- Konu Sahibi yorgunkalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öncelikle hepimize kolay gelsin. Ben 2010 senesinde farkında olmadan 63 kiloya çıkıp sonra 55-56 civarlarına düşmüştüm bir takım diyetlerle vs. Fakat 3 sene olmuş ben kalan 5-6 kiloyu veremiyorum ya hu! Tamam almamak da güzel ama bu kadar iradesizlik de olmaz ki... yine yeniden lafını görünce yazasım geldi. Her Allah'ın günü başlayıp iradesizlikle sonuçlanmalar.. Aslında bu biraz da kafamdaki " böyle de idare ediyorum " düşüncesinden ötürü. Ama "idare eder" den ziyade neden mükemmel olmayalım? Neden herhangi bir şey giyeceğimiz zaman şurası şöyle mi olur diyelim ki? Vallahi gına geldi bugün sinirden oturdum ağladım.![]()
Birbirimize yardımcı olalım son bir kez girelim bu yola ve bir daha çıkmayalım... Bazı şeyleri yaşayış biçimi haline getirmek gerekiyor. Yoksa 5 ver 10 al şeklinde bu iş bir yere varmıyor ve hep akılda bir kilo vermeliyim düşüncesi oluyor. O yüzden yine yeni yeniden fakat bu defa son olsun sonsuz olsun![]()
hiç ekmek meyve ya da et fln yok mu? nasıl doyacaksın kız corbaylaanaaamm sen benden önce verdirir gidersin
beni bırakma amaaa :)))
mrb bende yeni başladım daha 10 dk olmadı :) hayırlı uğurlu olsun
Uyku düzenimi de düzeltmem gerekiyor..eskiden geç yatıp geç kalkan bir insandım.. Daha önceki zayıflama mücadelemde bunu değiştirmiştim ve inanılmaz faydasını gördüm..eğer uyku düzeni olmayan bir insansanız bunu hemen değiştirin.. Erken yatmak erken kalkmak inanılmaz etkili ve en sağlıklısı..haftaiçi zaten işe gidiyorum sorun yok o dönemde ama bugün sanki biraz geç kalktım :)))) neyse diyetimde sabah bir bardak süt ve grisini diyordu ama ben geçen seferki gb süt sevmediğim için türk kahvemi içerek başladım..elimde de bir buçuk litre suyum hadi bakalım başladık hayırlı uğurlu olsun sevgili günlüğüm :)))
Uyku düzenimi de düzeltmem gerekiyor..eskiden geç yatıp geç kalkan bir insandım.. Daha önceki zayıflama mücadelemde bunu değiştirmiştim ve inanılmaz faydasını gördüm..eğer uyku düzeni olmayan bir insansanız bunu hemen değiştirin.. Erken yatmak erken kalkmak inanılmaz etkili ve en sağlıklısı..haftaiçi zaten işe gidiyorum sorun yok o dönemde ama bugün sanki biraz geç kalktım :)))) neyse diyetimde sabah bir bardak süt ve grisini diyordu ama ben geçen seferki gb süt sevmediğim için türk kahvemi içerek başladım..elimde de bir buçuk litre suyum hadi bakalım başladık hayırlı uğurlu olsun sevgili günlüğüm :)))
Kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum.kendi adıma konuşayım sürekli bir zayıflama çabası içindeyim veriyorum geri alıyorum veriyorum geri alıyorum.hep mutsuzluk hep stres.geçen sene bu Zamanlarda başlamıştım 12kilo verdim insanlar şok oldu tanıyamadı okdr değiştiriyor insanı bu kilo gittim bütün dolabımı değiştirdim..ama ne oldu bi anlık boşvermişlik başladığım noktaya getirdi beni.aldığım kıyafetler olmuyor ve şuan kendimi berbat hissediyorum vermem gereken bi altı yada sekiz kilo kalmışken geri başa döndüm.ama bunları konuşmanın anlamı var mı artık hayır !! Bu sefer son olacak hayatımda artık kilomla savaşmak istemiyorum onu yok edicem ve bu konu kapanacak..birbirimize destek olarak ve kendi irademizi de kullanarak bu işi başaracağımızı düşünüyorum :)
bugün uyuyamadım biraz heyecandan ama en çok da erken kalkıp erken yatmanın faydasını bildiğim için bilerek uyumadım ki erken yatayım :) kaçta yatıp kaçt kalksak iyi dersin ??
sanırım bendekı sorunlardan bırı de bu ... üniversitedeyken bir ara net kullanmayı bırakmıs bılgısayar basında hareketsız gecırdıgım vaktı en aza ındırmıstım ve erken yatıp erken kalkıyordum... ve kılo vermelıyım dusuncesınıde sallamıs atmıstım kafamdan.. sadece odda oturmayacagım dedım ve cafe tarzı oyle yıyıp ıcıp oturacak yerlere cagıran herkese hayır ama yurumek ıstersenız sahıle ınebılırım dedım cogu kabul edıp dusmustu peşime herkessse yurudum .. aynı günde 2 3 kişiyle yuruyuse cıktım ben kmlerce yurudum.. bi keresinde o kadar yürümüşüz ki geri dönememiştikyemek düzenimide aynı hiç bozmadım yurtta gece yemek yok zaten
eve geldiğimde öylesine bir tartıldım ki 5 kilo vermişim.. arkadaslarım acayıp kılo verdın sen dıyorduda ben ınanmıyordum sıze oyle gelıyordur dıyordum ama memlekette tartıyı görünceeeee
ama eve gelınce hersey degıstı 3 ayda 8 kilo aldım.. orada kosturma coktu.. burda evden dısarı cıkmadım..
