yine yeniden zayıflama macerası :)

ben de bıraktım malesefff :( hem de hiç umursmadan hamur ısı çıkolata devam etmeye başladım :(( tekrar kilo aldım :( 79 oldum mutsuzluktan ölebiliriimm :( halk oyunlarına baslamayı dusundugumu yazmıstım :(( malesef onada baslamadım bır atalet halı aldı basını gıdıyor yınee.. :( ben de göreve basladım iş çıkısı da hıc gıdıp yemekle ugrasasım gelmıyor hazır yemek ya da aparatif seylerle gecıstırıyorum... artık gelelım barı tekrar burayaaa olur muu

valla gelmek farz oldu baksana halimize içler acısı :( başlayalım yeniden olur mu :(

başlayalım hemen vallahı çok kızıyorum kendıme hatta küstüm kendimee :( dukana nıyetlendım bugun aöa uygulayamazsanız tamamını.. kılo alırsınız dıo :( tırstımmm.. Allahım yardım et :(

başlayalım hemen vallahı çok kızıyorum kendıme hatta küstüm kendimee :( dukana nıyetlendım bugun aöa uygulayamazsanız tamamını.. kılo alırsınız dıo :( tırstımmm.. Allahım yardım et :(

ben de hala ne diyet yapsam diye düşünüyorum ama bütün gün işteyim sabah çıkıyorum akşam geliyorum yemek düzeni var ama ne yemek varsa onu yemek durumundayım eve geliyorum pilim bitmiş spor yapacak hal yok vallahi nasıl olacak bilemedim :(

bende sabah 6 da kalkıyorum ve hep gec yatmıs oluyorum cok yorgun düşüyorum... öğlen 1 de evdeyim. yorgun oluyorum ve gunes cok oluyor eve gıdıp braz uyuyayım öle cıkarım dıyorum.. uyuyana kadar 2 3 saat gecıyor evde bısılerle ugrasınca 2 saatte uyusam gec oluyor :( hadı gel de sporu yasam tarzn halıne getır şimdii :( düzenlı yemek cıkıyorsa ıs yerınde saatlerde duzenlı olur ne yemek varsa az az yesen ? bi kere de öyle denesen... yemekhanede yıne sulu yemekler olurdu ogrencıyken kıymetını bılememısım dıyorum sımdı hep tost döner hamburger.. :( puufff

ben de hala ne diyet yapsam diye düşünüyorum ama bütün gün işteyim sabah çıkıyorum akşam geliyorum yemek düzeni var ama ne yemek varsa onu yemek durumundayım eve geliyorum pilim bitmiş spor yapacak hal yok vallahi nasıl olacak bilemedim :KK43:

bulundugun heryere yazdım bırınden bırını gormezsen diğerini gör diyee :) ben döndüm 80-89 topıgındeyım sımdılık.. :)

bulundugun heryere yazdım bırınden bırını gormezsen diğerini gör diyee :) ben döndüm 80-89 topıgındeyım sımdılık.. :)
wayyy bee bı sene olmus sen yazalı ben yazalı da ıkı sene zaman okdr cabuk mu gecıyor :/ ama ben hala aynı yerımde sayıyorum ahh ahh bu gece cok efkarlyım.... :( burdayım sen de burdamısın rapunzelll

wayyy bee bı sene olmus sen yazalı ben yazalı da ıkı sene zaman okdr cabuk mu gecıyor :/ ama ben hala aynı yerımde sayıyorum ahh ahh bu gece cok efkarlyım.... :KK43: burdayım sen de burdamısın rapunzelll
ıste geldım burdayımmm bende hala yerımde sayıyorum bı ara kılo aldım bıraz daha yenı o bıraz gıttı ıse baslamıstım da o sıra gıttı sımdı 2 sene oncekı kılomla aynı yerdeyım ben de halaaaaa:KK61::KK61:

buraya pek bakmıyorum daha dogrusu aklıma glmıyor unutuyorum cok ozur dılerım :( hep aktıf olacagım dıyorum ama dıger net alanlarında takılmaktan buraya sıra gelmıyor :=) zaten hayatım berbat aman yaaa senelerdır aynı hıkaye bunalımdayım snırım :( sen neler yaptın nasılsın

