• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıne yakalandım

bende bırakamak istemiyorum ne yapacam bılmıyorum ıkıncı kez oldu bu daha da güvenmem dıyor :KK43:
Aynisi bende de var .O birak dedikce benim daha cok icesim geliyor:))srn nasil yapiyorsun ben onun gelmicegi ssaatlerde iciyorum.Bazende ariyirum nerdesin diye uzaktaysa bir tane daha iciyorum esim bence farkunda ama bilmiyorum tepkisi ne olur:cool:

Allahim ne buluyoruz bu zıkkımda bilmiyorum.Bende iciyorum birakmak istiyorum ama icraatim yok.
Üzülme esin fazla uzatmaz sözünü tutmadigin için kizmistir.Esin de icse kizmaz sana ama icmiyormus en iyisi onu da sigaraya alistir kökten çözüm rahat rahat icersin:)

Sirf esime destek olsun diye sigarayi biraktim. O gunde 1 paket iciyordu ben 3. 4 tane anca. Bazen cok istiyor canim, ama ben icersem o tekrardan baslar diye korktugumdan icmiyorum. Birakmak istemiyorum demissin ama insan nasil birakmak istemez anlamiyorum. Birakmak istemiyorum baska birsey birakamiyorum bambaska. Esinle konus birden yapamiyorsan bile once azalt. Sonra da birakmaya calis. Nikotin sakizi mi alirsin nikotin bandimi alirsin bilemem ama kendi sagligin icin elinden geleni yap. Allah yardimcin olsun.

Oooo kız istesende istemesende yakalanırsın elbette evlenirken başta bilmiyomuydu ? O varken içmesen bile üzerine siner bazen benimde öyle içtiğim oluyor ama kendimi durdurabiliyorum heleki kuzenler felan olunca 2 paket bile kesmiyo beni laflafı açarken ahahah :KK70:
yok cnm 8 yıllık evliyım son üç yıl başladım :) aynen ortam olunca daha bı keyıflı oluyor :):):)

Allahim ne buluyoruz bu zıkkımda bilmiyorum.Bende iciyorum birakmak istiyorum ama icraatim yok.
Üzülme esin fazla uzatmaz sözünü tutmadigin için kizmistir.Esin de icse kizmaz sana ama icmiyormus en iyisi onu da sigaraya alistir kökten çözüm rahat rahat icersin:)
sonumuz oyle olAcak heralde de :-)

yok cnm 8 yıllık evliyım son üç yıl başladım :) aynen ortam olunca daha bı keyıflı oluyor :):):)
Nasıl alıştın çook merak ettim başladığında eşin biliyomuydu.Keşke başlamasaydın ama yapcak birşey yok insan bir başladımı devamlı içmesede ayda birde olsun içiyor

Aynisi bende de var .O birak dedikce benim daha cok icesim geliyor:))srn nasil yapiyorsun ben onun gelmicegi ssaatlerde iciyorum.Bazende ariyirum nerdesin diye uzaktaysa bir tane daha iciyorum esim bence farkunda ama bilmiyorum tepkisi ne olur:cool:

Gunde 1 paket abo fazlaymis senin ki ben gundr 6 yada 8 icerim evdr oldugu zaman icmem hic.Seninki ustune siber nasil anlamiyor acaba .O gelmeden once dus mu aliyorsun?
aynen yasak olunca daha da bı tatlı ben o evden çıkarken içiyorum aksam 8 de geliyor 7 den sonrad içmiyorum hemen dusta giriyorum bu arada sabah kahvaltıya geldı baktım konuşuyor ben konuşmaz dıye düşünmüştüm konusunca şaşırdım :) işin kötüsü elimde şuan bile sigara :) bırakmak aklımdan geçmiyor :)

Benim eşim günde 1 paket içiyor ama benim içmemi istemiyor kötü birşey ben başladım bırakamıyorum bari sen içme diyor :D

Nasıl alıştın çook merak ettim başladığında eşin biliyomuydu.Keşke başlamasaydın ama yapcak birşey yok insan bir başladımı devamlı içmesede ayda birde olsun içiyor
kuzenım içiyor birbirimize gıdıp geliyoruz devamlı ılk baslarda görüştüğümüzde ıcıyordum sonradan paket almaya başladım e sonra devamı geldi :)

kuzenım içiyor birbirimize gıdıp geliyoruz devamlı ılk baslarda görüştüğümüzde ıcıyordum sonradan paket almaya başladım e sonra devamı geldi :)
Bende kuzenimle birlikte başladım biz meraktı işk zamanlar sonrası bir araya geldikce paket felan aldık sonrası geldi annem kızar diye paket almazdım arada sırada otlanırdım arkadaşlardan kuzenle bir araya gelince abartırdık :D sonra paket almaya başladım geri bıraktım evlenince paket aldım ama ayda bir felan eşimle sorunda yaşamak istemediğimden çok boktan bir durum oluyor cidden bende napsam bilemiyorum

Ohh rahatladım yeminlen tek değilmişim..
Eşim 5 6 aydır içmiyo bana da psikolojik baskıyla bıraktırmaya çalıştı bende çenesi yüzünden bıraktım dedim ama içtim arada. 2 kere elimde yakaladı geçiştirdim. Ama hiç koku almadı. O işten gelmeden üstümü değiştirip dişlerimi fırçalardım. Tabi şimdi bebekten dolayı içmiyorum

Ya çok merak ettim eşinden gizli içenler sonradan eşinin haberiyle içmeye nasıl başladınız ? Tamam ben arada eşimle içiyorum öyle devamlı olmasada içtiğim oluyor ama oda 3.4 ayda bir kez felan

Ya çok merak ettim eşinden gizli içenler sonradan eşinin haberiyle içmeye nasıl başladınız ? Tamam ben arada eşimle içiyorum öyle devamlı olmasada içtiğim oluyor ama oda 3.4 ayda bir kez felan
Bunu ben yapardım ikna ederdim ancak bıt bıt susmayacaktı kokmasam bile kokuyosun dicekti ev kokuyo dicekti uğraşmak istemedim. Ama kocası içenlerin ikna etmesi daha kolaydır bence..

Bunu ben yapardım ikna ederdim ancak bıt bıt susmayacaktı kokmasam bile kokuyosun dicekti ev kokuyo dicekti uğraşmak istemedim. Ama kocası içenlerin ikna etmesi daha kolaydır bence..
Benimkini bir tanısan :D kendisi içiyor ya kötü birşey olduğunuda biliyor içmeme izin vermiyor bazen kavgalarda bende içicem diyorum tık yok benimkinde :D

seviyosan bırakmak istemiyosan, niye söz verdin. geçiştirmek içinmi. ne kadar berbat koktuğunu bi bilsen :işsiz:

Benimkini bir tanısan :KK70: kendisi içiyor ya kötü birşey olduğunuda biliyor içmeme izin vermiyor bazen kavgalarda bende içicem diyorum tık yok benimkinde :KK70:
benım kı en azından kendı içmedıgı için de kızıyor senın kı daha tuhaf sen bi bırak sonra bana laf soyle allahım ya :)

Back
X