Merhaba kk hanımları,
Saçlarım aşırı yıpranmış durumda. Ombre yaptırmak için kuaföre gitmiştim, ilk yaptığında saç rengim tam olarak açılmadı doreli sarılı bir renk oldu, 1 hafta sonra gidip tekrar açtırdım. Haliyle saçlarım çok yıprandı. Tecrübelerinize dayanarak hangi marka krem yada maskeler önerirsiniz? Susam yağı, hint yağı gibi evde yapılan karışımdan ziyade hazır çabuk etkili ürünler( kerastase?davines? vb.) istiyorum.
Merhaba kk hanımları,
Saçlarım aşırı yıpranmış durumda. Ombre yaptırmak için kuaföre gitmiştim, ilk yaptığında saç rengim tam olarak açılmadı doreli sarılı bir renk oldu, 1 hafta sonra gidip tekrar açtırdım. Haliyle saçlarım çok yıprandı. Tecrübelerinize dayanarak hangi marka krem yada maskeler önerirsiniz? Susam yağı, hint yağı gibi evde yapılan karışımdan ziyade hazır çabuk etkili ürünler( kerastase?davines? vb.) istiyorum.
Ben kerastase kullandim ama icnde silikon vs maddeler var o yuzden onarmıyor gecici bir yumusaklik sagliyor. hindistan cevizi yagi da kullandim, inan ki kerastasedan daha etkili geldi ve bakim da yapiyor etkisi anlik degil. Ayrica sacina keratin bakımı yaptır sac botoksu da diyorlar iyi bir yere yaptır ama kaliteli olmali keratini . Ama cok etkisi var tarak bile akip gidoyor sactan. Saclarini boyatacagin zaman blond me olaplex gibi kaliteli acicilarla actir yuksek tona kadar acip ayni zamanda bakim yapan acicilardir bunlar 100 200 lira falan fark eder ama. Iki ayda bir uclarindan aldır. Haftada bir yumurta beyazi sür. Sirkeli su ile durulama da müthiş.
Sac serumu kullan mutlaka ve asla duzlestirici fön kullanma saçının uclarinda nem kalsin biraz. Saclarini sarıp kullanabilirsin ya da burgu yapip dogal dalgalar elde edebilirsin
Sac serumu kullan mutlaka ve asla duzlestirici fön kullanma saçının uclarinda nem kalsin biraz. Saclarini sarıp kullanabilirsin ya da burgu yapip dogal dalgalar elde edebilirsin