Yine yeniden bırakmak yok haftalık kilo yarışması haydi kızlar zayıflayalım

95 ten mi başladınız. Sakın bırakmayın kendinizi 65 ten 74 de çıktım eylülden beri .

Merhaba şu an tam sizin durumunuzdayım 58im canım diyet yapmak iatemiyor artık. Ne yaptınız kilo verebildiniz mi
Geçen sene en son 58 oldum canım hedefim 53 tü ama en azından koruyabilseydim insan uzun süre diyet yapınca yoruluyor sende istersen canım korumaya geç sonra kendinde tekrar başlama gücünü görünce baslarsın

Geçen sene en son 58 oldum canım hedefim 53 tü ama en azından koruyabilseydim insan uzun süre diyet yapınca yoruluyor sende istersen canım korumaya geç sonra kendinde tekrar başlama gücünü görünce baslarsın
Hayır sonuna kadar devam etmek istiyorum korumaya geçersem tekrar başlaysmam :(

Hayırlı olsun canım kaca düştün en son
Teşekkür ederim canım 53.5 a kadar dusmustum, sonra bir istahim açıldı günde 2 beyaz ekmek pogacalar gozlemeler yedim durduramadim kendimi birden kilo aldım şimdi kendimi dizginliyorum 63 kiloyum şuan :olamaz:
Doğurana kadar umarım 80 olmam :skandal:
Vay be nerdeyse 1 yıl olacak yine burdayiz, bizde bu boğaz varken ne olacak halimiz :oops:
Doğum eylülde Allah nasip ederse 40 im çıkınca burdayım :KK48:

Teşekkür ederim canım 53.5 a kadar dusmustum, sonra bir istahim açıldı günde 2 beyaz ekmek pogacalar gozlemeler yedim durduramadim kendimi birden kilo aldım şimdi kendimi dizginliyorum 63 kiloyum şuan :olamaz:
Vay be nerdeyse 1 yıl olacak yine burdayiz, bizde bu boğaz varken ne olacak halimiz :oops:
Çok iyi canım fazla almamissin ben buralardan ayrılmayı düşünmüyorum artık ayrılınca kilo almaya başlıyorum:KK48:

Bebek hayırlısıyla sağlıklı doğsun da önemli olan o. Sonra bol bol süt olur . Göder kilolarınız inşallah

Bebek hayırlısıyla sağlıklı doğsun da önemli olan o. Sonra bol bol süt olur . Göder kilolarınız inşallah
Inşallah canım tek isteğim sağlıkla gelmesi cinsiyet falan hiç umursamiyorum.
Benim için çok büyük problem kilo insanın giyim şekli bile değişiyor kendimi kocakari gibi hissediyorum. Ozguvenim gidiyor

Back
X