• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıne yenıden bırlıkte olmak ıstemek

Zararın neresinden dönülürse kardır. Sana değer vermeyene neden değer veriyorsun. Seni eve bile bırakmamış, hayatına sokma birdaha bu adamı derim. Senden kıymetlisi yok. Sen izin verdiğin sürece seni üzebilir, sen izin vermezsen üzemez.

hatta bn ona bunu soyledım benım sevgılım benım eve nasıl gıdecegımı dusunurdu dedım... gelen cvp ne yapacağımı bılemedım cok dusundum

Bilemeyip düşünecek ne varmış ki; ya düşünceli bir erkek gibi evine bırakacaktı, yada diğer seçenek, oda diğeri seçmiş zaten. Bahane canım bunlar.

Son düzenleme:
Yazık sana ağlama, sadece iletişimi geçme artık, hepimizi öyle yada böyle hırpalayan birileri oldu ve içinden geçerken benzer üzüntüler yaşandı ama geçecek biliyorsun dimi, yeter ki durup durup kendini başa sardırma, sadece biraz zaman ve sabır.

Son düzenleme:
Yazık sana ağlama, sadece iletişimi geçme artık, hepimizi öyle yada böyle hırpalayan birileri oldu ve içinden geçerken benzer üzüntüler yaşandı ama geçecek biliyorsun dimi, yeter ki durup durup kendini başa sardırma, sadece biraz zaman ve sabır.

hep boyleyım her gıdenın pesınden koşuyorum kendıme bı yeter bır dur demek ıstıyorum.. bu ınsan benımle ılgılenmıyor belkı kırmamak ıcın msj atıyor ama benı ıstemıyor bellı

Bunun farkında olman bile bir başlangıç ve toparlaman için attığın ilk adım. Sadece biraz zaman lazım sana, birde kendini bir şeylerle meşgul etmen, ben çok zor bir kış geçirdim. Geçen senenin sonuna doğru ikinci kez evlilik hazırlığı yaparken ayrıldım, canım çok yandı ve kk kulübünü okuyarak bir nebze de olsa kendimi oyalamaya çalıştım.
Zor geçecek ama geçecek, doğru insanı bulduğun zaman, demek ki öncekiler bu yüzden olmamış diyeceksin.

Son düzenleme:
Sakin deneme! HAYIIRRRR!!
Inan bana eskisinden de mutsuz eder. Varligiyla yoklugu belli olmaz. Boyle her geldiginde kabul edersen iliski ne onunla ne de onsuz sacmaligina donusur (senin acindan.) Sakin ona bir sans daha vereyim deme. Seni sevseydi gitmezdi. Boslukta ve yalniz hissettiginden sana sariyor, sonra yine umrunda olmuyorsun gordugun gibi. Bu kotulugu kendine yapma. Bir baskasi inan seni cok daha fazla sevebilir..

Bu gorusmede umut vaat etseydi bir düşün derdim ama bu adamdan sana pek hayir gelicekmis gbi değil ayrica lutfen karsma duzgun biri cikmaz diye dusunmeyn benm arkadasm otuz yasnda tanisti otuz birde evlendi smdi mutlu:) dogru insanin karşımıza hangi yasta cikacagi belli olmaz ona mecbur hissetme kendini

hep boyleyım her gıdenın pesınden koşuyorum kendıme bı yeter bır dur demek ıstıyorum.. bu ınsan benımle ılgılenmıyor belkı kırmamak ıcın msj atıyor ama benı ıstemıyor bellı

Bunun bilincindeysen neden hala ona kendini hırpalatıyosun... Kendine değer ver biraz... Kısmetten öte yol gitmez derler... Sen kendini önemsersen karşındaki kişide seni önemser...

Bunun bilincindeysen neden hala ona kendini hırpalatıyosun... Kendine değer ver biraz... Kısmetten öte yol gitmez derler... Sen kendini önemsersen karşındaki kişide seni önemser...

demın ona benı hayatında ıstemıyorsun artık degılmı dıye bısey yazdım ... cvp gelmedı... her kez okadar haklıkı boşluktan gelsede onu bıle bellı etmıyor ben salak gıbı ustelıyorum ne hayır gelebılırkı çevremde benım uzuldugumu bılenler bu ınsanla benı artık hıc yakıştırmaz bu kışı evlenip boşanmış bırısı bu arada

Bir erkek tekrar geri döner muhakkak sevdigi için değil tekrar aynı yarayı kanatmak içindir :ssz:

kesinlikle kabul etme. eğer sevseydi gitmezdi. boşta olduğu için geri dönmüştür.

herseyı gectım hadı ayrıldı falan sımdı ısteseydı ılgılenırdı umrunda degılım vazgecmek nekadar zor bısey gelıyor bana saplandım kaldım

Back
X