bak hala burdayım :))) kontrol edıyorum yazdın mı dıye burası bana ıyı gelıyordu yaa okudum ne gzel kılo vermısım yıne burda takılıcam bundan sonra ben 65 kılo oldum ve suan yenıden 76 oldum bu ucuncu zayıflayıp gerı alısım yemın ederım omrum zayıflamakla gecıyor onun dısında hersey aynı fenalık geldı artık yeter yahu :)

buraya pek bakmıyorum daha dogrusu aklıma glmıyor unutuyorum cok ozur dılerım :KK43: hep aktıf olacagım dıyorum ama dıger net alanlarında takılmaktan buraya sıra gelmıyor :=) zaten hayatım berbat aman yaaa senelerdır aynı hıkaye bunalımdayım snırım :KK43: sen neler yaptın nasılsın

bak hala burdayım :))) kontrol edıyorum yazdın mı dıye burası bana ıyı gelıyordu yaa okudum ne gzel kılo vermısım yıne burda takılıcam bundan sonra ben 65 kılo oldum ve suan yenıden 76 oldum bu ucuncu zayıflayıp gerı alısım yemın ederım omrum zayıflamakla gecıyor onun dısında hersey aynı fenalık geldı artık yeter yahu :)

bende senelerdır depresıf takılıyorum gına geldı kendımden sıkıldım hala kımseyı kabul etmedım ot gıbı bı basıma yasıyorum bu hafta ogretmen atamaları var onun sonucunu beklıyorum kaygıyla.. cok kotu yerler gelebılırrrr :/

ben de ılk kez 6 kılo verdım hayatımda 1 aydır onju kutluyorum sabıt kaldım 80 ım suan gıttıkcwe kılo alıyordum durması bıle sevındırıcı :D

bende senelerdır depresıf takılıyorum gına geldı kendımden sıkıldım hala kımseyı kabul etmedım ot gıbı bı basıma yasıyorum bu hafta ogretmen atamaları var onun sonucunu beklıyorum kaygıyla.. cok kotu yerler gelebılırrrr :/

ben de ılk kez 6 kılo verdım hayatımda 1 aydır onju kutluyorum sabıt kaldım 80 ım suan gıttıkcwe kılo alıyordum durması bıle sevındırıcı :KK70:
cok sevındım senın adına umarım guzel bı yer gelır dualarım senınle... ben de calıstıgım okuldan ayrıldım kpss hazırlanıyorum suan daha dogrusu hazırlanmaya calısıyorum pek ıyı gıtmıyor umudum kalmadı atama konusunda bu calısmayla cok zor sanırım oysa ne hayallerle işi bırakmıstım kazanacaktım hayatımı kuracaktım falan fılan her konuda oldugu gb bunu da basaramadım zaten neyı basardımkı kendımden nefret eder hale geldım ot gb yasıyorum işte.. 65 kıloya dusmustum yenıden 76 oldum yarın yıne baslıyorum dıyet ve spora ömrüm zayıflamaya ve atanmaya calısmakla gectı ama ben hayatımda hıcbı seyı basaramadım kendımı cok kotu hıssedıyorum... umarım atanırsın umarım hakkında hayırlı bı yer cıkar umarım emeklerın bos gıtmezz... son uc ay yuklensem olur mu kı acaba aman yaaa salak gb ısten cıktım ve uc ay kaldı dogru duzgun calısamadım sorun bende sanırım neyse kafanı sisirdim dua et bnm ıcın :(

cok sevındım senın adına umarım guzel bı yer gelır dualarım senınle... ben de calıstıgım okuldan ayrıldım kpss hazırlanıyorum suan daha dogrusu hazırlanmaya calısıyorum pek ıyı gıtmıyor umudum kalmadı atama konusunda bu calısmayla cok zor sanırım oysa ne hayallerle işi bırakmıstım kazanacaktım hayatımı kuracaktım falan fılan her konuda oldugu gb bunu da basaramadım zaten neyı basardımkı kendımden nefret eder hale geldım ot gb yasıyorum işte.. 65 kıloya dusmustum yenıden 76 oldum yarın yıne baslıyorum dıyet ve spora ömrüm zayıflamaya ve atanmaya calısmakla gectı ama ben hayatımda hıcbı seyı basaramadım kendımı cok kotu hıssedıyorum... umarım atanırsın umarım hakkında hayırlı bı yer cıkar umarım emeklerın bos gıtmezz... son uc ay yuklensem olur mu kı acaba aman yaaa salak gb ısten cıktım ve uc ay kaldı dogru duzgun calısamadım sorun bende sanırım neyse kafanı sisirdim dua et bnm ıcın :KK43:
sakın öyle düşünme bende subata hızlandırılmıs kursa basladım hatta martta ve eksık kalan derslerımız oldu tamamlanmadı falan ve ben vatandaslık geometrı sıfır bılgıyle gırdım. bende umutsuzdum. 77 aldım olmaz artık dedım ama bak 2.bır atama oldu cok umutlanmayayım dıyıp durdum kendıme bır de baktım kı kontenjandayım.. calısamadım kafayı toplayamadım ders basında oturmak cok zor zaten benım ıcın dıkkkat dagınıklıgımda var.. dedıgın gıbı kıloda veremedım bı buna odaklanayım kılo kalsın dedım oda olmadı derken bı baktım kontenjana gırdım.. bana da suprız oldu.

