konularımdan bılırsınız bundan uzun bır sure once benı terk eden sevgılımle dun gorustum duygularımı soylemesemde hıssetmen gereklı gıbı laflar kullandı bu nedır anlamdım... konuşmuyor ama msj larıma cvp verdı konuştu benımle sabahta günaydın dıye msj attı yanı bu nedır sızce ayrılan kışı aylar sonra hıc konuşmayıp sonra tekrardan senınle yazışır ama duygularından bahsetmezse ama hıssetmen lazımda derse yanı ben ne yapmalıyım en son sabah yazdı günaydın dıye ses yok sımdı.... ben bu kısıyle herseye rağmen tekrar bırlıkte olmak ıstıyorum buna gore cvp verırsenız sevınırım...
konularımdan bılırsınız bundan uzun bır sure once benı terk eden sevgılımle dun gorustum duygularımı soylemesemde hıssetmen gereklı gıbı laflar kullandı bu nedır anlamdım... konuşmuyor ama msj larıma cvp verdı konuştu benımle sabahta günaydın dıye msj attı yanı bu nedır sızce ayrılan kışı aylar sonra hıc konuşmayıp sonra tekrardan senınle yazışır ama duygularından bahsetmezse ama hıssetmen lazımda derse yanı ben ne yapmalıyım en son sabah yazdı günaydın dıye ses yok sımdı.... ben bu kısıyle herseye rağmen tekrar bırlıkte olmak ıstıyorum buna gore cvp verırsenız sevınırım...
Hayatım bu adam seni terk etmiş, aradan ne kadar zaman geçtikten sonra tekrar buluştunuz bilmiyorum ama eğer bu ara uzunsa canı sıkılmış boşta kalmış filan olabilir, birde senin duygularınından hala eminse malesef erkek ırkı bunu çok güzel değerlendirebiliyor. bu kelime oyunlarını yapmasındaki amaçta kafa karıştırmak işte. Her zaman kaçan kovalanır. Bence tekrar birlikte olmak isteme en güzel çağlarını heba etme üzülerek
Bir adam terkedip geri dönme sinyalleri veriyorsa bilin ki sizden daha iyisini bulamadığı içindir. Bunu hazmedebilecekseniz bir de yeniden arayış içinde olmayacağını kendinize garantileyebilecekseniz ilgi göstermeye devam edin
ben msj atınca zaten goruselım dedı kendısı ben 30 o 35 yasında
ben msj atınca zaten goruselım dedı kendısı ben 30 o 35 yasında
Ben seni anlıyorum. Bu yorumlar sana ağır gelebilir şuan. Aslında genelleme yaparak konuşmakta çok dogru değil. Eğer sabahki mesajda dahil ilk adımları hep sen atıyorsan sıkıntı var he ama dengedeyse biraz zaman verebilirsin. Zaten onu tanıyorsun yeterince anladığım kadarıyla, bi hafta bile ne yapmaya çalıştığı konusunda yeterli olur senin için.
Önceki konularınıza biraz baktım. Bu adam seni üzmüş, açıklama yapma gereği bile duymadan, sudan bahanelerle gitmiş.
Keşke tekrar irtibata geçmeseydin ama olan olmuş artık. Çok fazla kapılma derim, sanki yine üzüleceksin gibi.
Maalesef çabalayan sensin.
hayır öyle hissetme kendini. Senin ona bişeyler hissederken bu şekilde davranman gayet normal.
Çivi çiviyi sökermiş. Hayatına başka birini almayı hiç düşünmüyormusun.
düşünüyorum ama kımse yok böyle oldukça zaten sevılmeye layık degılım gıbı geliyor kımse benı sevmez gıbı gelıyor
Yapma canım, olur mu öyle şey. Çoğumuzun hayatında kimse yok, napalım doğru adama rastlamak şans. Herşeyden önce sen kendini sev, kendine değer ver. Kendine saygını yüksek tut ki; böyle adamlara prim verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?