• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden zayıflamaya çalışıyorum. Umarım bu son olur 🙏

Günayydınnn 😄😄
Sabah tartıldım
IMG_8019.webp

Pek hissedemesem de 1,2 kg vermişim 🙏
Sabah sabah mutlu oldum valla. 1 haftada sporsuz 5,5 kg vermişim sanırım bişiler yoluna giriyor 🧿 130 a az kaldı. Bu haftada diyetisyensiz devam etme kararı aldım böyle olunca.
Bugün kaçamak yaparım diyordum ama en aza indirgemeye çalışcam artık.

Dün kaçamaklarımı yaptım rahatladım 🤣🤣

Öğle
1 simit
Yarım avokado
3 yumurtalı kaşarlı omlet
6 zeytin
Peynir
Şeftali

Ara
2 kare çikolata
8-9 badem

Akşam
Tam buğday unlu spaghetti
1 kase yoğurt
Patates kızartması
😅😅

Bugün oğlumu diyetisyene götüreceğim.
Öğlen normal diyet düzenime döneceğim. Dün akşam yediklerim biraz bağırsaklarımı bozar gibi oldu 😅

Merhaba,
30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım, Nasılsınız?

Oğlunuzun randevusu nasıl geçti umarım herkes iyidir.
Sevgiler,

Merhaba,
30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım, Nasılsınız?

Oğlunuzun randevusu nasıl geçti umarım herkes iyidir.
Sevgiler,
Merhaba sizin zafer bayramız da kutlu olsun. İyiyim çok teşekkürler. Umarım siz de iyisinizdir.
Oğlumun bu haftaki kontrolü bizrazcık sitemli geçti. Kilo verdi ama spor yapmadığı için azcık sıkıştırdı diyetisyenimiz. Haklı olarak 😅 3 haftada 2.6 kg vermiş oldu. Haftaya en az 1.5 kg gitmesini istiyor çünkü yağ kaybı var ama tartıya çok az yansıyor bu.
Bakalım ben bu hafta izin aldım okul öncesi biraz daha sıkı tutarsak umarım gider. Okul başlayınca yeme düzeni otomatik olarak tam kontrol altında tutulamıyor. Aslında yanına yemek koyma şansım var izin verdi okul ama oğlum istemiyor.
Sabah evde kahvaltı ediyor, okul kahvaltısını yemiyor atlıyor. Öğle ve ikindiyi okulda çıkanlardan yiyor. yemek listesine bakarak haftalık olarak diyetisyenimiz hangisinde neleri yeyip yememesi gerektiğini söylüyor. Bilemiyorum ne kadarına uyar oğlum. Ama okulla birlikte hareketi artacak ve sabah akşam okula gidiş geliş, uyku düzeninin bozulması bence kilo vermeyi kolaylaştıracak. Geçen yılda yine bir kez diyetisyen maceramız oldu ve okulla birlikte çok güzel devam ettirdi. 2 ayda normale döndü her şey. Aslında 5 kg verse bile çok iyi hissedecek kendini ama geçen hafta pek diyet psikolojisinde değildi.

Merhaba 2-3 gündür pek kendimde değilim. Diyet yapasım yok ben de çok kasmamaya karar verdim tamamen kopmak istemiyorum. Bugün de dahil olmak üzere 3 gündür biraz kafama göre yedim.
Yarından itibaren tekrar başlıyorum. Umarım her şey çok güzel olur 🙏🙏🙏