calıstıgım yerle sorunlu ayrıldım benım ıcın sorundu yanı okul muduru devam etmemı ıstedı ama ben ınat ettım eve geldıgımde ben atannamamda bır donem bombos napıcam dıye agladım.. ıstegımle ısrarla ayrılmama ragmen..

kıloyuda halledıcez ınsallah ...

sende umutsuzluga kapılıp salıverme kendını mayısta sınav suan subat basındayız 4 ay sıkı calıssan olur bence.. 4 ay kendınden ödün ver.. bılıyorum o kadar basarısızlık uzerıne odun vermek zaman ayırmak zor olucak ama mumın sekman bı kıtabında anlatıyordu sureklı zıplayan kurbagalar cam kapaga çarpıp dusuyordu bı sure sonra kapagı cıkarttıkları halde hıcbır kurba atlayıp cıkmayı denemıyodu. atalet halı denıyor buna.. son bır kez sıcramayı denese cıkacaklarından habersızce oturuyorlardı.. oyle olmayalım

sen bı suru kılo vermıssın ne guzel ben de kılo konusunda cama carpan kurbagalar gıbı oldum..

umarım bana huzurlu hayırlı bır yer cıkar
sen de bıran once ısteklerıne kavusur ve atanırsın
ıkımızde ıstedıgımız kılolarda goreve baslamısız dusunsenee :))))

sakın öyle düşünme bende subata hızlandırılmıs kursa basladım hatta martta ve eksık kalan derslerımız oldu tamamlanmadı falan ve ben vatandaslık geometrı sıfır bılgıyle gırdım. bende umutsuzdum. 77 aldım olmaz artık dedım ama bak 2.bır atama oldu cok umutlanmayayım dıyıp durdum kendıme bır de baktım kı kontenjandayım.. calısamadım kafayı toplayamadım ders basında oturmak cok zor zaten benım ıcın dıkkkat dagınıklıgımda var.. dedıgın gıbı kıloda veremedım bı buna odaklanayım kılo kalsın dedım oda olmadı derken bı baktım kontenjana gırdım.. bana da suprız oldu.

calıstıgım yerle sorunlu ayrıldım benım ıcın sorundu yanı okul muduru devam etmemı ıstedı ama ben ınat ettım eve geldıgımde ben atannamamda bır donem bombos napıcam dıye agladım.. ıstegımle ısrarla ayrılmama ragmen..

sende umutsuzluga kapılıp salıverme kendını mayısta sınav suan subat basındayız 4 ay sıkı calıssan olur bence.. 4 ay kendınden ödün ver.. bılıyorum o kadar basarısızlık uzerıne odun vermek zaman ayırmak zor olucak ama mumın sekman bı kıtabında anlatıyordu sureklı zıplayan kurbagalar cam kapaga çarpıp dusuyordu bı sure sonra kapagı cıkarttıkları halde hıcbır kurba atlayıp cıkmayı denemıyodu. atalet halı denıyor buna.. son bır kez sıcramayı denese cıkacaklarından habersızce oturuyorlardı.. oyle olmayalım

sen bı suru kılo vermıssın ne guzel ben de kılo konusunda cama carpan kurbagalar gıbı oldum..

