yine yeniden zayıflama macerası :)

yorgunkalp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
268
58
323
İstanbul
baya uzun zaman olmuş buraya bakmayalı... ve yeniden buraya döndüm... daha önce başladığım zayıflama maratonunda yolu yarılamıştım biraz soluklanmak istedim ama malsef verdiğim kiloları geri aldım ve başladığım yere döndüm :( ne acı tam hedefe ulaşmak üzereyken yeniden başa dönmek ama yapacak bişey yok... yeniden başlıyorum yeniden bir sayfa açıyorum artık yolun sonunda kadar durmadan devam edicem ve başarıcammmm... şuan kilom 83 ve hedefim 65 hadi bakalım yarın sabah yeni bir macera beni bekliyor.. ve bu süre içerisinde benimle diyet yapacak ya da bana destek olacak arkadaşları bekliyorummm :) diyetime karar vermedim şuan araştırma içerisindeyim..yarın diyetimi gün içinde neler yediğimi ve bu maratonun nasıl gittiğini gün gün burada paylaşacağım :)

hoşgeldin:3::3::3::3:
bende 7.günümdeyim bugün.muzaffer kuşhanın biraz değiştirilmiş listesini uyguluyorum bende.

bol bol azim diliyorum sana ve hepimize:40::40::40:

hoşgeldin:3::3::3::3:
bende 7.günümdeyim bugün.muzaffer kuşhanın biraz değiştirilmiş listesini uyguluyorum bende.

bol bol azim diliyorum sana ve hepimize:40::40::40:

merhaba hoşbuldumm :) ben de şuan diyet araştırması yapmaktayım ama bir türlü karar veremedim... senin uyguladığın diyet nasıl bu bir haftada kilo verebildin mi ?? yorucu ve uzun bir maraton bizi bekliyor :)

merhaba hoşbuldumm :) ben de şuan diyet araştırması yapmaktayım ama bir türlü karar veremedim... senin uyguladığın diyet nasıl bu bir haftada kilo verebildin mi ?? yorucu ve uzun bir maraton bizi bekliyor :)

4 kilo gitti ilk 4 günde daha tartılmadım o günden beri.tabi bu 4 kilo ilk günlerde giden su ve şişlik ama olsun motive edici sonuçta:42::42::42:

liste 7 günlük sonra tekrar başa dönüyosun.

ara öğün yok,3 öğün yiyorum.sabah dışında ekmekte yok.

yorucu ama sonucu güzel olucak,gelsin yeni giysiler,gitsin çuvallar:52::52::52::52::52:

4 kilo gitti ilk 4 günde daha tartılmadım o günden beri.tabi bu 4 kilo ilk günlerde giden su ve şişlik ama olsun motive edici sonuçta:42::42::42:

liste 7 günlük sonra tekrar başa dönüyosun.

ara öğün yok,3 öğün yiyorum.sabah dışında ekmekte yok.

yorucu ama sonucu güzel olucak,gelsin yeni giysiler,gitsin çuvallar:52::52::52::52::52:

her nekadar su ve şişkinlik olsa da giden kilolar 4 günde 4 kilo harika bir sonuççççç :) senin adına çok sevindim darısı bana umarımmmmmm.. ben daha önce 12 kilo verdim ama hepsini geri aldımmm :( neyse moral bozmak yok bu sefer sonuna kadar devam edicem ... hala diyetime karar veremedimm yarın başlıcam inşallah.. bu arada sloganı sevdimm gelsin giysiler gitsin çuvallar :D

ben de varımm.. bir dönem bu foruma bır gruba takılmıstım 1 ay o sıralar 4-5 kilo vermıstım sadece ama herkes farketmıstıı :( sonra tatıle gıdınce dıyettende spordanda forumdan da koptum... sonra okul açıldı dersler vs... 1 yıl gectı üstünden şimdi yine buraya döndüm bu sefer 10 kilo vermeden peşini bırakmıycam ! o_O

Son düzenleme:
ben de varımm.. bir dönem bu foruma bır gruba takılmıstım 1 ay o sıralar 4-5 kilo vermıstım sadece ama herkes farketmıstıı :( sonra tatıle gıdınce dıyettende spordanda forumdan da koptum... sonra okul açıldı dersler vs... 1 yıl gectı üstünden şimdi yine buraya döndüm bu sefer 10 kilo vermeden peşini bırakmıycam ! o_O

hoşgeldin:3::3::3::3::3:

hoşgeldin arkadaşımmmm :)) aynı ben de senin gb verdiğim 12 kiloyu tatildi yazdı derken hoop geri aldımm ..okadar emek çöpe gitti ama olsun yarın yeni bir gün yeniden başlıyorumm... :) bu sefer bırakmak yok sonuna kdar devam edeceğiz birbirimize destek olarak inşallah :)

Hoşbulduuuummm ... teşekkür ediyorumm ikinize de :)
evet ! Devam edeceğiz ! topiğin çok yoğun olmaması da benım ısıme gelıyor herkesı takıp edemıyorum bir kaç kişinin diyetini gününü sohbetını takıp edebılıyorum yogun topıklerde bır gırıyorum arada 10 saat gecmıs mesela ama 20 sayfa ilerlemiş.. tek tek gezip okuyamıyorum saatlerce böle sakın sakın güzel :))

ahahahahaha ayy çok güldürdün benii :))) sanırım biz ne istediğimizi biliyoruzzzzz o zaman napıcazzz tuttuğumuzu koparıcazzz :D evet haklısın topikler kalabalık olunca takip etmek okumak çok zor oluyor ben de şuan bikaç kişiyi takip ediyorum böyle az ve sakin daha iyi oluyor..umarım birbirimizi motive ederek güzel sonuçlara varıcaz :)

Kızlar öncelikle hepimize kolay gelsin. Ben 2010 senesinde farkında olmadan 63 kiloya çıkıp sonra 55-56 civarlarına düşmüştüm bir takım diyetlerle vs. Fakat 3 sene olmuş ben kalan 5-6 kiloyu veremiyorum ya hu! Tamam almamak da güzel ama bu kadar iradesizlik de olmaz ki... yine yeniden lafını görünce yazasım geldi. Her Allah'ın günü başlayıp iradesizlikle sonuçlanmalar.. Aslında bu biraz da kafamdaki " böyle de idare ediyorum " düşüncesinden ötürü. Ama "idare eder" den ziyade neden mükemmel olmayalım? Neden herhangi bir şey giyeceğimiz zaman şurası şöyle mi olur diyelim ki? Vallahi gına geldi bugün sinirden oturdum ağladım. :52:

Birbirimize yardımcı olalım son bir kez girelim bu yola ve bir daha çıkmayalım... Bazı şeyleri yaşayış biçimi haline getirmek gerekiyor. Yoksa 5 ver 10 al şeklinde bu iş bir yere varmıyor ve hep akılda bir kilo vermeliyim düşüncesi oluyor. O yüzden yine yeni yeniden fakat bu defa son olsun sonsuz olsun :52::52:

Ben diyetimi belirledim arkadaşım bir haftada dört kilo diyeti daha önce yapmıştım 3.5 kilo vermiştim yeniden başlamak işkende gb :( menüm sadece çorba ve salatadan oluşuyor :)))

hiç ekmek meyve ya da et fln yok mu? nasıl doyacaksın kız corbayla :D anaaamm sen benden önce verdirir gidersin :D beni bırakma amaaa :)))

Back
X