Yine,Yeni,Yeniden Mace'den Dilek Falı !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhabaaa :) Dilek falı baktıgımı herkes biliyor. Biraz vaktim var ve kısa sürede bakabildiğim kadar bakacağım ancak oncelikle yanı bugunluk kahve falıma bakanlara bakacağım. Doğru bilene iskambil bile acarım cunku canım cok sıkkın...

Hadi baslayalımm kızl
ar :)

canım için çok kararmış. zihnin acayip dolmuş. birşeyleri kafana çok takmışsın. kalabalık bir yer görüyorum. iş okul olabilir. sanki bana okul gibi geliyor.öğrencisin galiba. kitaplar görüyorum. iri yapılı uzun boylu bir adam var. onunla karşılıklı bir konuşma var. onunla alakalı bir sorunun var sanki. göbekli bir kadın görüyorum. belki gebe de olabilir. bana sanki hamile gibi geliyor. biraz endişeli sanki. ne yapacağını bilememiş gibi. bunu sadece allah bilir. kısa kısa yolların var. gelinlik giymiş bir kız var burda. epey bir zaman geçtikten sonra gözüküyor. herşey gönlünce olsun canım.

senden iskambil falı istesem açar mısın ?

Canım cok cok alakasız falın :) Ne gebe var ne yapılı biri biraz tutturamadın yanı :) Nasıl desem :)

evet cnm ablam oyle yasa ve medenı hale gore bakardı bıraz zaman alır ama yarım saat kadar bekleyebılırmısın o aradada sende bana bakarmısın

reddmars ıkı dakıkada nasıl baktın

canım dikkat edersen arada 12 dakika var. 10 dakikada dünyanın falına bakılabilir. :)yüklediği ilk zaman gördüm. ve şekilleri kendime göre yorumladım.

Son düzenleme:
mace istersen tarot yorumlayabilirim sana. tarot kartın yoksa internetten kart çekmen yeterli.

Sekerim, tam dipteki goz seklini gordun mu? Ben o sekilden hic iyi seyler sezmedim. Birinci resme tikladigimda sadece o goze bakabildim, beni resmen kendine cekti. Isyerindeyim ve hem basim hem gozlerim bir tuhaf oldu...o dipteki goz seklini boz bence, resmen negatiflik yayiyor. Geriye kalan sekillere bakamadim bile ama sende inanilmaz nazar olmus, gozun etrafinda konusan insanlar var, sana (bence) istemeyerek fena nazar yapiyorlar.

macecim ,birinden güç ve kuvvet alıyosun falında boga var çunku, boga genelde guc kuvvet oluyo .Hanende dengeler oynıcak gıbı yada oynanmıs bıraz olaylar olmus gıbı ,çizme var ayagında iş veya ev olabilir bu iki yerden birinde bir disiplinlik olacak.Sevinecegin haberle var peş peşe gelecek gorunuyo.Deniz anası var güzellikle yorumlanıyo genelde ,bekledign yada çok fazla sevinecegın ilginç bır haber var gibi yakında,cok yorulacagın bır donem beklıyo seni ama degecek bu yorgunluguna,bır kısının bır ısını halletmeye mi çalısıyosun canım

Yorum yapanlara tesekkur ederim kimse bi seyi tutturamadım yahu Goz olayını farkettim bende...

canım bız profosyonel falcılar degılız tahmın yurutuyoruz sekıllere gore ,ustelık tanıdıgımız da degılsın ki ona gore bagdaştıralım celıskılerı sende sozunu tıutup bıze bakarsan mutlu oluruz<

ben kahve falından pek anlamam . gördüklerimi söyledim ama tarotta iddalıyım diyebilirim. hatta sen bana 1 den 79 a kadar olan sayılardan 10 tane söyle falını açayım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…