- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Arkadaşlar 5 sene çalişip işi biraktim.
5 senedir çalişmiyorum. Ziyadesiyle ev hayatina alışmıştımki çok sıkıldgımı anladım bu aralar ekonomik anlamda baya zorlaniyoruz. Bugun lcwaikiki ye gittim eleman arıyorlarmıs. Calışma şartlarını anlattilar ve gerekli evrakları hazırlamamı istediler haftada 1 izin ve 7.5 saat çalışacagım.
1.300 kadar maaş...
Benim aklıma yattı.
Ama bazı soru işaretlerim var.
Aranızda çalısanlar varsa cevaplayabilirmi?
1. Yorulmadan çalışmak olmaz ama regl donemim aşırı sancılı geciyor 2 gun rapor alabilirmiyim ??
(Ayda 2 gun)
2. Çok aşiri yorulanlar varmış mola hariç oturmak yasakmış dogrumu ?
3. Bayram tatilleri varmı ?
Varsa kaç gün ?
4. Hem evlilik hem bu iş sizce yürürmü ?
5. Tek bir katta sabitmisiniz yoksa iş durumuna baglı erkek reyonu çocuk reyonuna girebiliyormusunuz?
6. Cep telefonlarını girişte birakiyormusunuz??
7. Her işe alınan kadrosuzda olsa sigortalımı oluyor
Bilenler varsa cevap verebilirmi ?
Bir anlık gazla tamam dedim hem kafamı dagıtmk hemde esime destek olmak istiyorum.
Ama bu sorular biraz kafamı karıstırıyor...
Not. Daha onceki isim cok rahatti regl gunlerimde gitmiyordum raporu ondan sordum...
5 senedir çalişmiyorum. Ziyadesiyle ev hayatina alışmıştımki çok sıkıldgımı anladım bu aralar ekonomik anlamda baya zorlaniyoruz. Bugun lcwaikiki ye gittim eleman arıyorlarmıs. Calışma şartlarını anlattilar ve gerekli evrakları hazırlamamı istediler haftada 1 izin ve 7.5 saat çalışacagım.
1.300 kadar maaş...
Benim aklıma yattı.
Ama bazı soru işaretlerim var.
Aranızda çalısanlar varsa cevaplayabilirmi?
1. Yorulmadan çalışmak olmaz ama regl donemim aşırı sancılı geciyor 2 gun rapor alabilirmiyim ??
(Ayda 2 gun)
2. Çok aşiri yorulanlar varmış mola hariç oturmak yasakmış dogrumu ?
3. Bayram tatilleri varmı ?
Varsa kaç gün ?
4. Hem evlilik hem bu iş sizce yürürmü ?
5. Tek bir katta sabitmisiniz yoksa iş durumuna baglı erkek reyonu çocuk reyonuna girebiliyormusunuz?
6. Cep telefonlarını girişte birakiyormusunuz??
7. Her işe alınan kadrosuzda olsa sigortalımı oluyor
Bilenler varsa cevap verebilirmi ?
Bir anlık gazla tamam dedim hem kafamı dagıtmk hemde esime destek olmak istiyorum.
Ama bu sorular biraz kafamı karıstırıyor...
Not. Daha onceki isim cok rahatti regl gunlerimde gitmiyordum raporu ondan sordum...