• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yinede onu istiyorum!!(Icim cok dolu)

Bende de fazlasıyla vardı özgüven problemi beni beğenmezse filan sıkıntısı. Ama onunla görüşünce filan şu an çok abes geliyor. Şimdi aranızdaki iletişimin boyutuna bağlı. Çok samimisiniz yoksa arkadaş seviyesinde resmi misiniz filan. Tabiki onun isteksiz en küçük hareketi seni daha fazla korkutacaktır. Direk konuş ima etme belli etme. Görüşelim de ya da facesi filan sende ekli mi hayatına şekline bir bak senin yaşam şekline ters olabilecek mi filan. Bir de farklı şehirlerde misiniz bu cok önemli. Farklı sehirdeyseniz ve o isteksiz davranıyorsa buyuk ihtimal kendine göre bi özel hayatı var.

Samimiyiz..iliski fln ortada yok ama tatli lakaplar takar iste insanin kafasi karisicak sekilde:D
Facede de ekli ilk yaptigindan berli beni ekledi. ayni sehirdede oturuyoruz o yüzden ya anlamiyorum

Simdiye kadar bekledim cünkü ondan gelseydi istediginden emin olucaktim ama böylede birakmiyor arkadasligi.
Dedigin gibi bi cesaretlenip ele almam lazim yoksa nereye kadar.

aranızda mesafe çok mu fazla? oturduğunuz yerler bakımından soruyorum. hani sebebi bu olabilir mi bir de diye.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

iyi sabretmişsiniz :) bence gururu bi kenara bırak. nolursa olsun görüşmeyi teklif et. uzaktan uzağa bir şey hissedemezsin. birinden gerçekten etkilendiğini anlamak için yanında olman gerekir. duruma göre sonra olacaklara karar verirsin. olmayacaksa da en azından bu belirsizlik ortadan kalkar. belirsizlik en kötüsü çünkü.

Son düzenleme:
iyi sabretmişsiniz :) bence gururu bi kenara bırak. nolursa olsun görüşmeyi teklif et. uzaktan uzağa bir şey hissedemezsin. birinden gerçekten etkilendiğini anlamak için yanında olman gerekir. duruma göre sonra olacaklara karar verirsin. olmayacaksa da en azından bu belirsizlik ortadan kalkar. belirsizlik en kötüsü çünkü.

Cok Tsk ederim bencede artik zamani geldi! :)

Annemın komşu kızı internete aşkına kanıp kaçmış o aile çok işkence görünce annesı gelip kızını gerı getirmiş başka b
Başka bır kız daha var oda hüsran sonuç kızlar pembe dizıleRDEKI HAYAL HAYATI YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR. BENCE ŞSANAL YALAN VE HÜSRAN

başlığı baştan sona okudum

aynı şehirde, yakın semtlerdesiniz.
aynı yaşta (ikiniz de 22 yaşındasınız)
sana resmini yollamış resimde yüzü de vücudu da güzeldi demişsin.
4 yıldır sürekli olmasa da yazışıyorsunuz.
ve hiç görüşmedinniz buluşmayı teklif dahi etmedi.

olacak iş mi yani?!
bence bu iletişimi bitir. çık dışarı sosyalleş ve kendine gerçek arkadaşlar bul. sanal olmasın.

İlk konuştuğunuz zamanlarda o buluşmak istemiş sen istememişsin.
Daha sonra sen buluşalım demişsin o uygun olmamış.
Şimdi de öyle.
Benim aklıma şu geldi; acaba sen onunla buluşmak istemediğin sıralarda biri yoktu ve şu an var da ondan mı böyle bahane uyduruyor. İlk düşündüğüm şey bu oldu. Eğer kafan çok karışıksa son kez sor aldığın cevaba göre yoluna bakarsın.

başlığı baştan sona okudum

aynı şehirde, yakın semtlerdesiniz.
aynı yaşta (ikiniz de 22 yaşındasınız)
sana resmini yollamış resimde yüzü de vücudu da güzeldi demişsin.
4 yıldır sürekli olmasa da yazışıyorsunuz.
ve hiç görüşmedinniz buluşmayı teklif dahi etmedi.

olacak iş mi yani?!
bence bu iletişimi bitir. çık dışarı sosyalleş ve kendine gerçek arkadaşlar bul. sanal olmasın.

Bulusma iki kere teklif ettide ben baslarda cekiniyordum kaciyordum korkudan. o saatden sonra bidaha sormadigi icin ben busefer davranip sordum ama "zamani yoktu". Arkadaslarim var cok sukur ama onlarda artik ne diyiceklerini bilmiyorlar!! O yüzden Burda sansimi denim ve fikirler alim dedim.

İlk konuştuğunuz zamanlarda o buluşmak istemiş sen istememişsin.
Daha sonra sen buluşalım demişsin o uygun olmamış.
Şimdi de öyle.
Benim aklıma şu geldi; acaba sen onunla buluşmak istemediğin sıralarda biri yoktu ve şu an var da ondan mı böyle bahane uyduruyor. İlk düşündüğüm şey bu oldu. Eğer kafan çok karışıksa son kez sor aldığın cevaba göre yoluna bakarsın.

Hakli olabilirsin cok mantikli!

Bulusma iki kere teklif ettide ben baslarda cekiniyordum kaciyordum korkudan. o saatden sonra bidaha sormadigi icin ben busefer davranip sordum ama "zamani yoktu". Arkadaslarim var cok sukur ama onlarda artik ne diyiceklerini bilmiyorlar!! O yüzden Burda sansimi denim ve fikirler alim dedim.

4 yılda 2 kez buluşma teklifi de çok az. sonuçta sen reddetmişsin ama o da hiç diretmemiş buluşalım diye anlaşılan.
üstelik sen isteyince de "zamanım yok" demiş.
bu kişi 22 yaşında ve evli olamaz diyorsun hadi öyle diyelim o zaman kesin hayatında biri var.
hatta bu 4 sene boyunca da hayatında birileri olmuş hep.

Back
X