yirmilik dişlerle başım belada:(

Sende pek farkli anlatmamissin sankim. :1:

Benim butun 20 lik dislerim yarilmadan cikarildi ama disci baya asilmisti. Hatta bir keresinde hocayla randevum vardi 20 lik cekildikten sonra , oraya gittim. Hoca da keske gelmeseydin 20 lik dis acisini iyi bilirim demisti. Bende artik cok gec demistim. :27:

oyyy hoca da dertliymiş... ama yok artık asılmıyorlar :27:
once zaten iyice uyuşmuş oluyorsun :21: sonra bir iki çizik atıyor, hooop diş ortaya cıkıyor iyice. sonra da pıt diye cekiyor :8:
üzerine pamuk. oldu bittiiiii :32:
yaraların iyileşmesi biraz zaman alıyor ama 2-3güne o da geçiyor.

evet acısı agrısı cok anlatılan birsey ama aslında o kadar kolay birseymiş ki...
benimki henuz tam cıkmamıstı hem de egikti falan ahhh cektigime degmemis:ssz:

oyyy hoca da dertliymiş... ama yok artık asılmıyorlar :27:
once zaten iyice uyuşmuş oluyorsun :21: sonra bir iki çizik atıyor, hooop diş ortaya cıkıyor iyice. sonra da pıt diye cekiyor :8:
üzerine pamuk. oldu bittiiiii :32:
yaraların iyileşmesi biraz zaman alıyor ama 2-3güne o da geçiyor.

evet acısı agrısı cok anlatılan birsey ama aslında o kadar kolay birseymiş ki...
benimki henuz tam cıkmamıstı hem de egikti falan ahhh cektigime degmemis:ssz:

Bu kez de cok kolay , cok seker anlatmissin. :16:

Benim disler uste cikmisti. Hem discimden iyi mi bileceksin. :1:Severim o adami. :))

Evet bir dis agrisi bir mide agrisi cekilmez. :19:Bir an once tedavi olmak en iyisi. :55:

Bu kez de cok kolay , cok seker anlatmissin. :16:

Benim disler uste cikmisti. Hem discimden iyi mi bileceksin. :1:Severim o adami. :))

Evet bir dis agrisi bir mide agrisi cekilmez. :19:Bir an once tedavi olmak en iyisi. :55:

teşekkür ederim :42: eleştirileri okudukça ögreniyoruz dil yumuşuyor hocam :27::24:
ayyy mideden de cok cektim bak. :50:
bu arada dişçine selamlar... kral o, kral :27: :7:

teşekkür ederim :42: eleştirileri okudukça ögreniyoruz dil yumuşuyor hocam :27::24:
ayyy mideden de cok cektim bak. :50:
bu arada dişçine selamlar... kral o, kral :27: :7:

Discim diye soylemiyorum cok esprilidir kendisi . :21:

Bir kere Turk lokumu goturdum, he dimi , dislerimi curutucen demisti. :1:

Bende cok dusuncesizim yahu. :27: Disciye goturdugum seye bak.

Neyse.... Dis agrisi cekilmez, hele ki 20 lik dis agrisi hic cekilmez. Konu sahibine gecmis olsun deyip konudan cikiyorum. :34:

Back
X