Yine,yeni,yeniden...85 kilocuk bir kız.

tavsanbidik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
293
72
Geçen sene 86dan 72 kiloya düşme başarı hikayemden sonra sınav senesi,depresyon,stres ile yine karşınızda 85 kilo olarak geri döndüm. Hayatım kilo verip fazlasıyla almakla geçiyo. Her an bir psikolojik bunalıma girebilirim. Ağustosa girmek üzereyiz ve ben daha yeni diyet yapmaya karar veriyorum bu da ayrı bi şey tabi. Büyük olasılıkla cuma başlayacağım diyetim için bu günlük de burda dursun. Destekler ve kilo takibimi görebilmek için günlükcüğüm açtım. Herkese şimdiden selamlarr.

boyum 1.70 yani ideali olmasa da ben 70 kilo olmak istiyorum kendimi öyleyken iyi hissediyodum tekrar o hale gelmek istiyorummm :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
şimdilik hedef 15.1 kg vermek.

15.08.2015 - 85.1 kg
21.08.2015-82 kg:nazar:
29.08.2015-80,1 kg :nazar:
31.08.2015-79,6 kg:nazar:
20.09.2015-79 kg:nazar:
25.09.2015-78,4 kg:nazar:

18.07.2016-72,5 kg:KK73:

30.08.2016-70,5 kg :rolleyes:
30.09.2016-68,5 kg
28.10.2016-66 kg:KK71:

2017 başından beri-64 kg :KK49:

2020 subat -82 kg olmam rezaleti

Son düzenleme:
Başlangıç tarihi: 15 ağustos 2015 cumartesi
başlangıç kilosu:85.1 kg
yakın hedef kg-tarih: 80 kg-6 eylül 2015 pazar
bugün yediklerimi sayalım bakalım

sabah:
yarım simit
bi küp peynir
çay

öğlen:
yoğurt,yeşil elma rendesi,tarçın,yulaf kepeği ile garip bir şey...

akşam:
menemen
bir dilim ekmek

kaçamak: tavukgöğsü ile iki top dondurma

Tabi ki dayanamayıp uyandığım gibi tartıldım,her gün tartılma alışkanlığına son vermem lazım.
1 kg vererek 84e düşmüşümmmm. Ama bunun sebebi reglimin bitiyo olması heralde. Olsunnnn:KK45::21::21:

kahvaltıdan önce 1 litre su içildi.
detox çayımı da içtim

sabah:
bir dilim tam buğday ekmeği ikiye katlayıp yağsız peynirle tost (hhmmm yummyy..)
bir adet küçük boy haşlanmış yumurta

ara öğün:
5 adet badem içi

öğlen:
yarım simit tosta bastım
1 küp ezine peyniri
1 adet salatalık

ara öğün:
1 türk kahvesi
1 küp bitter çikolata(tadı da hiç güzel değil ama napalım)

Şimdiye kadar 2 litre su içildi

Sabah detox çayımı içtim,1.5 litre su tükettim. Ardından biraz geç bi kahvaltı yaptım

13.00
bir dilim kızarmış ekmek
1 küp ezine peynir
1 domates
2 vişneli kepekli kurabiye :-)eek:)

ara öğün:
türk kahvesi
yarım fıstıklı baklava( pofff büyük kaçamaaaakkk )

akşam:
bir tabak barbunya
ayran

detox çayımı da içtim ama kabızlık yapıyo sanırım bu ya tuvalete çıkamıyorum,kilo versem de tartıda çıkmıcak şimdi pufff:KK61:

Sabah tartıldığımda 83 kiloyu görmekkk :KK73:

Bugün az su içtim akşama kadar 2.5 litreye tamamlamam lazım. Detox çayımı içtikten sonra yüzmeye gittim yarım saat yüzdüm.

sabah:
2 kuru kayısı (bugün kahvaltı edesim gelmedi.)

öğlen:
bir lahmacun
ayran
küçççücük bir parça kaşarlı pide:oops::KK42:
bir çatal künefe :oops::KK42:

sabah yemeyince öğlen yemeğim biraz böyle kaçamaklı oldu poff. Ama alışverişe gittim 2 saat hiç oturmadan dolaştım bence bi kısmını yakmışımdır:confused:

akşam yoğurtlu elma rendeli karışım mı yesemm barbunya mı bilemiyorumm

Yaahu her sabah tartılmaktan vazgeçirsin biri beni artık manyağa döndüm... 82,8 kiloyum ama laf aramızda :KK9:

AZCIK DESTEK ARKADAŞLAR YA KİMSE YOK MU SESİMİ DUYANN:mad::mad::mad:

detox çayımı içtim

sabah:
activia kahvaltı zamanı

öğlen:
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 küçük parça tahıllı simide 1 tatlı kaşığı çilek reçeli

ara:
2 kuru kayısı
şekersiz nescafe
1 cevizli baklava (ammmaaan naptınnnnnn beeee :eek:)

akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık barbunya
1 bardak ayran

Canım karıştığım için kusura bakma ama bence beslenme şeklini düzeltmen gerekiyor. Kahvaltıyı güçlü ve zengin, öğle yemeğini idare eder ve akşam yemeğini fakir bir şekilde yapmalısın bence. Gördüğüm kadarıyla kahvaltıya gereken önemi vermiyorsun.

