• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yinelenen teekkrm

Yeşiliiiiiiiiiiiim
sen çok tatlı vede çok karizmatiksin :))))
bi harry potter kitabı da sen yazmalısın bence
J.K.Rowling halt etmiş senin yanında
ödül ne demek senin elinin kiri elini sallasan ellisi..:))))
kk yada en güzel ödül sensin -hepimize -
varlığına teşekkürler

Tüm ödüllerim sayenizde.Hepinize teşekkürler ediyorum.
Yönetime ve siz KK dostlarıma:enbuyukkk::1hug:a.s.

yeşilim tebrik ederim, güzel duygularını bizlere yansıtığın ve günümüze yolumuza tuttuğun ışıklar için,

ödüllerinin parıltısı bil ki bize sızdırdığın huzmelerin toplu olarak sana yansımasıdır,

teşekkür ediyorum var olduğun için...

yeşilimin topici olduğu için bende rahatça yazabilirim diye düşünüyorum,
bende bu vesile ile teşekkür ediyorum tüm dostlarıma...

Haketmişsiniz demek ki.:nazar:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Sen bize neden tesekkür ediyorsunki...biz bisey yapmadikki..
herseyi sen yaptin.O güzel Yüregin yapti.Ben tesekkür ediyorum Yesilim...

ne güzel yazmışsın ne güzel ifade etmişsin ama bide madalyayı görseydim hani yok gitmiş benmi kör oldum yoksa :uhm:

yaz arkadaşım içinden geleni yaz :1hug:

Ceyhanlı ..sizler varsınız en güzel ödül bana

Pamukşeker...yazdım ve madalyalar yok oldu... Olsun,en güzel ödül sizsiniz ..

Yeşilim bana kalsa sana istemediğin kadar çok madalya verirdim ama senin şu madalyaları göremiyorum doğrusu.Gerçekten ne oldu?

anneme burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.. beni hayata bağladığı için en kötü yanımda olduğu için.. seni seviyorum annem

Back
X