- 16 Aralık 2016
- 69
- 74
- 88
- 45
- Konu Sahibi Yenidenfit
Merhaba çok teşekkür ediyorum. Sizin beslenmenizi de öğrenmek isterim tabii ki. Fikir verir bana da.Merhaba,öncelikle sizi tebrik ederim kendinize iyilik yapmayı hedeflediğiniz ve eksilere ulaştığınız için.Ben de iki gün önce 7 kg verme ye niyet ettim ki ben çok vermekten ziyade sağlıklı ve kalıcı kilo vermek niyetindeyim.Boyum 170 kilom 81 hedefim 74 .Ben sizin diyet listenizi az buldum naçizane.Sizden daha çok yiyorum yeni beslenme düzenimde .Diyetinizde mutlaka sabahları 1 hatta sizin kg durumuna göre 2 dilim tam buğday ekmeği olmalı.Daha önce ben de 116 kg ye kadar çıktım.Diyetisten tecrübem de var.Mutlaka 3 öğün ve iki ya da bir ara öğün yapın.O şekilde kalıcı ve sağlıklı kilo verirsiniz.Sizin listede ben aç kalırım ve en çok 3 gün dayandıktan sonra direk karbonhidrat ve tatlıya yönelirim.İsterseniz 1 günde ne yediğimi yazabilirim yeni sürecimde, kıyas yapar birbirimize destek oluruz.Çok kolay gelsin,sağlıkla gitsin eksiler![]()
Açıkçası 3 ana 2 ara öğün düzeniyle çok diyet yaptım çok güzel sonuçlar da aldım.
Son dönemde çalışma saatlerime 16/8 aralıklı orucun uyduğunu farkettim. Şu an yediklerimi de birebir danışmanlık aldığım son diyetisyenimin verdiği listelere göre düzenliyorum. 25 kg vermiştim en son ama sürdüremedim tatil moduna geçince.
Bilemiyorum belki de haklısınızdır.
Karbonhidratı yediğim baklagillerle sınırlamaya çalışıyorum açıkçası. Liste de o yüzden ekmek yok

Son dönem de takip ettiğim doktorlar ve diyetisyenler otoimmun hastalıklarda ki bende haşimato var ekmek tüketmeyi hiç önermiyorlar ya.
Yine de çok sabit fikirli değilim. Kilo vermem durursa bi diyetisyen arkadaşımdan yardım alacağım ve o zaten sizin önerdiğiniz beslenme düzeniyle beni zayıflatanlardan. Bakalım vücudumun verdiği tepkiye göre şekillenecek beslenme düzenim mecburen.