yine yeniden hamilelikk

Benim arkadasimin bebekleride 3-5 ay ilki sezaryendi ikincisindede sezaryen oldu sanci falan beklemedi.ikincisinde daha cok acidi dedi ama herkesinbunyesi farkli tabi umarim seninki kolay olur

çok şükür tabiki bi sıkıntım yok Rabbime şükürler olsun sağlıkla kucagıma alayım hayırlısıyla normal sezeryan farketmez ama prensesler gibi dopurmak güzelde olsa evladımı o denli güzel bi acıyla kucagımada almak isterdim tabii :) o duyguyu bi anne olarak yaşamak isterim

Belki bir dahaki bebegini normal dogurursun sezeryenden sonra normal da dogurabiliyorsun ama su kisa mesafede bilmiyorum mümkünmü. Sezeryen da dogum öbürü de dogum sonucta bebegine kavusuyon ya gerisinin önemi yok

evet Elhamdülillah veren Rabbime :) hayır dikişlerimle alakalı hic bir problem yasamıorum şuan sadece doktorumun dediği doğum tarihinden bir iki hafta önce alırız bebeği sezeryanla çünkü o kasılmalar dikişleri patlatabilirmiş. Allah sanada istediğinde yeniden nasil etsin İnşAllah :) hayırlı sağlıklj bi evladın olur
Sağol canım teşekkür ederim dua edin olurmu çünkü çok zor durumdayım benim gibi bir sürü insan var bu forumda sen bana umut oldun inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ve uzun ömürlü olur inşallah

merhabalar , ben 8 ay önce oğlumu doğurdum ve şuan 4,5 aylık hamileyim yani 3,5 aylıkken tekrar hamile kaldım bizim için biraz süpriz oldu tabii bu ... sizlere sorum şu bukadar kısa dönemde hamile kalan varmı ve doğumu ne şekilde yaptı ? çünkü ben ilk doğumumu sezeryan yaptım tamam normal doğum yapamayacıgımı biliyorum ama en azından sancımı beklemek istiyorum doktorumda doğum tarihinden iki hafta önce erken sezeryan yaparız dedi çünkü ilk sezeryanımdan dolayı arasında yakın zaman oldugu icin dikişlerim patlayabilirmiş ... bu kadar kısa 3 ay arayla hamile kalanlarınız varmı acaba ?
bir arkadaşım kızı 13-14 aylıkken ikinci kızını doğurdu, o da sezeryandı biraz ağrı çekti ama şimdi iyi.

Back
X