Yirmilik diş çekimi sonrası ağız açamama

Merhaba bende çektireli 1 aydan fazla oldu hala dişlerimi açamıyorum sizin ki geçti mi acaba
Arkadaşlar nolur bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Birkaç gün önce yirmilik dişimi çektirdim yarı gömülüydü.
Dikiş atıldı.
3 günü geçti ve ben hala yemek yerken belli bir kısımdan sonra ağzımı açamıyorum. Kaşık falan zorlayarak giriyor ama sonrası çok zor oluyor belli bir noktadan sonra hiç açılmıyor
Bu normal mi?
Ne zaman geçecek?
Lütfen yazın bu durumdan sinirlerim yıprandı hep böyle mi kalacak diye.

Merhaba bende çektireli 1 aydan fazla oldu hala dişlerimi açamıyorum sizin ki geçti mi acaba
Bende çok çekenlerdenim yirmiliklerden
Ağız açamama durumu bende 1 ay sürdü ama o 1 ay içinde resmen ağrı kesici kullanmadan yaşayamaz haldeydim kuru soket denen iltihabi bir durum oluşmuş antibiyotikler fayda etmeyip penisilin kullanıp o da yetmedi dikiş atılan yer kanatılıp yeni doku çıkması için tam 2 kez kurcalandı . Kabus gibiydi Allah kimseye yaşatmasın
Ağrınız yoksa normal denmişti bana ağzınızı açamamanız trismus mu ne bi adı var o kaslarda spazm oluyormuş sıcak kompres ve kas gevşetici önermişlerdi aklınızda olsun
Çok geçmiş olsun

Bende çok çekenlerdenim yirmiliklerden
Ağız açamama durumu bende 1 ay sürdü ama o 1 ay içinde resmen ağrı kesici kullanmadan yaşayamaz haldeydim kuru soket denen iltihabi bir durum oluşmuş antibiyotikler fayda etmeyip penisilin kullanıp o da yetmedi dikiş atılan yer kanatılıp yeni doku çıkması için tam 2 kez kurcalandı . Kabus gibiydi Allah kimseye yaşatmasın
Ağrınız yoksa normal denmişti bana ağzınızı açamamanız trismus mu ne bi adı var o kaslarda spazm oluyormuş sıcak kompres ve kas gevşetici önermişlerdi aklınızda olsun
Çok geçmiş olsun
Evet dün geri doktora gittim kas gevşetici verdiler sanırım anesteziden kaynaklı bir kas spazmı yaşıyormuşum ve aynı zamanda iltihaplanma varmış ilaca başladım çok teşekkür ederim

Back
X