yirmilik diş çektirenler

sevvall1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
101
19
13
23
merhaba ben hiç diş çektirmedim dişlerimde problem yok ve kan serum gibi şeylerde bayılıyorum ben sol alt yirmilik dişim şişti enfeksiyon yapmış be dün enfeksiyondan dolayı hasta oldum yemek yiyemiyorum şişlikten dolayı doktor kökü çok uzun değil dedş antibiyotik verdi ama çok korkuyorum çektirmekten çektirenler nasıl oldu paylaşır mısınız?

Kökü uzun değilse korkma
Benimkiler uzunmuş çene cerrahisine gitmem gerekiyor ama kaldı öylece yoksa korkmak değil hemen tık alıyorlar sende korkma

İki taraf 20 liklerim sinirlere değdiği için cerrahi işlemle alındı suratım şişti 2 gün ağrısı kötüydü .

Eşim normal çektirdi adam hıc bisey yok gibi çıktı sigarasını falan yaktı .
Cerrahi işlem yoksa rahat geçirirsiniz korkmayın

İki taraf 20 liklerim sinirlere değdiği için cerrahi işlemle alındı suratım şişti 2 gün ağrısı kötüydü .

Eşim normal çektirdi adam hıc bisey yok gibi çıktı sigarasını falan yaktı .
Cerrahi işlem yoksa rahat geçirirsiniz korkmayın
cerrahi demedi sanırım sadecw bu diş yandakini etkiliyor çekmemiz lazım dedi

Amann bende çok korkardım çok ağrı yapıyor çünkü çektir gitsin 1 dakika bile sürmüyor. Ağrısı sonrasında bi 4 5 gün sürüyor ama onada zaten ağrı kesici alıyorsunuz hiç bilmiyorsunuz bile.

Tamam o zaman bisey olmaz korkmayın . Cerrahı işlemde bile 2 gun ağrıdı Benımkı ağzımda dikiş olmasına rağmen . Düz cekımde de birgun ağrısın haydi :)

Back
X