Aslında arkadaşın tam olarak vurgulamaya çalıştığı nokta bu değil.
Onların doğum günü partisine katılması normal ama onlarla birlikteyken mesajlara cevap vermemesi, tel.açmaması v.s kısacası, özellikle onlarla birlikteyken arkadaşı ihmal etmesi gerçekten rahatsız edici.
Siz eskiden olduğu gibi olsun istiyorsunuz herşey ama bir takım şeyler zaman aşımına uğruyor maalesef. Ama şöyle düşünün sizi sevmese sizle hala neden birlikte olsun ki?
Bence bir süre üstüne düşmeyn, sık aramayın sizde onsuz dışarıda eğlenin. Bunu kıssasa kıssas olarak değil kendiniz için yapın. Hem biraz kafanız dağılır hemdedaha rahar düşünürsn..
İmajını değiştirmek konusunda bence yap sana iyi geleceğini düşünüyorum.
Görünüşünden emin olduğun zaman kendine güvenin dahada artar, ruhen daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Ama dediğim gibi bir süre kendini biraz geri çek, çok üstüne düşme.
Bu onada sanada iyi gelecektir diye düşünüyorum.
Başlardan herşey normaldi ki ben onu gece 1 de arayıp açtığında arkadan gelen müzik seslerinın duyduğum ve bana toplantıdayz demesine kadrdı.. Anlarsınız ki bende o andan sonra film koptu sürekli msjlar falan cvp vermeme.. o gece saat 4 de geldi.. ertesi sabah kavgalar başladı ben kendimi savunuyorum o ise kendisini.. o müzk seslerinn Erkek olan müdrünün doğum gününu kutlamak için gittileri ve sonra otele gidp toplantı yaptıklarını ve kardeşinnde yanında olduğu savunmaları geldi durdu.. ozamanlarda ciddi sorunlar yaşadık bitirelim dedik olmadı 2 hafta sürekli kavga ettik.. falan derken aramız düzeldi toparlandık arkasından 1 ay sonra müdürnün tekrardan geleceğini duyasıya kadar! (Müdürü bayan) olcakları bildğim için müdürü gittikten sonra görüşmemyi teklif ettim kabul etmedi ama bilodum yine ben üzülcektim ki yine öle oldu belli sorunlar falan oldu..
Pardon, aslında durum daha da vahimmiş. Doğum gününe katıldıgı müdürü erkek olan müdürüymüş. Sonradan gelecek olan müdürü kadın olan müdürüymüş ki kadın sadece gelecek diye yine problem yaşanmış. Ayrıca adam telefonuna cevap vermiş, toplantıda oldugunu belirtmiş. Arkadaş arıza çıkarınca da o dakikadan sonra da mesajlarına cevap vermemiş. Sonra da 4 te geldi dediğinie göre belli ki en son haber almış. Gerçi burada garip olan bir nokta varsa, o da eğer bir iş ilişkileri yoksa kardeşinin, müdürünün doğum gününde ne işi olduğu? Arkadas çok uzatınca, adam da güven vermek için böyle bir yalana başvurmuş olabilir. Belki de adam aldatıyordur gerçekten onu da bilemeyiz tabi ama arkadaş böyle davrandıkça en sonunda adam yine beni çok boğuyordun, her şeye karışıyordun sıkıldım ya da sen bana güvenmiyorsun doğru da söylesem hiç kıymeti yok deyip yine kendini haklı konuma getirecektir. Yani arkadas haklı bile olsa önce kendini düzeltmeli.