. İnsanlarla birlikteyken yanımda sigara içecekleri zaman sorun olur mu falan diyorlar, yok yok diyorum çünkü gıcık görülmek istemiyorum, ama çok kötü gerçekten. Kardeşim dışarıda sigara içip evime girdi bir iki kere, evi havalandırdım o gidince.
Aslında ne güzel bu bahaneyle bıraksanız daha iyi olur. İnsanların kocaları nelerine karışıyor sizinki en azından iyi bir şeye karışıyormuş.

Evet sigara berbat igrenc ve icilmemesi gereken birsey ve kendim de dahil keske icnesek keske biraksak.ama bir insani bir sey icin ne kadar zorlarsak o kadar iteriz o seye dogru.valla ben sirf esim istiyor diye hayatta birakmam ancak eger gercekten kendim istersem birakirim.oyle baskilara hayatta gelemem.bir de bana baski kuracak sonra da trip yapip kizacak oldu canim

Back
X