Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Dove un yipranmis saclar icin urunu var yogun onarici maske
hatta seriyi komple kullan derim....ve farki 1 ayda gor....
images.webp

Dove hiç kullanmadim ama bu aralar şampuanimi degistirmeyi düşünüyorum .
Bu ürünün banyodan sonrami uygulanıyor
Bence komple seriyi al sampuan sac kremi maske
Sac kreminden sonra suruluyor maske...haftada 2 kere sanirim
ama ben her banyodan sonra kullaniyordum maskeyi....cunku benim saclarim yanikti bildigin....

Selam kızlar mayısta saçlarımı aciciyla actim terar üzerine boyadim ve saçlarım yıpranmış durumda :KK43:
Normalde saçlarım dalgalı cokta severim ama gelin görünki saçlarım bi tuhaf oldu dalgalı saçlar gitti yerine yıpranmış saçlar çıktı :mad:
Şuanda glisin siyah şampuanini kremi ile birlikte kullanıyorum ama pek faydasini görmedim. Değiştirmeyi düşünüyorum.
Sizce saçlarımı nasıl eski haline dönderebilirim önerilerinizi bekliyorum lütfen :KK58::cool:
Bende de aynı dert vardı. Ben de neler çektim yıpranmış, matlaşmış saçlarımdan. Denemediğim kalmadı. Zaten kimyasal ve sentetik ürünlerden daha da zarar gördüm. Doğal bakımlar tercih ediyorum. Bu konuda en iyisi argan yağı jojoba yagı hint yağı... Bir de yorumlarda okuyup aldığım keratin yüklemesi var. Bu en mükemmeli oldu benim için. Önce keratin yüklüyorum sonra diğer bakımları yapıyorum, saçlarım günden güne diriliyor. Zaten yıpranmış saçı keratinden daha iyi toparlayan bir madde hiç duymadım.

Back
X