Yine yeniden çalışmaya başlamakkk ???

13 yasimdan beri regl oluyorum. Gram azalmadi agrilar. Her ay asiri kanama agri...
Sadece dolorex kanamayi kesiyor ama 5 dk gecikirsem ilac almakta hicbir sekilde gecmiyor.
Ve bana hep evlenince gecer dediler. Simdide dogur gecer diyooolarrrrr :KK43:
Yemin ediyorum her ay eziyettt. Dogurssammmda kurtulsaaam :KK43:
Doğusun ca gerçekten geçiyor evlenince değil malesef bitsne dogur bak gule oynaya regl oluyorsin

Arkadaşımdan biliyorum bu yüzden sorularınızı cevaplıyım.
Evet izin süreleri dışında oturmanız yasak.
Ama size söylenen saatten daha fazla çalışmazsınız.
Girişte telefonu bıraktığınız doğru.
Başka kısımlarda eleman ihtiyacı olduğu zaman o kısma geçiş yaptığınızda doğru.
Bayramlar tatil değil, fakat öncesinde yada sonrasında izinli olabiliyorsunuz.
Her ay 2 günde olsa rapor alsanız dahi göze batarsınız bu yüzden muhtemelen işten çıkarılırsınız böyle devam ediceği için.
Sigortanız mutlaka yatar onda bi sorun yaşamadı arkadaşım Lcwaikikide.
Evlilikle bu iş yürürmü bilemiyorum, arkadaşım öğrenciyken çalıştı.

Arkadaşımdan biliyorum bu yüzden sorularınızı cevaplıyım.
Evet izin süreleri dışında oturmanız yasak.
Ama size söylenen saatten daha fazla çalışmazsınız.
Girişte telefonu bıraktığınız doğru.
Başka kısımlarda eleman ihtiyacı olduğu zaman o kısma geçiş yaptığınızda doğru.
Bayramlar tatil değil, fakat öncesinde yada sonrasında izinli olabiliyorsunuz.
Her ay 2 günde olsa rapor alsanız dahi göze batarsınız bu yüzden muhtemelen işten çıkarılırsınız böyle devam ediceği için.
Sigortanız mutlaka yatar onda bi sorun yaşamadı arkadaşım Lcwaikikide.
Evlilikle bu iş yürürmü bilemiyorum, arkadaşım öğrenciyken çalıştı.

Tesekkur ederim. Bayramlarda eşim tatil oluyor. Ama biraz ayrilik iyi gelecektir diye dusunuyorum. :) sagolun bilgiler icin.

Ahhh bir hamile kalabilllsemmm ah bir dogurabilsem hayirlisiylllaaaa.
kalirsin meraketme ben 6 yıl bekledim ne oldu allah ol dedi ve kızım dogdu ama 6 yıl dile kolay.stres yspma dua et tedavi ni ol bırakma sakin.zamanı gelmeden olmuyor bazı şeyler.esinlede bol bol gez toz bebek oldumi hepsi hayal oluyor ona göre.sen şimdi ah gelsede boşver gezmeyi diyosundur insallah hamile kalır bebisine kavusursun.ben 6 yıl gezdim tozdum esimle şimdi bebekli bir aile olarak coooookkk zooor anne olmak hem çok harika hem coookk sabır fedakarlık istiyor bol boool uyu uyu uyu sonra o uykuları arayıp bulamicaksin.insallah tez zamanda bebisine kavusursun isteyen her kadın a allahim sağlıklı evlatlar versin kucağını doldursun rabbim seninde tez vakitte amiiin

kalirsin meraketme ben 6 yıl bekledim ne oldu allah ol dedi ve kızım dogdu ama 6 yıl dile kolay.stres yspma dua et tedavi ni ol bırakma sakin.zamanı gelmeden olmuyor bazı şeyler.esinlede bol bol gez toz bebek oldumi hepsi hayal oluyor ona göre.sen şimdi ah gelsede boşver gezmeyi diyosundur insallah hamile kalır bebisine kavusursun.ben 6 yıl gezdim tozdum esimle şimdi bebekli bir aile olarak coooookkk zooor anne olmak hem çok harika hem coookk sabır fedakarlık istiyor bol boool uyu uyu uyu sonra o uykuları arayıp bulamicaksin.insallah tez zamanda bebisine kavusursun isteyen her kadın a allahim sağlıklı evlatlar versin kucağını doldursun rabbim seninde tez vakitte amiiin

Amin canimmm. Benim kv ile aram cok iyi allah bozmasin. Yani birakip cikmam zor olmicak. Hele bir olsunda diyorum. Olmadigini bildigim icin benden sonra evlenenlerin bile oldu. Evleneceklerin de olacak diye korkuyorum. Allah sabir vermiş 6 sene dile kolay...
Korkuyorum sadece olmicak diye.
Yani aslinda kendimi nasil rahatlatmam gerektigini bolmiyorum.
Birgun olacak diyerekmi
Yoksa olmicak zorlama akisina birak diyemi :(

Allahim hayirlisini isteyen herkese versin. Iyi dileklerin icinde tesekkur ederim aminnnnn

Back
X