yıne yenıden bırlıkte olmak ıstemek

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
konularımdan bılırsınız bundan uzun bır sure once benı terk eden sevgılımle dun gorustum duygularımı soylemesemde hıssetmen gereklı gıbı laflar kullandı bu nedır anlamdım... konuşmuyor ama msj larıma cvp verdı konuştu benımle sabahta günaydın dıye msj attı yanı bu nedır sızce ayrılan kışı aylar sonra hıc konuşmayıp sonra tekrardan senınle yazışır ama duygularından bahsetmezse ama hıssetmen lazımda derse yanı ben ne yapmalıyım en son sabah yazdı günaydın dıye ses yok sımdı.... ben bu kısıyle herseye rağmen tekrar bırlıkte olmak ıstıyorum buna gore cvp verırsenız sevınırım...

Hayatım bu adam seni terk etmiş, aradan ne kadar zaman geçtikten sonra tekrar buluştunuz bilmiyorum ama eğer bu ara uzunsa canı sıkılmış boşta kalmış filan olabilir, birde senin duygularınından hala eminse malesef erkek ırkı bunu çok güzel değerlendirebiliyor. bu kelime oyunlarını yapmasındaki amaçta kafa karıştırmak işte. Her zaman kaçan kovalanır. Bence tekrar birlikte olmak isteme en güzel çağlarını heba etme üzülerek

sizi kürkçü dükkanı olarak görüyor derim. gezip gezip, boşta kalınca size sığınıyor. yeni birini bulunca veya sıkılınca tekrar terkedecek. bu böyle devam edecek. arkadaşlarına sizden bahsedip "birşey yok be, takılıyoz öyle beli birşey çıkar diye" dediğine bahse girerim

ben msj atınca zaten goruselım dedı kendısı ben 30 o 35 yasında

Bir adam terkedip geri dönme sinyalleri veriyorsa bilin ki sizden daha iyisini bulamadığı içindir. Bunu hazmedebilecekseniz bir de yeniden arayış içinde olmayacağını kendinize garantileyebilecekseniz ilgi göstermeye devam edin

benı sevsın ıstıyorum ılgılensın benım olsun ıstıyorum kesek böyle olmasa

benim yapamadığımı sen yap hemen iletişim kurma onunla biraz uğraşsın,çok istiyorsa çaba göstersin,hazır cepte görmesin seni...o 10 mesaj atsın sen 2,tut kendini,sabret..
istediğin kıvama gelince de tekrar görüşmeye başla çok istiyorsan ama tekrar üzülebilme ihtimalini de göze alarak,çok kaptırmadan kendini...

Konunuzu okurken 18-20 yaşında olduğunuzu düşündüm ve eh işte çocukça hareketler dedim kendi kendime ama her ikinizde belli yaşlarda insanlarmışsınız, bu tip hareketler,git geller hoş değil;ya vardır ya da yoktur artık.
Karşınızdaki insanın da bunu böyle düşünüyor olması lazımdı duygularınızı, gururunuzu, onurunuzu...
Böyle yaparsanız şöyle olur onu elde edersiniz demek istemiyorum çünkü kim olursa olsun sizden değerli değil. Olay o insanı elde etmek değil, ilişkilerde karşılıklı değer vermek ve değer görmek.Bu yoksa benim için yoktur.

dalga geçiyor ve emin ol yine yüzüstü bırakılacaksın dikkatli ol

seni bir kere bırakıp giden adamın tekrar gitmeyeceğine nasıl emin olabiliyorsun? döneceğin zaten belli ama seni çok üzeceğini bil.

Sanırım eski sevgilinizin duyguları karışmış... Boşlukta galiba çıkış yolu olarak ta size yönelmek istemiş tekrar ama bundanda emin değil sanırım... Hissetmek lazım demesi ise bence his yok muallak yani bitmiş bir ilişki sonuçta arada bir atar yapıp can çekişecektir illaki küllenene kadar... Kafanızı buna takıp kendinizi üzmeyin bence karşınızdaki sonuçta bir erkek duyguları olsaydı size karşı ima etmez direk söylerdi zaten boşluk doldurmaya çalışıyor sanırım Eğer hala ümitliyseniz umursamayın her smslerine atlamayın ki dibinize düşsün zor olun yani..

Ben seni anlıyorum. Bu yorumlar sana ağır gelebilir şuan. Aslında genelleme yaparak konuşmakta çok dogru değil. Eğer sabahki mesajda dahil ilk adımları hep sen atıyorsan sıkıntı var he ama dengedeyse biraz zaman verebilirsin. Zaten onu tanıyorsun yeterince anladığım kadarıyla, bi hafta bile ne yapmaya çalıştığı konusunda yeterli olur senin için.

sabah ılk mesajı o attı ama hıc bır sey soylemıyor hatta su oldu dun buluştuk benı eve bırakmayı bıle teklıf etmedı saat 8 dı zten 7 de buluşmuştuk kalkma teklıfınıde o yaptı.. aslında cok ıyı bılıyorum bana karsı hıssetmıyor hıcbısey

Önceki konularınıza biraz baktım. Bu adam seni üzmüş, açıklama yapma gereği bile duymadan, sudan bahanelerle gitmiş.
Keşke tekrar irtibata geçmeseydin ama olan olmuş artık. Çok fazla kapılma derim, sanki yine üzüleceksin gibi.
Maalesef çabalayan sensin.

evet çabalayan benım kendımı gerızekalı gıbı hıssedıyorum nıye böyle yapıyorumkı

hayır öyle hissetme kendini. Senin ona bişeyler hissederken bu şekilde davranman gayet normal.
Çivi çiviyi sökermiş. Hayatına başka birini almayı hiç düşünmüyormusun.

hayır öyle hissetme kendini. Senin ona bişeyler hissederken bu şekilde davranman gayet normal.
Çivi çiviyi sökermiş. Hayatına başka birini almayı hiç düşünmüyormusun.

düşünüyorum ama kımse yok böyle oldukça zaten sevılmeye layık degılım gıbı geliyor kımse benı sevmez gıbı gelıyor

Zararın neresinden dönülürse kardır. Sana değer vermeyene neden değer veriyorsun. Seni eve bile bırakmamış, hayatına sokma birdaha bu adamı derim. Senden kıymetlisi yok. Sen izin verdiğin sürece seni üzebilir, sen izin vermezsen üzemez.

düşünüyorum ama kımse yok böyle oldukça zaten sevılmeye layık degılım gıbı geliyor kımse benı sevmez gıbı gelıyor

Yapma canım, olur mu öyle şey. Çoğumuzun hayatında kimse yok, napalım doğru adama rastlamak şans. Herşeyden önce sen kendini sev, kendine değer ver. Kendine saygını yüksek tut ki; böyle adamlara prim verme.

keşke karsıma duzgun bırı cıksa (ve her ısteyene çıkarsın rabbım) onu unutsam buluşmak bana ıyı gelmedı duygularım deprestı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…