Çok kaçamak yapıyorsun, bu da yanlış beslenmenden kaynaklı. Canın bir şey çekiyorsa, eksik mineraller yüzünden. Canın tatlı çekiyorsa krom eksikliğin var ve vücudunda bu eksiği brokoli, fasülye gibi yiyeceklerden karşılamalısın. Ayrıca her yemek öncesi su iç derim.

Canım karıştığım için kusura bakma ama bence beslenme şeklini düzeltmen gerekiyor. Kahvaltıyı güçlü ve zengin, öğle yemeğini idare eder ve akşam yemeğini fakir bir şekilde yapmalısın bence. Gördüğüm kadarıyla kahvaltıya gereken önemi vermiyorsun.

Çok kaçamak yapıyorsun, bu da yanlış beslenmenden kaynaklı. Canın bir şey çekiyorsa, eksik mineraller yüzünden. Canın tatlı çekiyorsa krom eksikliğin var ve vücudunda bu eksiği brokoli, fasülye gibi yiyeceklerden karşılamalısın. Ayrıca her yemek öncesi su iç derim.
canım tabi ki yorum yapabilirsin yanlış anlamam ben bunu asla merak etme :)
sabahları normalde çok yerim ben ama bi detox çayı içiyorum sabahları uyandığımda o çok tok tutuyo 9da uyanıyosam 12de yemek yiyorum anca. Akşamları hafif yediğimi düşünüyorum zaten,sadece öğlenleri iki öğün gibi yemiş oluyorum tek sorun o ama onu da nası düzeltirim bilemedim
ayrıca günde 3 litreye yakın su içiyorum zaten uyandığımda ve özellikle yemeklerden önce

Benim eşim şu an diyette, ilk hafta protein şoku ile 4 kilo, bu hafta da meyve şoku ile 3 kilo verdi ama ben sağlıklı bulmuyorum ani kilo verimlerini. Ben de 1 aydır 1 kilo vermeye çabalıyorum, ne kadar yavaş ve emin olursa o kadar kalıcı oluyor.

Benim taktiklerim şu şekilde: Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı hayatımdan çıkardım.

Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.

Şöyle motivasyon oluyorum bir de: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-saglik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/

Benim eşim şu an diyette, ilk hafta protein şoku ile 4 kilo, bu hafta da meyve şoku ile 3 kilo verdi ama ben sağlıklı bulmuyorum ani kilo verimlerini. Ben de 1 aydır 1 kilo vermeye çabalıyorum, ne kadar yavaş ve emin olursa o kadar kalıcı oluyor.

Benim taktiklerim şu şekilde: Bu ay başında şekeri kestim, sonra 1,5 ltlik su şişesine 2 tarçın çubuğu ve yarım limon sıkıp içmeye başladım ve şişeyi günde 3 kez dolduruyorum. Ekmek yok hayatımda ve haşlanmış nohut yiyorum öğlenleri bir kase. Yoğurt, salata sınırsız. Ama zaten çok aramıyorum artık yiyecek bir şey. Çok acıktığımda meyveye dadanıyorum ve her gün 1 elma yiyorum. Sabah kahvaltım görkemli oluyor, tek kısmadığım kısım bu. Yumurta, biber, salatalık, domates, bol peynir, bir bardak süt, hatta meyve vs. Yediğim şeylerin içeriğine dikkat ediyorum, paketli gıdayı hayatımdan çıkardım.

Bir de callanetics ile pilates yapıyorum günde 1 kez. Tabata yöntemini de öneririm.

Şöyle motivasyon oluyorum bir de: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-saglik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/

ani kilo vermek gibi bi amacım yok canım ama diyetin hakkını vermeye çalışıyo ya insan
teşekkür ederim destek ve bilgilendirme için:))):21:

detox çayı ve 1 litreye yakın su içildi.

sabah(10.00)----(((ohh çok güzel bi kahvaltı oldu:kk77:)))
1 adet haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 küp yağlı peynir (bundan asla vazgeçemem..)
1 dilim tam buğdaylı kızarmış ekmek

kahvaltı sonrası orta şekerli türk kahvesi

öğlen(13.00)
ton balıklı salata (-bir havuç -göbek-bir avuç konserve mısır-domates-1 adet kırmızı biber-light tonbalığı)

Ben de sürekli diyet yapan biriyim ama 78 ile 85 arasında gidip gelirdim sürekli. Bu sene artık bir dur demem gerektiğini farkettim. 71.5'a düştüm Allaha şükür :KK28: En azından okul başlayana kadar 60'lı rakamları görmek istiyorum. Bence kilo konusunda istenince yapılamayacak bir şey yokmuş.
Bu arada ben ilk diyetime isveç diyetiyle başlamıştım, motivasyonumu artırması için. Bana az kalorili olması dışında sağlıksız bir diyet gibi gelmedi. Deneyebilirsin bence :)

X