Nasıl gidiyor bende 62 kiloyum boyumuz da aynı hemen hemen çok kilolu olmadığımız için kolay kilo verilmiyor çok yemiyor olmama rağmen balık etli olmaya başladımMerhaba
Bugun sabah kabak hasladin yogurtla yedim aksamda cok hafif beslendim
Bir saat spor yapildi yalniz galiba bnm pskolojimide duzeltmem gerekiyor icimde bir savas var ya birakirsam tekrar tika basa yemege baslarsam artik bu donguden cok yoruldum cokkkkkk
Boyunuz ve kilomuz aynı Sadece yaş farkımız var Acaba buralarda misinizMerhaba citir olma yolunda olan hanimlar. Ben 30 yasinda iki cocuk anneyisim. Dort bes aydir kilo vermeye calisyorum fakat bazen birakyorum maalesef. Boyum 157 66 kg suan 62 kgyum. Hedef 50 tabi sayilara takilmamak lazim onemli olan saglikli bir beden... haydi bana katilin yazalim buraya naptiklarimizi bir nebze motive eder. En azindan sorumluluk hissederiz artık bazi seyleri duzetmem gerekiyor bunu adim adim yapacagim insallah
Merhaba bende 30 yaşında 3 çocuk annesiyim boy 160 genelde dengeli giderdi kilom ama bir yıldır aşırı düzensiz beslendim hep dışardan yedik evdede kola fazla tüketiyorum tabi gece yemeleri falanda çoktu 63.800 olmuşum hamilelik harici bu kiloya hiç gelmemistim bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum diyet sayılmaz ama porsiyon küçültüp akşam yemeğinden sonra yemeği kestim su içmeye çalışıyorum yeşil çay falan bir haftadır tartilmadim hafta sonu tartilacagim umarım birazda olsa gitmiştir geceleri yemeye alışık olduğum için aşırı aç kalıyorum pes etmemek için çok direniyorum bir haftadır aç uyuyorum resmen soda yeşil çay içiyorum uyumadan bakalm nasıl etkisi olacak. Siz kilo verebildinizmi devam ettiniz miMerhaba citir olma yolunda olan hanimlar. Ben 30 yasinda iki cocuk anneyisim. Dort bes aydir kilo vermeye calisyorum fakat bazen birakyorum maalesef. Boyum 157 66 kg suan 62 kgyum. Hedef 50 tabi sayilara takilmamak lazim onemli olan saglikli bir beden... haydi bana katilin yazalim buraya naptiklarimizi bir nebze motive eder. En azindan sorumluluk hissederiz artık bazi seyleri duzetmem gerekiyor bunu adim adim yapacagim insallah
Evet cnm bazen biraksamda devam edyrz yaza kdr fitiz inşallahMerhaba bende 30 yaşında 3 çocuk annesiyim boy 160 genelde dengeli giderdi kilom ama bir yıldır aşırı düzensiz beslendim hep dışardan yedik evdede kola fazla tüketiyorum tabi gece yemeleri falanda çoktu 63.800 olmuşum hamilelik harici bu kiloya hiç gelmemistim bir haftadır yediklerime dikkat ediyorum diyet sayılmaz ama porsiyon küçültüp akşam yemeğinden sonra yemeği kestim su içmeye çalışıyorum yeşil çay falan bir haftadır tartilmadim hafta sonu tartilacagim umarım birazda olsa gitmiştir geceleri yemeye alışık olduğum için aşırı aç kalıyorum pes etmemek için çok direniyorum bir haftadır aç uyuyorum resmen soda yeşil çay içiyorum uyumadan bakalm nasıl etkisi olacak. Siz kilo verebildinizmi devam ettiniz mi
Hadi inşallah bende ilk kez bukadar kararliyim eksiyi gördüğüm için aşırı motive oldum eksiyi görmeseydim yalan yok bırakacaktımKilo verirmim cok olmadi ama birakmak yok devam hergun menu bildirimi yapacagim buraya
Eksiyi gormedgin zamanda olabilir ama sakin birakma direnci kirman icin devam etmen gerekiyorHadi inşallah bende ilk kez bukadar kararliyim eksiyi gördüğüm için aşırı motive oldum eksiyi görmeseydim yalan yok bırakacaktım
Kacamaklarim olur elbet ama çok kararlıyım bakalım küçük porsiyon devam edecegimEksiyi gormedgin zamanda olabilir ama sakin birakma direnci kirman icin devam etmen gerekiyor
Canim burayada menu bildirimide yapabilirsin hergun sporunu mutlaka yapKacamaklarim olur elbet ama çok kararlıyım bakalım küçük porsiyon devam edecegim
Bu sabah aç 60.900Canim burayada menu bildirimide yapabilirsin hergun sporunu mutlaka yap
Eksi 4kg yakin aferin sana busefer kararli gidiyrz bnm tartilm günün cars cnm cok tebrik edyrim spor olarak npyrsunBu sabah aç 60.900
Sade kahvede istah kesiyor bn beste kesiyirum yemegiBu sabah aç 60.900
Ben kahve içemiyorum malesef şekersiz çok acı geliyor benlik değil. Bugun kahvaltıdan sonra 61.100 çıktım akşam yemegini 7den önce bitirmeye çalışıyorum birde ben çok ara öğün falan yapmıyorum yani bir kahvaltı bir akşam yemeyi işte birde şu içmeye çalışıyorum. Yani yeşil çayda bir fincan gece içersem içiyorum okadar. Birde bu tarçınlı su zayiflamaya etkisi varmı yoksa sadece tok tutmak icinmi acaba bilen varsa cevaplarsa çok iyi olurSade kahvede istah kesiyor bn beste kesiyirum yemegi
Ben kahve içemiyorum malesef şekersiz çok acı geliyor benlik değil. Bugun kahvaltıdan sonra 61.100 çıktım akşam yemegini 7den önce bitirmeye çalışıyorum birde ben çok ara öğün falan yapmıyorum yani bir kahvaltı bir akşam yemeyi işte birde şu içmeye çalışıyorum. Yani yeşil çayda bir fincan gece içersem içiyorum okadar. Birde bu tarçınlı su zayiflamaya etkisi varmı yoksa sadece tok tutmak icinmi acaba bilen varsa cevaplarsa çok iyi olur
Bende kahvalti ve engev bese kadar yiyorum ara ogun huc yokZayflamaya etkisi varmi bilmiyorum ama seker krizlerini yuzde yuz engelliyor istahta kesiyir toplamda kac kg verdin
Geçen haftadan beri toplam 2800 verdim 61im şuan 57 olsam bile yeter sonra 55e düşerim inşallah siz baya istikrarlisiniz kaç kilosunuz ne kadar verdinizZayflamaya etkisi varmi bilmiyorum ama seker krizlerini yuzde yuz engelliyor istahta kesiyir toplamda kac kg verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?