yiyip yiyip kusuyorum....

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
Kizlar nasil soylecegimi bilmiyorum herşey doktorumun verdigi ilacla basladi glifor bilen bilir Onsuz gram kilo veremiyorum cok az yiyorum harektliyim pcos var..neyse glifor ile 1 kez kullaninca verdim ama kadin dogum uzmanim sen 3 kez kullanacaksin dedi diretti bende kusuyorum o ilaci bunyem 3 kez kaldirmiyor 2 kez bile dedim baska caren yok kussanda iceceksin dedi ve 1 hafta ilaca uyum saglamakla gecti surekli cikardim..esim daha düğün olmadi doktor o da bana dozunu azaltarak icmemi soyledi ama o kusmalarimdan dolayi ne zaman fazla yesem ya da yedigimi dusunsem kusuyorum:KK43: kendimi sisman olarak görüyorum surekli aynaya baktigimda kendime kızıyorum ama istesemde yediklerim midemde durmuyor doktorum vucudun alisacak dedi ama pskilojim cok kötü oldu simdi bilincli kusmak istiyorum:KK43:( ilaci kessem bile..Kendime kiziyorum ama biktim bu hastalıktan da sisman görünmektende dugunum var 10 gun sonra hayatimi zindan ettim

Öncelikle çok geçmiş olsun. İlaçların yan etkisi konusunda bir yorum yapamam ama bilinçli kusma isteği hiç iyi değil.

Ya kusmalar kalici olur da blumia olursan? Ne demek bunye alisir, bu kadar kusmak hic normal degil. Doktorunuzu degistirin bence.

tesekkurler midem alamaz oldu o ilaç yuzunden esim doktor soyleyemyorum yaptigimi:KK43:
Yani şimdi özür dileyerek soruyorum kaç kilosunuz da bu kadar takıntı haline getirdiniz? İlaç kilo vermenize faydalı oluyordur mutlaka ancak kusturuyormuş yan etki yapıyor midenize, kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın? Yukarıda arkadaş blumia demiş haklı da, dalağınız böbreğiniz iflas ettikten sonra, mide-gırtlak hastalıklarına yakalandıktan sonra 32 beden olsanız neye yarar?

Bu ilaç alışma evresi gerçekten zor ama birden tam olarak almamalıydın doktorun orada zorunluluğa tabi tutarak psikolojik hale getirmiş durumu. evet ilaç mide bulantısı çok yapıyor ama kusacak ve kusma isteği yaratacak kadar değil. sorunun ilaçla ilgili değil kilolu olduğunu düşünmen ve düğünün yaklaşması seni bu yola itmiş anlaşılan

Bu ilaç alışma evresi gerçekten zor ama birden tam olarak almamalıydın doktorun orada zorunluluğa tabi tutarak psikolojik hale getirmiş durumu. evet ilaç mide bulantısı çok yapıyor ama kusacak ve kusma isteği yaratacak kadar değil. sorunun ilaçla ilgili değil kilolu olduğunu düşünmen ve düğünün yaklaşması seni bu yola itmiş anlaşılan
ya sanirim oyle ilac ilk baslarda dehset kusma istegi yaratti simdi aliskanlik gibi oldu

ya sanirim oyle ilac ilk baslarda dehset kusma istegi yaratti simdi aliskanlik gibi oldu
sebep ilaç değil canım. sen düğünü kafanda büyütmüşsün sanırım kilolu görüneceğim diye. çünkü ilacın kilo verdirme etkisi bile bir kaç ay sürüyor. kendini kusturarak kilo vermişsin ve beynini ilaca inandırmışsın. lütfen bir doktora git ciddi sonuçlar doğurmadan

sebep ilaç değil canım. sen düğünü kafanda büyütmüşsün sanırım kilolu görüneceğim diye. çünkü ilacın kilo verdirme etkisi bile bir kaç ay sürüyor. kendini kusturarak kilo vermişsin ve beynini ilaca inandırmışsın. lütfen bir doktora git ciddi sonuçlar doğurmadan
cok kafamda büyütüyorum düğünü nolcak boyle bilmiyorum surecten keyif alamiuorum

X