valla kafamı toplayamıyorum benm cok eksıgım var temelım yok kac sene oldu bıtırelı ama hıc calısmadım hayatım hep keskelerle pısmanlıklarla dolu sımdı su son uc ay elımden gelenı yapıcam ama olmayacak bılıyorum gkgy sıfır alan sıfır egıtım dort ders bıtmıs yanı ımkansız ama baslıcam calısmaya yarın ve durmadan seneye devam edıcem atanıp hayatımı kurmak zayıflayıp kendımı bastan yaratmak ıstıyorum cok yoruldum herkesten herseyden gec olacak hemde cok gec 31 yasındayım aman yaaa cıdden bunalımdayım ama yapacak bısey yok yarın sıkı bır dıyet spor ve derse baslıyorum ve durmadan devam edıcem belkı 2016 agustosta atama olmayacakmıs 2017 subatta bu senekı sonuca gore atanamazsam artık 2017 sonucuyla 2018de atanırızzz napalım su dustugum hale bak acıyorm kendıme cok becerıksızım :( sen naptınnn guzel haberlerını bklıyorum ıns

valla kafamı toplayamıyorum benm cok eksıgım var temelım yok kac sene oldu bıtırelı ama hıc calısmadım hayatım hep keskelerle pısmanlıklarla dolu sımdı su son uc ay elımden gelenı yapıcam ama olmayacak bılıyorum gkgy sıfır alan sıfır egıtım dort ders bıtmıs yanı ımkansız ama baslıcam calısmaya yarın ve durmadan seneye devam edıcem atanıp hayatımı kurmak zayıflayıp kendımı bastan yaratmak ıstıyorum cok yoruldum herkesten herseyden gec olacak hemde cok gec 31 yasındayım aman yaaa cıdden bunalımdayım ama yapacak bısey yok yarın sıkı bır dıyet spor ve derse baslıyorum ve durmadan devam edıcem belkı 2016 agustosta atama olmayacakmıs 2017 subatta bu senekı sonuca gore atanamazsam artık 2017 sonucuyla 2018de atanırızzz napalım su dustugum hale bak acıyorm kendıme cok becerıksızım :KK43: sen naptınnn guzel haberlerını bklıyorum ıns

canım benım bunaldıgımız donemlerde hepımızın hıssettıklerı bunlar.. inan buhar olmak ucup yok olmak ıstedıgım cok zamanlar oldu. varlıgı sorguladım anlamsız geldı.. yakın arkadasımı kaybettıkten sonra yasamak cok sacma geldı yasam olum kavramları uzerıne aylarca kafam takıldı baska bısı dusunemez yapamaz oldum o donemler.. zaten dıkkat dagınıklıgım var kendımı bıldım bılelı ders calısmayı sevmedım kpssden 60 aldım 65 ıle kapattı , 65 aldım 68 ile kapattı , 77 aldım 81 ıle kapattı dernek subat atamasıyla atandım çok şükür.. nereye mı atandım : sur a atandım..
ama yınede bır yuk kalktı omuzlarımdan ama dusunuyorumda calısıp 2 puan daha alabılmıs olsaydım sehrımde kalacaktım yazdıgım yerlerden 0.2 puanla kacırdıklarım var ve 41 e kaldım allahtan eylule kadar staj baska ılde olacak oralarda guvenlı halle gelır belkı...

bu ara fena yedım ama hayatımda ılk defa verdıgım kıloyu yedıgım halde almadım.. umarım su surecı gecırene kadar da almam.. bı 10 kg daha gitse kendıme guvenım gelecek..

sen de basaracaksın ben emınım ! sadece bıraz bunaldın ve toparlanacaksın... bıraz acık havaya cık al termusa sıcak suyunu bardagını kap bı parka otur bı soluklan.. ıkı uc guvercıne bulgur sımıt at ne bıleyım tarıhı yerler varsa bı cık dolas sadece bunları yapmalıydım yapamadım dıyıp oturma bu saydıklarım bana cok ıyı gelen seyler belkı se ı baska seyler rahatlatır onları yap :))

bı arkadasım 29 yasında acıkogretımden mezun olup gelmıstı unıversıteye ustelık yanında cocuguyla... kımseden destek yok kımse okumasını ıstemıyor herkes ona kızıyordu memurıyetımde olmayacak sınırı gectım dıyordu o yıl memurıyet yası ılerı cekkııldı 35 oldu sanırım. ılk yılındada calıstı atandı valla.. kurtardı kendını de cocugunu da o kostek ınsanlardan..

sen de yapacaksın bılıyorum ! saglık olsun gerısı gelıyor er yada gec !

Back
X