- 22 Aralık 2017
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi Adimutluluk
-
o degil...cunku ben her firsatta ben yaptn kimse yapmadi benim kararimdr dedim durdum ...ama aile icinde ilk kez boyle bir kuskunluk oluyr ve bu surekli yuzume vuruluyr."aileyi dagittn,kimsede kimseye bakacak yuz birakmadin"vsss.Anne babam bu olaylara kinlenip erkek tarafina surekli yuklenyr kac kere yuzuk atmak istedm onlar da ben de kurtulalm diye ama basaramadim yine taktilar parmagima...yani ne donebilirsn ne de bizim yaptklarmza katlanmama sansin var mesaji.Ama arkadaslar bilsem boyle olacak burnumdan getirilecek valla kabul etmezdm cok ustume geliniyr cok konusuluyr herkesin gozu ustmde fire vereym diye ataktalar birsey olsun da iko laf da biz diyelm diye pusudalar .baba tarafindan kimse sozume bile gelmediSizi endişelendiren, huzursuzluğunuza neden olan,sonunda haklı çıkma ihtimali mi?
Yerinde olsam umrum duymazdı,nişanlımı daha iyi tanıyıp sağlam adımlar atardım gerisi vız gelirdi.o degil...cunku ben her firsatta ben yaptn kimse yapmadi benim kararimdr dedim durdum ...ama aile icinde ilk kez boyle bir kuskunluk oluyr ve bu surekli yuzume vuruluyr."aileyi dagittn,kimsede kimseye bakacak yuz birakmadin"vsss.Anne babam bu olaylara kinlenip erkek tarafina surekli yuklenyr kac kere yuzuk atmak istedm onlar da ben de kurtulalm diye ama basaramadim yine taktilar parmagima...yani ne donebilirsn ne de bizim yaptklarmza katlanmama sansin var mesaji.Ama arkadaslar bilsem boyle olacak burnumdan getirilecek valla kabul etmezdm cok ustume geliniyr cok konusuluyr herkesin gozu ustmde fire vereym diye ataktalar birsey olsun da iko laf da biz diyelm diye pusudalar .baba tarafindan kimse sozume bile gelmedi
Cokkk tesekkr ederim gercekten her yorumunuz cok degerli benim icin.aylardan sonra beni yargilamadan dinleyen ilk insanlarsiniz.Sizce nasil ketun olabilirim anneme kardi bile en kucuk seyi anlatmamayi nasil becerebilirim?Yerinde olsam umrum duymazdı,nişanlımı daha iyi tanıyıp sağlam adımlar atardım gerisi vız gelirdi.
Bu sizin için prova olsun, çoğu kez bunu evliyken yaşayanlardan önce tecrübe ettiniz.Cokkk tesekkr ederim gercekten her yorumunuz cok degerli benim icin.aylardan sonra beni yargilamadan dinleyen ilk insanlarsiniz.Sizce nasil ketun olabilirim anneme kardi bile en kucuk seyi anlatmamayi nasil becerebilirim?
Babamin annesi beni kuzenime dusunyrmus.Ama kuzenim benden 3 yas kucuk ve onlar tarafindan bize gelen tek bir teklif yok.Kuzenim bile istemyr biliyrm kardes gibi buyuduk bunu ben baskalarndan duydum babaannem dillendirmedi kabul etmedi yuzugu taktktan sonraAma neden? Sanki kan davalinizla sozlenmissiniz gibi davraniyorlar? Sorun ne? Anne tarafindan akrabaniz olmasi mi? Erkek tarafi seni kendi taraflarindan biri icin mi dusunuyordu?
cok tesekkr ederm Allah dertlerinizi alsin ustunuzden insallah:)))☺Bu sizin için prova olsun, çoğu kez bunu evliyken yaşayanlardan önce tecrübe ettiniz.
Bize anlatın çok ciddiyim,her daraldığınızda burada soluğu alın:)
Insan kime asik olacagini bilemez kiNeden karsilar akraa oldugu icin mi? Kendi akrabalari olmadigi icin mi?
Baska adam mi kalmadi ?
Insan kime asik olacagini bilemez ki
Iyi de bu benim kuzenim degil ki annemin kuzeni ve biz bir bucuk yildr birbrmzi goruyrz taniyoruzAnnenin kardesiyle evlenir miydin? Genetik olarak bi farklari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?