• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yaptı yapacağını. Bıraktı gitti :(

Uzun zamandır zıpzıp ortalıkta yok, onun yerine sorayım bari :)
Yaşlarınız kaç?

Canım geri döndüğünde hemen affetme. Biraz burnunu sürt ki kıymetini bilsin.
Benim 23, onun 25 yaşı. Şu anda baktığım zaman affetmemem gerektiğini biliyorum. Ama bekliyorum aramasını sormasını. Ama dönerse affeder miyim etmezmiyim bilmiyorum. :(

kendini şartlandırmışsın bitemeyeciğine onsuz olamicağına geçen 5 seneye falan..
Ama bundan bir beş sene sonra 10 yıllık bir pişmanlık istemiyosan duygularını bastır mantığınla hareket et,evlensende aldatır bu defa ses cıkartamazsın.Emin ol çok daha iyisi karşına çıkacak herşeyi unutturacak böyle bile bile lades yapma.
Mantığımla bakabilseydim 4 sene önce bitirebilirdim. Diyorum ki istediğimizde güzel geçinebiliyoruz peki neden gayret etmiyoruz neden ayrı kalıyoruz. ah bu sorular beni mahvediyor

Ilişkiniz karşınızdaki kişinin gözünde sandığınız kadar da güzel değilmiş ki macera peşine düşmüş..

Ayrıca hala bilmiyorum affeder miyim deyişinize şaşırdım açıkçası.. üzülmeyiniz sanıyorum ki geri döner ama yine aynı şekilde gider.. ortada bi sebep yokken karı-kız peşinde koşan adamdan hayır beklemeniz hayal kırıklığından başka birşey getirmez..

Bu saatten sonra planlarınızı onun size dönmesi üzerine yapmamanızı tavsiye ederim..
katılıyorum ama duygularımada engel olamıyorum. :(

"5 senede sevmek bi yana alışılmışlıkta oluyor. Hani ailenden evlenip ya da başka bi yere gittiğinde boşluk olur... Kardeş sevgisini bile göremediğinde özler, ararsın. Bunun gibi mutlaka başkasında aynı ilgiyi göremeyince dönecektir.
Ama şu da var ki erkekler düz mantıktır. Bizim gibi ilgi görmediği ya da kalbi kırıldığı için bırakmaz yalnızca... Sevgisi azaldıkça doğru orantılı ilgisi ve şefkati de azalır. Böyle böyle bitince de böyle anlaşamıyoruz, ayrılalım olur. Tercümesidir ki sevgim azaldı, başkasına bakayım daha iyi olursa olur. olmazsa sensiz yapamıyorum der.
Özet: Ya sana alıştığından döner ya da başkasında sendeki değerleri bulamadığından" tamamen öz düşüncemdir.
harikasınız. nede güzel yazmışsınız. ama bende de hata var. son zamanlarda hiç ilgilenmiyor, hic sevgımı bellı etmıyordum. sanırım başkasına gidince kıymete bindi. Belki ona ılgısız olmamdan ayrıldı. Ama yıne de böyle olmamalıydı.

Upuzun maile cevap verirken nasil kavga edebildin merak ettim dogrusu. Herkes karsi tarafin hatasini gorur her zaman. Sen onun hatasni gorursun o senin. Daha fazla kavga edip birbirinizi kucultmeye ne gerek vardi.

maalesef yazdığına katılmak zorunda kalıyorum. Kendim kabul etmesemde, sanırım dediğine çıkacak bu yol. Ondan daha üstün olduğumuda biliyor. Ayrılırken de yüzüme vurdu. Be aptal kendinden daha iyisini bulmussun ne diye uğraştırıyorsun beni demek istiyorum :) ben keklik olmadığımı göstericem. ve gün geldiğinde size de haber vericem.
İnşallah canım 5 yılın gitmiş zaten ömrümden gençliğinden verme daha fazla mantigini kullan burada kimse birbirinin kötülüğünü istemiyor hepimiz de bir şekilde yara almış bayanlarız.yaşadıklarımızi başkası yasamasin diye düşünerek söylenen şeyler hepsi kimseye kizma kırılma bu şekilde kabullen hayatına bak hep mutlu olursun umarım.

