yine yeniden.....

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
komşumuz beni biriyle tanıştıracak haftasonu. daha doğrusu dün çağırdılar ama ben gitmedim. Allah'ıma sürekli şöyle dua ediyorum. benim karşıma çıkar Allahımmm. ama hep böyle oluyo. hep teyzelerim komşular biri var diyo. tanıştırmaya çalışıolar. sevdiğimden ayrılalı 3 bucuk sene oldu. o evlenebildi ama ben evlenemiyorum bi türlü. kimseye içim ısınmıyo. böyle olunca zorlama gibi oluyo hiç istememeye başlıyorum. gerçekten bunaldım. ağlamaktan sağ gözüm rahatsızlandı:((( psikolojimi hiç söylemeyeyim. bir de annem demez mi "kızım bi görüş istersen diye". benm erkek arkadaşım öğretmen diye kusur bulmuştu. şimdi neler diyo. biz gece konuşurken sürekli dinlerdi mesajlarıma bakmaya çalışırdı. şimdi de dinlesene anne diyorum ağlaya ağlaya. ben ölsem keşke:((((((

Bu nasıl bir saplantıdır ya
Ölmek istiyecek kadar mı güçsüzsüm
Kalk ve toparlan bak o hayata yeniden başlamıs sen neyi bekliyorsun????

Karşınıza biri çıkmadı diye insan ölmek ister mi? Tek başına yaşanmıyor mu şu hayatta, dua edin ki yinede yanınızda destekçiniz aileniz var...

komşumuz beni biriyle tanıştıracak haftasonu. daha doğrusu dün çağırdılar ama ben gitmedim. Allah'ıma sürekli şöyle dua ediyorum. benim karşıma çıkar Allahımmm. ama hep böyle oluyo. hep teyzelerim komşular biri var diyo. tanıştırmaya çalışıolar. sevdiğimden ayrılalı 3 bucuk sene oldu. o evlenebildi ama ben evlenemiyorum bi türlü. kimseye içim ısınmıyo. böyle olunca zorlama gibi oluyo hiç istememeye başlıyorum. gerçekten bunaldım. ağlamaktan sağ gözüm rahatsızlandı:((( psikolojimi hiç söylemeyeyim. bir de annem demez mi "kızım bi görüş istersen diye". benm erkek arkadaşım öğretmen diye kusur bulmuştu. şimdi neler diyo. biz gece konuşurken sürekli dinlerdi mesajlarıma bakmaya çalışırdı. şimdi de dinlesene anne diyorum ağlaya ağlaya. ben ölsem keşke:((((((

Ben de aynı durumdayım 3 yıl erkek arkadaşımı aileme kabul ettiremedim Çok canım yandı Yaptığım her hareket suç olmuştu :(

Ayyyyyyyyy sekerim, adam kitligi mi var, bu herifi daha niye dusunuyorsun? Birak giden gitsin, s..tiret gec gitsin, 3 yil olmus, sen de baskasina asik ol, baska adm mi yok? Tanis bak, sevmezsen de gec, zorla degil ya.

Sen eski erkek arkadaşını seviyorsun ve engel olduğu için annene kızgınsın ,

ama olan olmuş maalesef unutmaya çalış

Bu saatten sonra affedilme olsa ne olur olmasa ne olur. Adam evlenmiş, 3 sene olmuş. Artık kabullenmelisin bunu. Hazır değilsen hayatında biri olmak zorunda değil. Sırf o evlendi ben hala yalnızım diye düşünüp böyle bir hataya düşme. Kendini üzmenin sonu yok unutma :)

Bende baskasinin cagirmasina karsiydim bigun iyi tamam dedim simdi cok mutluyuz allahima sukurrr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle giderseniz günün birinde size "kızım bir görüş istersen" diyecekleri insan da kalmayacak..
artık geçmişten sıyrılıp kendi hayatınızı kurmanın bence zamanı gelmiş..

gerçi yaşınızı bilemiyorum küçük de olabilirsiniz,
fakat insan kısmetleri varken değerlendirmeli diye düşünüyorum :1:

sizden ayrıldığı için o eski sevgili ölmüş mü?
hayır gayet evli mutlu, belki de çocuklu..

o zaman sizin de ölmenize gerek yok.

Çok mu istiyorsun ölmek öl o zaman...
Öyle kızıyorum ki senin gibilere
Gencecik insansın
Allah'ın gücüne gider
Ne demek ölmek
Adam gitmiş kaç sene geçmiş, sil artık
Seni istemeyen için neden bu çırpınma

Aynen!

Konu sahibine; derdiniz bu olsun....

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Merhaba sana şimdi diceklerime belki çok kızıcaksın geçmişe takılıp kalmışsın çünkü korkaksın çünkü göze alamıyorsun tekrardan sevmeye kaybetmekten üzülmekten korkuyorsun tekrar tekrar yanlız kalmaktan korkuyorsun, kendine gel kalk ayağıya allaha şükret demek ki o adam seni mutlu etmicekti, belki bu günlerini aricaktın daha kötü acı çekecektin nerden biliyorsun sana şer gelen senin için hayırlıdır. Bak şimdi sana bir şeyler anlatmak istiyorum sağlık kurulunda çalışıyorum bize her gün yüzlerce hasta geliyor çoğunluğu engelli bazıları daha gençliğinin baharında akli dengesi yerinde değil bazıları başkalarının yardımıyla yaşıyor, bazıları kanser vb. bugün bir teyzeyle tanıştım kızı 7 kez beyin ameliyatı olmuş 28 yaşında 1 kızı var beyinde tümör varmış. şimdi dön kendine bak sağlıklısın en önemlisi işin var gücün var, mutluluk senin elinde ilk ayrılan sen değilsin sonda olmicaksın ayağa kal radikal kararlar al kendine bir şans ver geçmişe saplanıp kalma önüne bak inan bana kendini mutsuz eden sensin kabullen hazmetmeyi öğren. Kusura bakma belki kırdım seni ama yazamadan geçemedim

Kaderin değişebileceği kişisel gelişim uzmanları, özgür düşünürler, son zamanlarda çıkan entel bozması yazarların zırvasından başka bir şey değil...

