Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yiyecek almak icin kupon yada hediye ceki bulunabilecek yerler varmidir? Yada ileri tarih odemeli yiyecek alisverisi yapilabilecek yerler?
Ayin sonuna kadar ,cuzide olsa borc alacaginiz birisi yok mu, kardesiniz is arkadasiniz falan.
Askida ekmekten ekmek karsilayabilirsiniz.
Sefkader diye bir dernek gordum.
Bu tarz bir dernekle iletisiime gecin, belki destek olunuyordur
Allah yardimciniz olsun
Şirketlerden baksın dicem de şirketler de günlüğüne 1,5-2 verıyormus kadınların . Yani akşama kadar yaptığı işin parasını kendı alsa daha kârlı olur öteki türlü aynı işi yapıp pastadan büyük payı şirket alıyor .
İşim var ek iş de yaparım çok iyi olur bu ay ekstra kotu oldu normalde yiyecek alamayacak durumda da değildim fakat banka blokaj koymuş borçtan.. hayırlısı.. teşekkür ederim cevabınız için
İcra ve İflas Kanunundaki ilgili maddeye göre hastaneler borcunuzdan dolayı maaşınızın tamamına bloke koyamaz, ancak 1/4 oranında haciz işlemi uygulanır, ki madem maaşınıza haciz uygulandı öncesinde size bu tebliğ edilmiştir, borç yapılandırmaya niye gitmediniz?
Bazı şeyleri eksik ya da hatalı anlatıyor olabilir misiniz?
Çevrenizdeki camileri de deneyin. Oralara da bir sürü bağış yapılıyor. Yiyecek kuponu arayacak duruma düşmüş kişilere yardım etmiyorlarsa biz de bilelim. En azından imam veya cami görevlileri bağış yapacak birine sorar soruşturur.