Affetmeyi şu anda düşünmüyorum. Ama olurda dayanamazsam tabi süründürürüm. Umarım döner, umarım bana çektirdiklerini ona çektirebilirim.

Dua et bol bol hayırlısı için. Allah yardımcın olsun

başkasıyla konuştuğunda tavrınızı koymayarak affederek ilk başta hatayı siz yapmışsınız. 5 yıllık ilişki az değil ancak bu kişinin hayatınızdan çıkması sizin hayrınıza. üzmeyin kendinizi, unutmaya odaklanın.

harikasınız. nede güzel yazmışsınız. ama bende de hata var. son zamanlarda hiç ilgilenmiyor, hic sevgımı bellı etmıyordum. sanırım başkasına gidince kıymete bindi. Belki ona ılgısız olmamdan ayrıldı. Ama yıne de böyle olmamalıydı.

Valla benimde taze bi acım var. Ben devayı kendimi suçlamakta değil de dua etmekte buldum.
Bu süreci en az beklenti ve acıyla bitirmek istersen, önerilerim;

*dua et,
*ilgini çeken meşgale edin (bu illa kurs anlamında değil, kek yap mesela kafanı dağıtıyosa 20 kek yap komşuya ver ama dağıt kafanı)
*Kendini salma (yani bakımına, makyajına, güzelliğine devam et)
*ağlayacakken durdurma kendini. bence en büyük yanlış kendini tutmak.
*slow müzikler, sözler yerine keyfini yerine getirecek neşeli şarkılari fıkralar bak.
*hiç bir şekilde de iletişime geçme ya da sosyal medya üzerinden lafta gönderme.

Günlük yaşamına o varmışçasına ama olmadan devam et :)

Hepimiz en az acıyla sıyrılırız İnşallah :)

Upuzun maile cevap verirken nasil kavga edebildin merak ettim dogrusu. Herkes karsi tarafin hatasini gorur her zaman. Sen onun hatasni gorursun o senin. Daha fazla kavga edip birbirinizi kucultmeye ne gerek vardi.
bana yazdığı maıl de kendisinin ihanet etmedıgını ve kavgalarımızdan dolayı bıttıgını yazmıs. Bende dayanamayıp yaptıklarını, gördüklerimi tek tek yazdım. O da haliyle yazdıklarımdan rahatsız oldugundan benı tersledi ve kavga ettık.

Merhaba,

Ne zaman aşk acısı çeksem forumları okuyorum. İnsanların yaşanmışlıklarını, düşüncelerini çok önemsiyorum. Hepinizden yardım bekliyorum.

Öncelikle 5 senelik bir ilişkimiz bitti. Önce neden beni çok kıskançlığıydı. O neden face e ekledi bu neden böyle yaptı derken ayrılmış bulduk kendimizi. 5 senedir her sene ayrılır uzun bir ara verırız. Ama geçen sene affettiğimde gerçekten bir daha olmıcağına inanmıstım. Çünkü hem cok ciddi düşünüyor, hem cok seviyor, hem çok ilgi gösterıyordu. Önceki ayrılıklarında başka kızlarla konuşmasına rağmen affetmiştim. Benim suçumdu. Affederek birdaha yapmasını sağladım. Son şansı vermiştim ki herşey yolundaydı. Beni baş tacı etmişti.

Yaklaşık 1 aydır ayrılıp barışıyorduk. En sonunda dediğim gibi beni kıskandığından dolayı ayrıldık, geri aradığımda ise beni tersledi ve istemediğini söyledi. Üzerine 2 gün sonra swarm da kızları eklediğini gördüm. Hemen yanıma çağırdım. Arabada hesap soracakken bir kızdan msj geldi, onun üzerine zorla telefonunu alıp facebook una baktığımda kızları eklediğini ve fotoğraflarını beğendiğini gördüm. Başımdan kaynar sular döküldü. Bunun üzerine net konuşan eski sevgilim ağlamaya başladı. Vicdanını rahatlatmak için herşeyim seni canımdan cok sevıyorum ama anlasamıyoruz, bu ılıskı senın yuzunden bitti diye konusup ağladı. Sarılmak istedi. İndim evime gittim.

