Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yıpranmış saçlarıma yardm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yaa saçlarım aşırı derecede yıprandı tül tül kabarıyo kestirdim yok yine aynı güzel uygun fiyatlı şampuan saç kremi serum vs önerirmisiniz kızzlar:KK43:
Hepimiz aynı dertteyiz. Ben de neler çektim yıpranmış, matlaşmış saçlarımdan. Denemediğim kalmadı. Zaten kimyasal ve sentetik ürünlerden daha da zarar gördüm. Doğal bakımlar tercih ediyorum. Bu konuda en iyisi Hindistan cevizi yağı argan yağı jojoba yagı hint yağı... Bir de yorumlarda okuyup aldığım keratin yüklemesi var. Bu en mükemmeli oldu benim için. Önce keratin yüklüyorum sonra diğer bakımları yapıyorum, saçlarım günden güne diriliyor.

Yaa saçlarım aşırı derecede yıprandı tül tül kabarıyo kestirdim yok yine aynı güzel uygun fiyatlı şampuan saç kremi serum vs önerirmisiniz kızzlar:KK43:
Valla hepimiz aynuı şeyleri yaşadık. Fakat biz sorunu hallettik sen daha duymadın sanırım katkısız keratin yüklemesi yap üzerine de normal saç bakım yağıyla bakım yap gör saçların nasıl yeniden yapılanacak. Üzerıne de katkısız parfümsüz argan kullan.

kızlar dediğiniz keratini nereden alacağız? yasak değilse link atabilir misinizz?
Ben de birkaç öneride bulunayım,arkadaşların da dediği gibi hindistan cevizi çook iyi geliyor ama tek başına yeterli değil. ben dove pure care dry oil serisini aldım,şampuan,maske,saç kremi ve yağı ile beraber kullanıyorum.cidden çok iyi geldi saçlarıma.
benim saçlarım da aşırı kuru ve sert.altları daha normal ama özellikle üstleri canımdan bezdirdi artık.tiftik tiftik.
saçlarını asla sıcak suyla yıkama,ılık suyla yıka.ve haftada 2'den fazla yıkama.saça en çok kendi yağı faydalı.
katı hindistan cevizi yağı ile haftada 2 kere maske yap,1 gece kadar beklet.
dediğim şampuan serisini alırsan faydasını göreceksin.bazı yerlerde saçı ağırlaştırdığını yazmışlar.okuyunca tam benlik dedim çünkü milletin saçını ağırlaştıran şeyler ancak saçımı yumuşatıyor.
elma sirkesini biliyorsundur,durulama suyuna mutlaka kat.
merak etme düzelecek:KK200:

kızlar dediğiniz keratini nereden alacağız? yasak değilse link atabilir misinizz?
Ben de birkaç öneride bulunayım,arkadaşların da dediği gibi hindistan cevizi çook iyi geliyor ama tek başına yeterli değil. ben dove pure care dry oil serisini aldım,şampuan,maske,saç kremi ve yağı ile beraber kullanıyorum.cidden çok iyi geldi saçlarıma.
benim saçlarım da aşırı kuru ve sert.altları daha normal ama özellikle üstleri canımdan bezdirdi artık.tiftik tiftik.
saçlarını asla sıcak suyla yıkama,ılık suyla yıka.ve haftada 2'den fazla yıkama.saça en çok kendi yağı faydalı.
dediğim şampuan serisini alırsan faydasını göreceksin.bazı yerlerde saçı ağırlaştırdığını yazmışlar.okuyunca tam benlik dedim çünkü milletin saçını ağırlaştıran şeyler ancak saçımı yumuşatıyor.
yazılarınız ve tecrübenız faydalı oldu. teşekkürler.

İnternetten bir taratın Google amca sanırım sizi kırmaz yardımcı olur. Ya aktarlarda ya da Google amca da vardır diye tahmin ediyorum. Çünkü katkısız keratini kuaförlerde bulamazsınız.

Back
X