- 16 Aralık 2016
- 69
- 74
- 88
- 45
- Konu Sahibi Yenidenfit
Çook uzun zamandır yazmadım buraya. Geçen yıl 100 kg ya kadar düştüm ama sonrasında yıllardır süren kronik ürtikerim yine nüksetti. Yoğun kortizon ve antihistaminik kullanımı ve ilaçlar yüzünden sürekli uyuklar halde olmam yüzünden yine kilo aldım. Tartılmıyorum aylardır ama yarın diyete yeniden başlayacağım. Muhtemelen yine 140 kg ya yaklaşmışımdır ama artık yüzleşmem gerek. Ürtikerim için aşı tedavisine başladım ve şimdilik yatıştı. Biraz da buna güvenerek başlıyorum. Hala ürtiker için antihistaminik kullanıyorum ama sayısı düştü en azından. Daha hareketliyim bu yüzden, uyku halimi biraz azalttı.
Yarın sabah tartılıp tekrar diyete başlayacağım. Umarım yine geçen seferki gibi güzel kilo verip bunu kalıcı hale getirebilirim

Tek sorun bu hafta aşırı sıcak ve bu yüksek kiloyla birden yüklenmek istemiyorum bedenime. O yüzden ilk bir hafta sıcaklıklar normale dönene kadar spor yapmayacağım. Klimalı evde bile bunalıyoruz ara ara bu günlerde maalesef.
Yarın sabah tartılıp tekrar diyete başlayacağım. Umarım yine geçen seferki gibi güzel kilo verip bunu kalıcı hale getirebilirim

Tek sorun bu hafta aşırı sıcak ve bu yüksek kiloyla birden yüklenmek istemiyorum bedenime. O yüzden ilk bir hafta sıcaklıklar normale dönene kadar spor yapmayacağım. Klimalı evde bile bunalıyoruz ara ara bu günlerde maalesef.