• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden kv

:KK70: :KK70:
Buna çok güldüm uyanık kadın laf almasını biliyor

Sormaya alıştır canım her şekilde kim olursa olsun gitmek gelmek için sana sorsun önce....
Rahatsız olduğun şeyleri söyle canım haftada 1 gitmek istediğini yada 2 haftada 1 onu nasıl istiyorsan sürekli onlarla vakit geçirmek istemediğini başbaşa kalmak istediğini söyle
Az once ablamla telefonda konustum esimde burdaydi baya dert yandim evde kalamiyoruz ki bunaldim fln diye duydu eminim ama bisey demedi simdi konuyu acicam bakalimm

Kayinvalideniz basbasa kalma isteginizi kestirememis olabilir.
Boyle durumlarda yada basbasa plan program yaptiginizda kayinvalideniz yada esinize "esimle birlikte yada basbasa"gibi tatlı imalarda bulunursaniz zamanla herkes durmasi gerektigi yeri,ne yapip ne yapmamasi gerektigini daha net gorebilir diye dusunuyorum.Arkadaslarinizi ugurlamasi tekrar davet etmesi sizi veya esinizi onure etmek adina olabilir...
Siz eş olmayi ogrenirken onlarda kayinvalide olmayi ogreniyor unutmayin :)
Art niyet sezdiginizden emin olana kadar ani tepmiler ve keskin cumleler kurmayin.
Esinizle konusurkende rahatsizli oldugunuzu yumusak cumlelerle aktarmaya calisin...Aksi halde önyargili davrandiginizi dusunebilir...

Kayinvalideniz basbasa kalma isteginizi kestirememis olabilir.
Boyle durumlarda yada basbasa plan program yaptiginizda kayinvalideniz yada esinize "esimle birlikte yada basbasa"gibi tatlı imalarda bulunursaniz zamanla herkes durmasi gerektigi yeri,ne yapip ne yapmamasi gerektigini daha net gorebilir diye dusunuyorum.Arkadaslarinizi ugurlamasi tekrar davet etmesi sizi veya esinizi onure etmek adina olabilir...
Siz eş olmayi ogrenirken onlarda kayinvalide olmayi ogreniyor unutmayin :)
Art niyet sezdiginizden emin olana kadar ani tepmiler ve keskin cumleler kurmayin.
Esinizle konusurkende rahatsizli oldugunuzu yumusak cumlelerle aktarmaya calisin...Aksi halde önyargili davrandiginizi dusunebilir...
Ilk konustugumuzda soylemistim dogum gununden bi gun sonra basbasa yemek yicez fln diye hatta kv de de e biiiz gelmicez miii demisti

Canim ben kotu bisey gormedim.
Ama aenin yapman gereken supriz hazırlıyosan kayinvalidenle bunu iyi niyetle paylaş..
O da sizin iyi olmanizi ister..

Güzelce söyleyin.özel günlerde başbaşa ya da kafa denginiz insanlarla geçirmek istediğinizi l,süpriz yapabilme ihtimaline karşı esinizin birine söz vermeden önce size sorması gerektiğini falan açıklayın

Güzelce söyleyin.özel günlerde başbaşa ya da kafa denginiz insanlarla geçirmek istediğinizi l,süpriz yapabilme ihtimaline karşı esinizin birine söz vermeden önce size sorması gerektiğini falan açıklayın
ben söyledim aslında ki söylemedende anlaması gerek..
eşimde söyledi hatta götürdü kv nin babasına bıraktı kv yi ki gelmesin orda vakit geçirsin ama ordan cıkıp gelmiş:olamaz:
ya eşimde balık seviyorum ben diye kv ler balık yapmı o yüzden isterim diye evet demiş ki normal zaman olsa asla kacırmam tabikide balıgı:KK53:

ben söyledim aslında ki söylemedende anlaması gerek..
eşimde söyledi hatta götürdü kv nin babasına bıraktı kv yi ki gelmesin orda vakit geçirsin ama ordan cıkıp gelmiş:olamaz:
ya eşimde balık seviyorum ben diye kv ler balık yapmı o yüzden isterim diye evet demiş ki normal zaman olsa asla kacırmam tabikide balıgı:KK53:
E o zaman geriye tek bişey kalıyor.yanında azcık koklaşın edin:KK60:utanmaz mı acaba kadın.anlar mi biraz.

eşim omzuma elini atsa ya bi bahaneyle birimiz cagırır yada gelir eşime sırnaşır ortamıza oturur fln :işsiz:
Ay çok komik ya.resmen anne babasını kıskanan küçük cocuk gibi.almayın aranıza sakıncalı falan diyin.alttan alttan gıcıklık verin.hak ediyor sizinkisi.

Ay çok komik ya.resmen anne babasını kıskanan küçük cocuk gibi.almayın aranıza sakıncalı falan diyin.alttan alttan gıcıklık verin.hak ediyor sizinkisi.
aynen öyle :D
bizim koltugumuz L koltuk eşimeşim köşeye bende yanına otururm normalde kv geldiginde de öyle yaptık bi kaç kere o da bnm yanıma oturdu yni bn oğluyla ortalarına girmiş oldum.
bi süre sonra baktım ben cay dökmeye vs kalktıgımda bnm yerime geçiyo :D
bende artık betegın önünde pufa oturuyorum hem sıcak hem ondan uzak:deli:

Programım olmasa bile benden habersiz kimseyle program yapamaz eşim, ne biliyor benim işimin olmadığını. Birkere kıyameti koparın birdaha size sormadan anasına bile söz vermesin.

aynen öyle :KK70:
bizim koltugumuz L koltuk eşimeşim köşeye bende yanına otururm normalde kv geldiginde de öyle yaptık bi kaç kere o da bnm yanıma oturdu yni bn oğluyla ortalarına girmiş oldum.
bi süre sonra baktım ben cay dökmeye vs kalktıgımda bnm yerime geçiyo :KK70:
bende artık betegın önünde pufa oturuyorum hem sıcak hem ondan uzak:deli:
Başka diyecek bişey bulamıyorum.eşime desem planım var özel baş başa zaman geçirecez diye o konuşur anasıyla.ona devredin

Programım olmasa bile benden habersiz kimseyle program yapamaz eşim, ne biliyor benim işimin olmadığını. Birkere kıyameti koparın birdaha size sormadan anasına bile söz vermesin.
normalde plan yapan kişi bnm eşimde bana uyar bu akşam annenlere gidelim annemlere arkadasıma gitcez vs diye haber veriyorm
bu sefer onunda bana sormadan iş yapacagı tutmus ki sonradna istersen iptal edeyim dedi cünkü bnm ocaka yemegim vardı o sırada bende gerek yok dedim ama tribimide attm :63:

normalde plan yapan kişi bnm eşimde bana uyar bu akşam annenlere gidelim annemlere arkadasıma gitcez vs diye haber veriyorm
bu sefer onunda bana sormadan iş yapacagı tutmus ki sonradna istersen iptal edeyim dedi cünkü bnm ocaka yemegim vardı o sırada bende gerek yok dedim ama tribimide attm :63:
Neyse hadi boşver bu seferlik , doğum günüymüş adamın

annesinin yaptiklarinin farkinda degil ona caktirmdn direk bana karsi yapiyo kv ..

Çünkü uzmanlık alanları bu. Fakat sen ağzını açtığında bütün günah senin olucak. Kötü ve nankör gelin ilan edilmen yetmezmiş gibi anneciği de anam anam canım anam olacak..

Back
X