Gece up uzun bir mail atmış. sucu benım uzerıme atıp vicdanını rahatlatmak istemıs. İhanet etmediğini, canını verebılcegını, ama artık ayrılmamız gerektığını yazmış. Sonunada son kez herseım canıım oldugunu bıl demıs. Ertesi gün cevap verip kavga ettik. Bana birdaha yazma dıyıp sustu. Bende susma kararı aldım.

Ortak arkadaşımış bana sormadan bir kaç gün sonra aramış. Acı çekerek ayrıldıgını, onun ıcınde zor oldugunu, onu zamanında cok sevıp cok cektıgımı ama anlasamadıgımız ıcın bırdaha olmıcagını yazmıs. Hayatında birinin olmadıgını en yakın arkadasıyla 2 kızla görüştünü ama sadece dertlestıklerını ve benı anlattıgını eklemıştı.
Bu arada bugün baktığımda swarmdan bütün tanımadıklarını kaldırıp yanlızca o 2 kızı lıstesınde bırakmıstı.
Arkadaşı kızlara cok düşkün oldugundan oda ayak uydurmak istemişti anlasılan.

Affeder miyim bilmiyorum ama döner mi çok merak ediyorum. Kalbim canım acıyor. Güzel giden ilişkimiz bunu haketmedi.

Sizin de düşüncelerinizi öğrenmek isterim? :KK43: Herkese şimdiden çok teşekkürler
O ekli olan 2 kız beni çok rahatsız etti nedense. Yani ben olsam o 2 kızdan da rahatsız olurdum.

geçen 5 seneye yazık eden o ayrıca senden af dilememiş neyi düşünüyorsun unut.

Guzel giden bir iliskiniz oldugunu da nereden cikardiniz?

Sen ilişkimiz güzeldi diyorsan mutlusundur hem de 5 yıl az değil. neden bu kadar uzattınız bilmiyorum ama uzayan ilişkilerde sorunlar olabilir normaldir bence. Anladığım kadarıyla sizin sorununuz ikiniz de birbirinizi çok kıskanıyorsunuz. kıskançlık evli bekar fark etmez beraberliği sinsice yıpratır. Kız arkadaşları duygusal bir bağ yoksa olacaktır senin de ekli erkek arkadaşların vardır mutlaka. Yani arkadaş çevresinden soyutlayamazsın izole bir hayat yok. O da ağladığına göre seni seviyor bir erkek kolay kolay ağlamaz çok fazla rol yeteneği yoksa. Sen ara bence kavga etmeden sakince konuşun ne sorununuz varsa çözümlemeye bakın olmazsa ayrılın ama yapıcı olmaya bakın öncelikle. Olmayacaksa ayrılın sırf 5 yılımı verdim diye değil çünkü evlenirsen bir ömrünü vereceksin. Gerçekten seviyorsanız devam etmek için çaba sarfedin derim. Hayırlısı olsun.

Yakşaık 2 saat önce otobüsün içerisindeyken, otobüs ışıklarda durdu. Tamda takıldıkları cafenin orda içeriye bir baktım 4 lü olarak oturuyolardı. Canım yandı. İlkkez gördüm bu şekilde. :KK43:

