- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynisi bende de var .O birak dedikce benim daha cok icesim geliyor:))srn nasil yapiyorsun ben onun gelmicegi ssaatlerde iciyorum.Bazende ariyirum nerdesin diye uzaktaysa bir tane daha iciyorum esim bence farkunda ama bilmiyorum tepkisi ne olurbende bırakamak istemiyorum ne yapacam bılmıyorum ıkıncı kez oldu bu daha da güvenmem dıyor![]()
Gunde 1 paket abo fazlaymis senin ki ben gundr 6 yada 8 icerim evdr oldugu zaman icmem hic.Seninki ustune siber nasil anlamiyor acaba .O gelmeden once dus mu aliyorsun?
yok cnm 8 yıllık evliyım son üç yıl başladım :) aynen ortam olunca daha bı keyıflı oluyor :):):)Oooo kız istesende istemesende yakalanırsın elbette evlenirken başta bilmiyomuydu ? O varken içmesen bile üzerine siner bazen benimde öyle içtiğim oluyor ama kendimi durdurabiliyorum heleki kuzenler felan olunca 2 paket bile kesmiyo beni laflafı açarken ahahah![]()
sonumuz oyle olAcak heralde deAllahim ne buluyoruz bu zıkkımda bilmiyorum.Bende iciyorum birakmak istiyorum ama icraatim yok.
Üzülme esin fazla uzatmaz sözünü tutmadigin için kizmistir.Esin de icse kizmaz sana ama icmiyormus en iyisi onu da sigaraya alistir kökten çözüm rahat rahat icersin:)
Nasıl alıştın çook merak ettim başladığında eşin biliyomuydu.Keşke başlamasaydın ama yapcak birşey yok insan bir başladımı devamlı içmesede ayda birde olsun içiyoryok cnm 8 yıllık evliyım son üç yıl başladım :) aynen ortam olunca daha bı keyıflı oluyor :):):)
Aynisi bende de var .O birak dedikce benim daha cok icesim geliyor:))srn nasil yapiyorsun ben onun gelmicegi ssaatlerde iciyorum.Bazende ariyirum nerdesin diye uzaktaysa bir tane daha iciyorum esim bence farkunda ama bilmiyorum tepkisi ne olur![]()
aynen yasak olunca daha da bı tatlı ben o evden çıkarken içiyorum aksam 8 de geliyor 7 den sonrad içmiyorum hemen dusta giriyorum bu arada sabah kahvaltıya geldı baktım konuşuyor ben konuşmaz dıye düşünmüştüm konusunca şaşırdım :) işin kötüsü elimde şuan bile sigara :) bırakmak aklımdan geçmiyor :)Gunde 1 paket abo fazlaymis senin ki ben gundr 6 yada 8 icerim evdr oldugu zaman icmem hic.Seninki ustune siber nasil anlamiyor acaba .O gelmeden once dus mu aliyorsun?
Benim eşim günde 1 paket içiyor ama benim içmemi istemiyor kötü birşey ben başladım bırakamıyorum bari sen içme diyorAllahim ne buluyoruz bu zıkkımda bilmiyorum.Bende iciyorum birakmak istiyorum ama icraatim yok.
Üzülme esin fazla uzatmaz sözünü tutmadigin için kizmistir.Esin de icse kizmaz sana ama icmiyormus en iyisi onu da sigaraya alistir kökten çözüm rahat rahat icersin:)
kuzenım içiyor birbirimize gıdıp geliyoruz devamlı ılk baslarda görüştüğümüzde ıcıyordum sonradan paket almaya başladım e sonra devamı geldi :)Nasıl alıştın çook merak ettim başladığında eşin biliyomuydu.Keşke başlamasaydın ama yapcak birşey yok insan bir başladımı devamlı içmesede ayda birde olsun içiyor
Bende kuzenimle birlikte başladım biz meraktı işk zamanlar sonrası bir araya geldikce paket felan aldık sonrası geldi annem kızar diye paket almazdım arada sırada otlanırdım arkadaşlardan kuzenle bir araya gelince abartırdıkkuzenım içiyor birbirimize gıdıp geliyoruz devamlı ılk baslarda görüştüğümüzde ıcıyordum sonradan paket almaya başladım e sonra devamı geldi :)
Bunu ben yapardım ikna ederdim ancak bıt bıt susmayacaktı kokmasam bile kokuyosun dicekti ev kokuyo dicekti uğraşmak istemedim. Ama kocası içenlerin ikna etmesi daha kolaydır bence..Ya çok merak ettim eşinden gizli içenler sonradan eşinin haberiyle içmeye nasıl başladınız ? Tamam ben arada eşimle içiyorum öyle devamlı olmasada içtiğim oluyor ama oda 3.4 ayda bir kez felan
Benimkini bir tanısanBunu ben yapardım ikna ederdim ancak bıt bıt susmayacaktı kokmasam bile kokuyosun dicekti ev kokuyo dicekti uğraşmak istemedim. Ama kocası içenlerin ikna etmesi daha kolaydır bence..
benım kı en azından kendı içmedıgı için de kızıyor senın kı daha tuhaf sen bi bırak sonra bana laf soyle allahım ya :)Benimkini bir tanısankendisi içiyor ya kötü birşey olduğunuda biliyor içmeme izin vermiyor bazen kavgalarda bende içicem diyorum tık yok benimkinde
![]()