öle olsa yıne keske haberım olmadan gıtse gıtse gelmese![]()
Bir de zamanımızı kaliteli geçirmek lazım. Yani boş kaldığımızda aslında biraz da yemeklere saldırıyoruz sanki, abur cubura vs. Kitap okumak, yürüyüş yapmak, dizi izlemek (yabancı diziler özellikle) vs vs bu tip şeylerle doldurmak gerek boş vakitleri.
Yazmayı unuttuğum bir şey daha o kadın kahvaltıda maydanoz eksik etmiyormuş. İki gündür sabahları yarım demet maydanoz yiyorum. Bakalım görecek miyim faydasını. :) :44:
aynı bnm gb ver al ver al bıktım vallahi artık..bu son olsun bitsin değil mi![]()
kesinlikle artık bitsin! 4-5 yıl öncesınden berı sakladıgım kıyafetlerım var... annem bu ne kadar kıyafet gıymıyorsun ver dıyor ınanın suan ustume olanlardan verebılırım ama onları veremıyorum 38 beden kıyafetler var hepsı small( onları giycem ! diye inadımdan vermıyorum yıllardır. üzerinde etıketı olan hıc kullanılmamıs kıyafetlerımı sakladım gıycem tekrar onları! en cok da onlara takıyorum... ve bellı bı yerden sonra ınsanlardan kaçmaya baslıyorsun azıcık evde zaman gecırsen 1 kac ay bırdaha cıkasın gelmıyor... ve suan öğretmen oldum atanabılırım meslege baslıcam ve boyle cıkmak ıstemıyorum cocuklarımın karsısına
calısmaya basladıgımda belkı bu kadar duzdenlı ogunler yapmaya da fırsatım olmıycak bılmıyorum...
bende g3ecen yıl bır ara yuruyus ve fıtness e baslamıstım ama ınan spor yaparken de bırının gormesınden rahatsız oldugumdan semtımden uzak bı parka annemden rıca edıyordum arabayla goturuyordu benı orda yuruyup spor yapıp gelıyordum... kılo verıp de zayıf olunca herkesın içinde yuruyus spor yapıcam dıyordum.. şimdi nasıl spor yaparım bılmıyorum yurumeyı sevıyorum ama aksam da tek basıma yurumek ıstemıyorum
yedıklerımde çok dıyet havasında degıl ama acıkmadan az az yemeye calıstım:
sabah uyandıgımda : 1 bardak sut ile 3 kepeklı etımek yedım
Sonra gec uyandıgımdan gec bı kahvaltı oldu ama : 2 dilim kepekli ekmekle hazırlanmıs tost yedım sekersız çay ıle ( sekersız cayında tadını hıc sevmıorum)
ÖĞLE yemeği için : 1 dilim ekmek 1 yumurta yedım
ara da turk kahvesı ıctım.. yanında 1 parça bitter çikolata :/
şimdi biraz meyve yiyeceğim.
YEMEK BİRAZ GEC KALDI: taze dolma hazırlıyoruz sanırım 1 yada 2 tane biber yerim yanında ayran :)
bence yediklerin gayet iyi abartıya kaçan bi durum yok normal diyet yemekleri :) ama gelgelelim sen şu saatlere biraz dikkat et olur mu :) yanlış anlama sakın seni düşündüğümden çünkü malesef bu saatlerde çok önemli bi rol oynuyor.. ne demiştik ilk önce uyku düzeni erken yatıp erken kalkıyoruz.. yemek yediğimiz saatlere dikkat ediyoruz mümkünse aynı saatlerde yiyoruzz.. vee gelelim spora bnm gb düşünüyorsun bende geçen sene dışarıda yürüyordum ama havalar soğuyunca yağmur falan başlayınca yürüyemez olmuştum bu yüzden koşu bandı aldım..insanların içinde yürümeyi sevmiyorum yani bilmesinler zayıflamaya çalıştığımıböyle bir imkan yoksa netten leslieile yürüyüş yapabilir ayrıca taebo zumba mezdeke gb videoları açabilirsin üstüne mekik kol bacak gb bölgesel çalışırsan daha ne olsunnn :) insan yeterki istesin yapamıcağı bişey yok.. hadi yarın daha düzgün bi şekilde planlı programlı devam ediyorsun anlaştık mı :)