Canım çok var daha adet gününe. Üzülme bekle bakalım. Ben çok anlamam ama belki yerleşmedir? Bilgili arkadaşlar vardır yorum yaparlar.Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu
İnşallah dediğin gibi ona isarettir canmyumurtlama gunu hafif kan veya kahverengi akıntının normal oldugunu soyluyor doktorlar
Canm sanirim sen bebek istiyorsun buyuzden adet olmak istemiyorsun stres yapiyorsun belkide hamile kaliyorsun bu yaptgn stres emn ol bebegin olusumunu engelleyen en buyuk etkendir adetine daha var iyiye yorman gerk kotuye hcbisey yorma . cunku kotu gelir seni bulur yorarsan. yerlesme lekesidir buyuk ihtmal surekli dua et insaallah tez zamanda hamile olursun.Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu
İnşallah oyledir canm da 14 gün var adetime yerlesme lekesi bu zamanda gelirmjCanm sanirim sen bebek istiyorsun buyuzden adet olmak istemiyorsun stres yapiyorsun belkide hamile kaliyorsun bu yaptgn stres emn ol bebegin olusumunu engelleyen en buyuk etkendir adetine daha var iyiye yorman gerk kotuye hcbisey yorma . cunku kotu gelir seni bulur yorarsan. yerlesme lekesidir buyuk ihtmal surekli dua et insaallah tez zamanda hamile olursun.
Evet cnm adetten once nezmn gelirse gelsin.buyuk ihtmal yerlesme lekesidir ama stres yaparsan.o yerlesme.lekesi adete donusebilir...İnşallah oyledir canm da 14 gün var adetime yerlesme lekesi bu zamanda gelirmj
İnşallah oyledir canm da 14 gün var adetime yerlesme lekesi bu zamanda gelirmj
Valla canm bugün kanamam cogaldi neden böyle böldü anlamadım doktora gidicem zaten bakalım sorun ne daha adet günüme 14 gün var Ken ne bu kanamaHyr gelmez. Her söylenilene inanmayın. Üstte yazan bir arkadaşın dediği gibi yumurtlama bazen kendini hafif lekelenme-kanama yada kahvemsi akıntı şeklindede gösterebiliyor. Üstüne görme yani implantasyon kanaması gebeliğin yerleşmesiyle oluşur, yumurtlama olmadan gebelik nasıl olabilir ?
Stres yapmadan regl gününü bekle canım bazi kadinlarda ve normal olan yumutlama zamaninda iki gün akinti sekilde kanama olabilir ve eyer kanama rengi temiz acik bir rengse korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum yumurtalarin catlamis olabilir eyer kanaman kesildiyse bugunleri güzel deyerlendir derim:)Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu
İste canm sorun surdaki kesilmedi kanamam devam ediyo çoğalıyor ama neden adetten 14 gün önce öldü anlamadjmStres yapmadan regl gününü bekle canım bazi kadinlarda ve normal olan yumutlama zamaninda iki gün akinti sekilde kanama olabilir ve eyer kanama rengi temiz acik bir rengse korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum yumurtalarin catlamis olabilir eyer kanaman kesildiyse bugunleri güzel deyerlendir derim:)
Daha 14 günün varsa cogalan kanaman normal degil peki kasik agrisi ve bel agrin varmi canımİste canm sorun surdaki kesilmedi kanamam devam ediyo çoğalıyor ama neden adetten 14 gün önce öldü anlamadjm
Evet canım aynen bende de bir kac kez oldu ama gayet acik ve pempemsi yani temiz bir akinti olabilir ama cogalip kanama sekilde gelmesi normalmi onu bilmiyorumYumurtlama zamanlarında lekelenme tarzı kanama olabiliyor normal.
Evet canm malesef varrrrrDaha 14 günün varsa cogalan kanaman normal degil peki kasik agrisi ve bel agrin varmi canım
Canım sana düsünce olarak birseyle paylasiyim ama inşallah öyle degildir sen gecen regl yasadiginda üste gormus olabilirsin bak doktorlar bile regl gecirdiginizde 10 gün sonra evde Test yapin hamile olup olmadiginizdan Emin olun diye ve senin suan yasadigin durum kimyalsal gebelik yasiyor olabilirsin cünkü yumutlama zamaninda o kadar agri olmaz ama inşallah yaniliyorumdur bende üst üste iki defa kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin inşallah öyle birsey degildir canımEvet canm malesef varrrrr
Canm benim ağrılarım adet sançişi gibiCanım sana düsünce olarak birseyle paylasiyim ama inşallah öyle degildir sen gecen regl yasadiginda üste gormus olabilirsin bak doktorlar bile regl gecirdiginizde 10 gün sonra evde Test yapin hamile olup olmadiginizdan Emin olun diye ve senin suan yasadigin durum kimyalsal gebelik yasiyor olabilirsin cünkü yumutlama zamaninda o kadar agri olmaz ama inşallah yaniliyorumdur bende üst üste iki defa kimyalsal gebelik yasadim Allah kimseye yasatmasin inşallah öyle birsey degildir canım
Doktora gitseydin canım ya adet sancisi gibi sancin varsa Kontrol olman gerek akintin varmi canımCanm benim ağrılarım adet sançişi gibi
Yumurtlama kanamasi diye birşey var çatlarken kanayabiliyor demişti doktor bana bu günleri iyi değerlendir...Arkadaşlar adet günüme 14 gün var dün yumurtlama günümdü ama bugun hafif kanamam oldu leke gibi ne oabilir sizce nolur bi cevap verin moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?