Eğer o kişi sizin için hayırlı olsaydı zaten şu an evli olduğu kadın siz olurdunuz...

Sizin ayrılmanıza neden olduğunu düşündüğünüz için ailenize kırın ve kızgınsınız...

Peki ya onunla evlenseydiniz, yürütemediğinizde "Annemi dinlemedim başıma neler geldi" demeyecek miydiniz?

Bunu yaşamadığınız için gördüğünüzün ötesine kapalı gözünüzle isyan ediyorsunuz...

Yani öyle de olsa şikayet böyle de...

Eski erkek arkadaşınız başkasıyla evlendi ama siz yuva kurmadınız diye "Ölsem keşke" diyorsunuz...

Evlenip boşansaydınız da böyle derdiniz, bir kazayla bir uzvunuzu kaybetseniz de...

Oyunda başarılı olmayınca arkasını dönen çocuklar gibi...

Bu oyunun kurallarını siz koymuyorsunuz, siz ancak kendinizi geliştirerek, dua ederek ve mantıklı davranarak güzelleştirebilirsiniz hayatınızı, sadece buna gücünüz yeter...

Ve belki de berbat olacak, kurtulmak isteyeceğiniz bir evliliği gerçekleştiremediğiniz için isyan etmek hiç mantıklı değil...
:ssz:

İlerde evlenip çoluk çocuğa karışınca bu geçen güzel zamanlarına yanacaksın..hiç kimse (ailen hariç) vazgeçilmez değil.kısmet olunca ağzın dilin bağlanıyor arkadaşım tecrübeyle sabit..ben aileni dinle derim,çünkü onlar bizden daha mantıklı düşünüyorlar..
O adamı da unut artık o seni kaybetti,say ki geri döndü kabul edicek misin ? Hayır eee niye kendine eziyet ediyosun.

Ogretmenlik meslegini begenmemis anneniz.

Merak ettim. Siz ve ailenizin meslekleri nedir???

ben kendim de öğretmenim. ya aslında şu an sorsan o da pişman böyle dediği için. şimdi mesela ister öğretmenle evlenmemi. o aralar yani 3 sene önce kim evlense arkadaşlarımdan cerrah mühendis falandı. onların gazına geldi. hatta ben kaç kez dedim anne hayırlısını dile. hayırlısı olsun bak 50 yaşındasın benim söylemem gerekeni sen, senin söylemen gerekeni ben söylüyorum diye. dediğim gibi de oldu. biri nişan attı. bak dedim. hayırlısı olsun dedim. beğenmediğinden değil. şimdi ama sorsan ister. hatta yazın tatilleriniz aynı olur gezersiniz dio:((

İlerde evlenip çoluk çocuğa karışınca bu geçen güzel zamanlarına yanacaksın..hiç kimse (ailen hariç) vazgeçilmez değil.kısmet olunca ağzın dilin bağlanıyor arkadaşım tecrübeyle sabit..ben aileni dinle derim,çünkü onlar bizden daha mantıklı düşünüyorlar..
O adamı da unut artık o seni kaybetti,say ki geri döndü kabul edicek misin ? Hayır eee niye kendine eziyet ediyosun.

şu an ayrılsa eşinden gelse acaba kabul eder miyim diyorum bazen evet dio içim:((( halbuki çıkarken her hatayı yapan da bendim. dayanamayıp giden oydu. biraz kendimden oldu aslında. içimde vicdana azabı var.

Kaderin değişebileceği kişisel gelişim uzmanları, özgür düşünürler, son zamanlarda çıkan entel bozması yazarların zırvasından başka bir şey değil...

Eğer o kişi sizin için hayırlı olsaydı zaten şu an evli olduğu kadın siz olurdunuz...

Sizin ayrılmanıza neden olduğunu düşündüğünüz için ailenize kırın ve kızgınsınız...

Peki ya onunla evlenseydiniz, yürütemediğinizde "Annemi dinlemedim başıma neler geldi" demeyecek miydiniz?

Bunu yaşamadığınız için gördüğünüzün ötesine kapalı gözünüzle isyan ediyorsunuz...

Yani öyle de olsa şikayet böyle de...

Eski erkek arkadaşınız başkasıyla evlendi ama siz yuva kurmadınız diye "Ölsem keşke" diyorsunuz...

Evlenip boşansaydınız da böyle derdiniz, bir kazayla bir uzvunuzu kaybetseniz de...

Oyunda başarılı olmayınca arkasını dönen çocuklar gibi...

Bu oyunun kurallarını siz koymuyorsunuz, siz ancak kendinizi geliştirerek, dua ederek ve mantıklı davranarak güzelleştirebilirsiniz hayatınızı, sadece buna gücünüz yeter...

Ve belki de berbat olacak, kurtulmak isteyeceğiniz bir evliliği gerçekleştiremediğiniz için isyan etmek hiç mantıklı değil...
:ssz:

Eğer o kişi sizin için hayırlı olsaydı zaten şu an evli olduğu kadın siz olurdunuz demişsinz ya ben buna inanmıyorum. her olan hayır değil belki de imtihan bizim için. eğer her evlilikte hayır olsaydı boşanan öldürülen eşler olmazdı değil mi. o yüzden ben hayrın nerde oldugunu bilemeyiz diyorum.

Back
X