Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saça çözüm arayanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mylittlegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
158
2
26
Bursa
kızlar benim saçlarım 2 kez oryalle açıldı mahvoldu kururdu gitti. yıprandı çok fena. turuncumsu oldu rengi,turuncu olmasın dedim snra bi sürü kez boyadım. en son koyu kahve yaptım. şimdi kızılımsı renkli yansımaları da var ama neyse.
asıl konu tanıştığım birinden aldığım tarif..
saçlar tiftik tiftikti şu an fönlü gibi. n asıl hali de fönl gibiydi saçlarımın..
tarife gelirsek:
en acı olanında hardal(en acısı olacak)1 yemek kaşığı kadar
bal(gerçek bal alın kızlar çünkü şeker saçları yıpratır şeker karıştırılmış bal almayın)bundan da 1 yemek kaşığı kadar
kaynar su 2 yemek kaşığı kadar...
bu miktarları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. mesela 1 kaşık bal 2 kaşık acı hardal gibi. yani öyle tam bir ölçü yok
balın yapşkanlığının gitmesi kolay sürülmesi için kaynar su ile balı karıştırıyoruz.. içine de hardalı ekleyip saç dipleri de dahil olmak üzere saçın heryerine sürüyoruz.. benim saçlarım çok kısa enzemi bile örtmüyor. o yüzden bu ölçüleri kullanıyorum..biraz yanıyor kafa deriniz ama rahatsız etmiyor. bunu 3 kez uyguladım ve memnun kaldığım için paylaşmak istedim..kafanıza bunu sürdükten snra streç filmle sarıp 2 saat kadar bekliyoruz.. snra normal yıkıyoruz saçları..
saçınızda koyu renk boya varsa boyayı akıtıyor onu söylüyüm.
saç rengi çok koyu olanlar için avantaj olsa da akmasını istemeyenler için ise dezavantaj olacaktır..
unutmayın saçları sık yıkamak saçları yıpratır. 2 yada 3 günde 1 yıkanmak saçlar için her zaman daha iyidir.
bu uygulamayı haftada 1 kez uygulamanız yeterlidir.
ben memnun kaldım deneyen olursa paylaşırsa sevinirim.
sorunuz olursa cevap verebilirim:42:

haklısın canım ama ben 1 kere sahte balla yaptım (daha doğrsu snradan gördüm altında şekerler vardı balın) istediğim sonucu alamadım.. olmadı yani. yöresel ürünler satan yerlerde olabilir belki gerçek bal

kızlar benim saçlarım 2 kez oryalle açıldı mahvoldu kururdu gitti. yıprandı çok fena. turuncumsu oldu rengi,turuncu olmasın dedim snra bi sürü kez boyadım. en son koyu kahve yaptım. şimdi kızılımsı renkli yansımaları da var ama neyse.
asıl konu tanıştığım birinden aldığım tarif..
saçlar tiftik tiftikti şu an fönlü gibi. n asıl hali de fönl gibiydi saçlarımın..
tarife gelirsek:
en acı olanında hardal(en acısı olacak)1 yemek kaşığı kadar
bal(gerçek bal alın kızlar çünkü şeker saçları yıpratır şeker karıştırılmış bal almayın)bundan da 1 yemek kaşığı kadar
kaynar su 2 yemek kaşığı kadar...
bu miktarları istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. mesela 1 kaşık bal 2 kaşık acı hardal gibi. yani öyle tam bir ölçü yok
balın yapşkanlığının gitmesi kolay sürülmesi için kaynar su ile balı karıştırıyoruz.. içine de hardalı ekleyip saç dipleri de dahil olmak üzere saçın heryerine sürüyoruz.. benim saçlarım çok kısa enzemi bile örtmüyor. o yüzden bu ölçüleri kullanıyorum..biraz yanıyor kafa deriniz ama rahatsız etmiyor. bunu 3 kez uyguladım ve memnun kaldığım için paylaşmak istedim..kafanıza bunu sürdükten snra streç filmle sarıp 2 saat kadar bekliyoruz.. snra normal yıkıyoruz saçları..
saçınızda koyu renk boya varsa boyayı akıtıyor onu söylüyüm.
saç rengi çok koyu olanlar için avantaj olsa da akmasını istemeyenler için ise dezavantaj olacaktır..
unutmayın saçları sık yıkamak saçları yıpratır. 2 yada 3 günde 1 yıkanmak saçlar için her zaman daha iyidir.
bu uygulamayı haftada 1 kez uygulamanız yeterlidir.
ben memnun kaldım deneyen olursa paylaşırsa sevinirim.
sorunuz olursa cevap verebilirim:42:
arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

canım ben de eczacıyım. hemen bütün ürünlerini denedim. çok pahalı satılıyo herşey. tereciye tere satılmaz...
ne varsa doğal yöntemlerde var..

Bal maskesini uyguluyordum,bitki yağlarımla yumusacık oluordu,hemen not ettim canım deneyeceğim.:52:

değerli arkadaşlar..saç bakımı konusunda bir kaç senedir sorunlar yaşıyorum.her seferinde google da yanmış saç bakımı yazıp çıkan sonuçları uzun uzun okuyorum.kadınlar kulubunude bu vesileyle keşfettim ve yorumları hep okudum.sonunda kendimde artık üye olup deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.. saçlarımla çok oynuyorum..bir kaç kere açma işlemi gördü. ve beyazlarım olduğu için de devamlı boyuyorum.kıvırcık saçlarımın yapısı iyice bozuldu.lastik gibi uzayan yanmış saçlarım oldu.
öncelikle şunu söylemeliyim ki biz akıllanmıyoruz..iş işten geçmeden lütfen herkes gerekli önlemleri alsın.ben ne mi yapıyorum?
saçlarımı mecburen boyamaya devam ediyorum.ama düzleştirici maşa ve fönü tamamen bıraktım diyebilirim.saçlarımı düzenli bir şekilde topluyorum.
aşağıda yazacağım saç bakım yağını sizlerle paylaşmak istiyorum.

aktardan alacağınız yağları birbirbiriyle karıştırıyoruz.hazır karışımlardan almayın.onları da denedim.
çörekotu-çamterebentin-argan yağı-zeytin yağı-susam yağı-badem yağı
bunlar olmazsa olmaz yağlar.bunların yanına
yılan yağı-sarımsak yağı-menekşe yağı bunlarıda ekleyebilrisiniz.

bunların içine eczaneden bemix bepanthen-evigen ampül alıp 3*4 adet kırıyoruz.bunu saçınıza haftada en az 2 kere sürüp bekleyin 2 saat falan.

saç diplerine yedirin iyice..uçlara doğru sürün.

bunu yapmak tek başına yeterli değil unutmayın.saçlarınızı ısıdan uzak tutun.mümkünse bırakın kendi kurusun banyodan sonra.
ben çok faydasını gördüm bayanlar.saçlarım kıvırcıklığını kazandı..dökülmesi azaldı.
faydalar kişiden kişiye değişir ama unutmayın bu işlemin hiçbir zararını görmezsiniz..

deneyimlerimi sizinle paylaşmaya devam edicem.inşallah faydalanırsınız.

$LOREAL.webp $LOREAL.webp

bunu kullanın bayanlar - ben gecen gun saclarım ıcın caresız bır halde urun arıyordum :30:bır kuafor bunu tavsıye ettı basladım 1 haftadır etkısı super :46:

Back
X