Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

handanww

Annesinin tek aşkı
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
500
308
53
Selam kızlar mayısta saçlarımı aciciyla actim terar üzerine boyadim ve saçlarım yıpranmış durumda :(
Normalde saçlarım dalgalı cokta severim ama gelin görünki saçlarım bi tuhaf oldu dalgalı saçlar gitti yerine yıpranmış saçlar çıktı :mad:
Şuanda glisin siyah şampuanini kremi ile birlikte kullanıyorum ama pek faydasini görmedim. Değiştirmeyi düşünüyorum.
Sizce saçlarımı nasıl eski haline dönderebilirim önerilerinizi bekliyorum lütfen :KK58::cool:

Brendede 15 gun oncr acici ve ikikex boya 1 hafts arayla uygulandu ve keçe gibiydi saclarim yaptigim bakim sayesinde kendine geliyor çok sukur. Ben kerestase bin sampuani ve sac maskesini aldim çok güzel tavsiye ederim onun dişinda 2 yumurta 2 yemek kasigii z.yagi sumam yagi badem yagi ve 2 ampul bemiks evigen bepanten karsitirup sac boyama fircadiyla sacimin dipten ucuna hertarina şurup strecle sariyorum sacimi sac kurutma makinadiylada isitip havluyla sariyormki idiyi

İsiyi kaybetmesin 1.5 2 saat bekleyip yikiyorum cok iyi geliyor cikarkende gliissin sac kremini ve ciktiktan sonra nemli sacima glussin keratin bakimi sac spreyi var onu uygulurm.ben 1 ay olmadi acici uygulayali ama çok faydasini gördüm bunların

Brendede 15 gun oncr acici ve ikikex boya 1 hafts arayla uygulandu ve keçe gibiydi saclarim yaptigim bakim sayesinde kendine geliyor çok sukur. Ben kerestase bin sampuani ve sac maskesini aldim çok güzel tavsiye ederim onun dişinda 2 yumurta 2 yemek kasigii z.yagi sumam yagi badem yagi ve 2 ampul bemiks evigen bepanten karsitirup sac boyama fircadiyla sacimin dipten ucuna hertarina şurup strecle sariyorum sacimi sac kurutma makinadiylada isitip havluyla sariyormki idiyi
Tesekkur ederim önerileriniz için acaba sampuani ve saç kremini marketlerde bulunurmu ben adını ilk defa duydum

Hayir markette bulamaxsin.ürünü bazi kuaforlerde oluyor.ben markafoniden almistm.hepsi bura veya trendyol gibi alisveris sitelerinde bulabilirsin

Selam kızlar mayısta saçlarımı aciciyla actim terar üzerine boyadim ve saçlarım yıpranmış durumda :KK43:
Normalde saçlarım dalgalı cokta severim ama gelin görünki saçlarım bi tuhaf oldu dalgalı saçlar gitti yerine yıpranmış saçlar çıktı :mad:
Şuanda glisin siyah şampuanini kremi ile birlikte kullanıyorum ama pek faydasini görmedim. Değiştirmeyi düşünüyorum.
Sizce saçlarımı nasıl eski haline dönderebilirim önerilerinizi bekliyorum lütfen :KK58::cool:

kızlar önereceginiz baska bışey yokmu :KK43:

Ben sampuanima yağlar ekledim bemiks kirdim birde apikobal attim kullaniyordum..
Gecen günde 1paket maya kattım
Yemek tarifi gibi :D
Dun yikadım memnundum..
Bugün sampuanladim bekledim 1 2saat bekledim o köpüklü haliyle birde topladim saçlarımı.
Sonra yikadim uçları çok kötüydü benim sert kuru cansizdi..
Şuan uclari bile canlı :)

Ben sampuanima yağlar ekledim bemiks kirdim birde apikobal attim kullaniyordum..
Gecen günde 1paket maya kattım
Yemek tarifi gibi :KK70:
Dun yikadım memnundum..
Bugün sampuanladim bekledim 1 2saat bekledim o köpüklü haliyle birde topladim saçlarımı.
Sonra yikadim uçları çok kötüydü benim sert kuru cansizdi..
Şuan uclari bile canlı :)
Hakkaten ya yemek tarifi gibi okurken gözlerim döndü :confused:
Ben tek bir yağ kullanıyorum oda güzel ama fazla yaglandiriyor saçlarım çok sert tiftik gibi oluyor :(

Hakkaten ya yemek tarifi gibi okurken gözlerim döndü :confused:
Ben tek bir yağ kullanıyorum oda güzel ama fazla yaglandiriyor saçlarım çok sert tiftik gibi oluyor :KK43:

Hangi yağ ?

Evet sampuana kattim mayayı :D

Peki ise yarıyor mu maya :KK45:
Yağı bimden aldım saç bakım yağı yazıyor içinde bir çok yağ var aklımda değil şuan ama yaglandiriyor

Çok atmissindir..
Yumuşak yaptı memnun gibiyim :)

Valla biraz değişik yağ sampuana değil direk saça sürülüp durulaniyor az alıyorum elime ama yaglanıyor işte bende anlamadım haftada iki kez uyguluyorum

Garip..
Ben direk yağ kullanmiyorum çok fazla.
Yağ karisini var ondan ayda 1 sürüp duzlestiriciyle geçip isitiyorum..
Sonra yikiyorum

Garip..
Ben direk yağ kullanmiyorum çok fazla.
Yağ karisini var ondan ayda 1 sürüp duzlestiriciyle geçip isitiyorum..
Sonra yikiyorum
Ben saç diplerinde sürüyorum ondan yaglanıyor galiba ama bende anlamadım uygulamada saça ve saç diplerine yazıyo :confused:

Back
X