Teşekkürler.Bende yapamıyorum o gruplarda çalışan bir insan olunca spor falan uyanıyorum
Geçen hafta bizde @liliyaa nin günlüğünde başladık tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler.Bende yapamıyorum o gruplarda çalışan bir insan olunca spor falan uyanıyorum
Geçen hafta bizde @liliyaa nin günlüğünde başladık tekrardan
Hayırlı olsun canım kaca düştün en sonSelam kızlar ben hedefi tutturmustum sonra hamile kaldım birden yine kilo aldım
Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın . Hayırlı evlatlar olsun inşallah.Selam kızlar ben hedefi tutturmustum sonra hamile kaldım birden yine kilo aldım
Merhaba şu an tam sizin durumunuzdayım 58im canım diyet yapmak iatemiyor artık. Ne yaptınız kilo verebildiniz miHayırlı olsun canım kaca düştün en son
Geçen sene en son 58 oldum canım hedefim 53 tü ama en azından koruyabilseydim insan uzun süre diyet yapınca yoruluyor sende istersen canım korumaya geç sonra kendinde tekrar başlama gücünü görünce baslarsınMerhaba şu an tam sizin durumunuzdayım 58im canım diyet yapmak iatemiyor artık. Ne yaptınız kilo verebildiniz mi
Hayır sonuna kadar devam etmek istiyorum korumaya geçersem tekrar başlaysmamGeçen sene en son 58 oldum canım hedefim 53 tü ama en azından koruyabilseydim insan uzun süre diyet yapınca yoruluyor sende istersen canım korumaya geç sonra kendinde tekrar başlama gücünü görünce baslarsın
Teşekkür ederim canım 53.5 a kadar dusmustum, sonra bir istahim açıldı günde 2 beyaz ekmek pogacalar gozlemeler yedim durduramadim kendimi birden kilo aldım şimdi kendimi dizginliyorum 63 kiloyum şuanHayırlı olsun canım kaca düştün en son
Çok teşekkür ederim inşallah.Hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın . Hayırlı evlatlar olsun inşallah.
Çok iyi canım fazla almamissin ben buralardan ayrılmayı düşünmüyorum artık ayrılınca kilo almaya başlıyorumTeşekkür ederim canım 53.5 a kadar dusmustum, sonra bir istahim açıldı günde 2 beyaz ekmek pogacalar gozlemeler yedim durduramadim kendimi birden kilo aldım şimdi kendimi dizginliyorum 63 kiloyum şuan
Doğurana kadar umarım 80 olmam
Vay be nerdeyse 1 yıl olacak yine burdayiz, bizde bu boğaz varken ne olacak halimiz
Doğum eylülde Allah nasip ederse 40 im çıkınca burdayım![]()
Bebek hayırlısıyla sağlıklı doğsun da önemli olan o. Sonra bol bol süt olur . Göder kilolarınız inşallahTeşekkür ederim canım 53.5 a kadar dusmustum, sonra bir istahim açıldı günde 2 beyaz ekmek pogacalar gozlemeler yedim durduramadim kendimi birden kilo aldım şimdi kendimi dizginliyorum 63 kiloyum şuan
Doğurana kadar umarım 80 olmam
Vay be nerdeyse 1 yıl olacak yine burdayiz, bizde bu boğaz varken ne olacak halimiz
Doğum eylülde Allah nasip ederse 40 im çıkınca burdayım![]()
Çok iyi canım fazla almamissin ben buralardan ayrılmayı düşünmüyorum artık ayrılınca kilo almaya başlıyorum[/QUOT
Ben gelene kadar ver kiloları, sonra bana kocluk yaparsın![]()
Inşallah canım tek isteğim sağlıkla gelmesi cinsiyet falan hiç umursamiyorum.Bebek hayırlısıyla sağlıklı doğsun da önemli olan o. Sonra bol bol süt olur . Göder kilolarınız inşallah