Son düzenleme:
Sen ilişkimiz güzeldi diyorsan mutlusundur hem de 5 yıl az değil. neden bu kadar uzattınız bilmiyorum ama uzayan ilişkilerde sorunlar olabilir normaldir bence. Anladığım kadarıyla sizin sorununuz ikiniz de birbirinizi çok kıskanıyorsunuz. kıskançlık evli bekar fark etmez beraberliği sinsice yıpratır. Kız arkadaşları duygusal bir bağ yoksa olacaktır senin de ekli erkek arkadaşların vardır mutlaka. Yani arkadaş çevresinden soyutlayamazsın izole bir hayat yok. O da ağladığına göre seni seviyor bir erkek kolay kolay ağlamaz çok fazla rol yeteneği yoksa. Sen ara bence kavga etmeden sakince konuşun ne sorununuz varsa çözümlemeye bakın olmazsa ayrılın ama yapıcı olmaya bakın öncelikle. Olmayacaksa ayrılın sırf 5 yılımı verdim diye değil çünkü evlenirsen bir ömrünü vereceksin. Gerçekten seviyorsanız devam etmek için çaba sarfedin derim. Hayırlısı olsun.
Hayır yanlış anladınız. Ben öyle çon kıskanç değilimdir. Benden ayrılıp swarm aracılığıyla kızlarla tanışmalarını hazmedemiyorum. Ben bu kız meselelerini duymadan önce adım atmıştım. İstememişti. Daha da atmam. Teşekkür ederim

Valla benimde taze bi acım var. Ben devayı kendimi suçlamakta değil de dua etmekte buldum.
Bu süreci en az beklenti ve acıyla bitirmek istersen, önerilerim;

*dua et,
*ilgini çeken meşgale edin (bu illa kurs anlamında değil, kek yap mesela kafanı dağıtıyosa 20 kek yap komşuya ver ama dağıt kafanı)
*Kendini salma (yani bakımına, makyajına, güzelliğine devam et)
*ağlayacakken durdurma kendini. bence en büyük yanlış kendini tutmak.
*slow müzikler, sözler yerine keyfini yerine getirecek neşeli şarkılari fıkralar bak.
*hiç bir şekilde de iletişime geçme ya da sosyal medya üzerinden lafta gönderme.

Günlük yaşamına o varmışçasına ama olmadan devam et :)

Hepimiz en az acıyla sıyrılırız İnşallah :)
Çok güzel yazmışsınız. Ben kolay kolay kimseye icimi dökemediğim için burda paylaştım. Yazdıklarınızın hepsını zaten uyguluyordum. Vurdum duymaz mutlu görünmye calısıyorum kimseye caktırmıyorum. Vee her zaman dua ediyorum. Benim en önemli kuralım slow müzik dinlememk herkese öneririm . :))) çok teşekkürler :)

Birlikte eğlenmek, sevmek hatta anlaşabilmek çoğu zaman yeterli olmuyor canım benim. İlişkide bir bütün olarak uyumunuz kadar bireysel olarak karakterlerinizinde bir ilişkiye uyumlu olması gerekir. Sizin iliskinizde ki sorun da bu bence. Sevgilinin karakteri ciddi bir ilişkiye uyumlu değil. Ayriliklar, kavgalar her ilişki de olur. Dogaldir. Hatta doğru ilişkileri ggüçlendirir bile. Ama ayriliktan sonra 3.sahislara kapilarini açan hicbir erkeğe güvenme. Sevse yapamazdi. Reel ortamda bir birliktelik gerekmiyor sadece silip atmak icin sanal ortamda başka kizlari eklemesi de çok farkli değil. Arkadaşınada hic mana bulma. Bu davranisin sorumlusu olarak gorup de sevgilini hic aklamaya calisma. Sevgilin uckuruna çok düşkünki 2gün yapamamis başka kizlar olmadan. Bu mevzuda tek suçlu sevgilindir. Ve uckuruna düşkün erkek en kacinilasi erkek tipidir asla da güven olmaz. Simdi elbet mutsuz olacaksın ama ben uzun süreçteki mutluluğun için barismamaniz taraftariyim.

birbirinizle uyumlu değilsiniz.. ilişkiniz de pek yolunda değilmiş bu daha ilişki aşamasında bu kadar sorun çıkıyorsa evlilikte hiç yürümez ayrılmanız en doğrusu olmuş yakında umarım hayatına devam edersin

Back
X