Merhaba sizin zafer bayramız da kutlu olsun. İyiyim çok teşekkürler. Umarım siz de iyisinizdir.
Oğlumun bu haftaki kontrolü bizrazcık sitemli geçti. Kilo verdi ama spor yapmadığı için azcık sıkıştırdı diyetisyenimiz. Haklı olarak 😅 3 haftada 2.6 kg vermiş oldu. Haftaya en az 1.5 kg gitmesini istiyor çünkü yağ kaybı var ama tartıya çok az yansıyor bu.
Bakalım ben bu hafta izin aldım okul öncesi biraz daha sıkı tutarsak umarım gider. Okul başlayınca yeme düzeni otomatik olarak tam kontrol altında tutulamıyor. Aslında yanına yemek koyma şansım var izin verdi okul ama oğlum istemiyor.
Sabah evde kahvaltı ediyor, okul kahvaltısını yemiyor atlıyor. Öğle ve ikindiyi okulda çıkanlardan yiyor. yemek listesine bakarak haftalık olarak diyetisyenimiz hangisinde neleri yeyip yememesi gerektiğini söylüyor. Bilemiyorum ne kadarına uyar oğlum. Ama okulla birlikte hareketi artacak ve sabah akşam okula gidiş geliş, uyku düzeninin bozulması bence kilo vermeyi kolaylaştıracak. Geçen yılda yine bir kez diyetisyen maceramız oldu ve okulla birlikte çok güzel devam ettirdi. 2 ayda normale döndü her şey. Aslında 5 kg verse bile çok iyi hissedecek kendini ama geçen hafta pek diyet psikolojisinde değildi.
Teşekkür ederiiim,

Oğlunuza allah sağlık afiyet versin amin. Masallah güzel olmuş. Çocuklar için süreç zor tabi en kısa zamanda toplar. Okula eskiden bende yemek görümeye çok çekinirdim :) işe başlayınca normalleştirdim :) o yasta yanına istememesi cok cok normal. Umarım en kısa zamanda istegi gibi olur herşey. Okul hayatında başarılar dilerim.

Merhaba 2-3 gündür pek kendimde değilim. Diyet yapasım yok ben de çok kasmamaya karar verdim tamamen kopmak istemiyorum. Bugün de dahil olmak üzere 3 gündür biraz kafama göre yedim.
Yarından itibaren tekrar başlıyorum. Umarım her şey çok güzel olur 🙏🙏🙏
mola versenizde yola devam etmek önemli ara tatil gibi olur kaldığınız yerden devam edersiniz. yoruluyoruz ya ister istemez. Sağlıkla huzurla herşey güzel olsun.

Teşekkür ederiiim,

Oğlunuza allah sağlık afiyet versin amin. Masallah güzel olmuş. Çocuklar için süreç zor tabi en kısa zamanda toplar. Okula eskiden bende yemek görümeye çok çekinirdim :) işe başlayınca normalleştirdim :) o yasta yanına istememesi cok cok normal. Umarım en kısa zamanda istegi gibi olur herşey. Okul hayatında başarılar dilerim.
Ay umarım her şey yolunda gider 🙏🙏🙏

Merhaba bugün yediklerim.

Öğle
3 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates
Dereotu
Peynir
Zeytin

Ara
Armut
Leblebi
Magnum mini

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
Bir kase yoğurt

Bu günü bir dondurma kaçamağıyla bitirdim. Kaç günden sonra yine iyi diyorum 😅🤣

Bugünkü menümü de yazayım

Öğle
1 simit
3 yumurtalı menemen
Peynir
Zeytin
Salatalık domates
Dereotu

Ara yok

Akşam
Zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt

Yavaş yavaş düzene giriyorum sanki simit dışında 😅

Eveeet bir haftalık kopuşun sonucuyla yüzleşme vakti geldi 😅

IMG_8208.webp

200 g almışım maalesef ama bu süreç için çok makul bi artış oldu. Ben daha fazlasını bekliyorum ne yalan söyleyim. Bugün yine diyete adaptasyon şeklinde geçecek be son hız yarın listeleri birebir uygulayarak başlayacağım.
Saçmasapan yediğim için bu halde olduğumu biliyorum çabalamış ama kilo vermemiş değilim. O yüzden yarın yine oğlumu diyetisyene götüreceğim ama kendim başlamayacağım. 1 hafta düzgün davranırsam kilo vereceğimden eminim.

Ay yıllar önce yazıp çıkmışım kalmış konu burda:) nasıl gidiyor diyetiniz herşey yolundadır inşallah 🙏🏼

Ay yıllar önce yazıp çıkmışım kalmış konu burda:) nasıl gidiyor diyetiniz herşey yolundadır inşallah 🙏🏼
Merhaba tekrardan 😄 iyi gidiyordu ama ufak bi ara vermek zorunda kaldım. İş nedeniyle şehir dışındayım bi süredir ve düzensizleşti biraz hayatım. 1 haftaya normale döncek her şey 👍

Back
X