- Emoji Skoru
- 867
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
anksiyetesi aşırı yüksek birisi olarak söyleyebileceğim tek şey çalışmaya devam etmen. ne oluesa olsun çalışmaya devam et. ama şu da bir gerçek ki eninde sonunda ailenden ayrılman gerekecek yani er ya da geç bir şekilde ailenden ayrılacaksın ileride -eğer istersen tabii- evleneceksin vesaire. 19 yaş artık çok küçük bir yaş değil yavaştan korkularının üzerine gitmen lazım. karakter tahlilini iyi yap ve ona göre bir bölüm seç. benim tavsiyem de ileride çocuk sahibi vs. olmak istiyorsan zaman zaman uzaktan online olarak çalışabileceğin psikologluk, diyetisyenlik, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği tarzı bir bölüm seçebilirsin normal zamanlarda da uzaktan çalışabilirsin kafana göre. ya mesela doktor bile olmak istiyorsan eninde sonunda uzaktan çalışabileceğin psikiyatristliği düşünmeni tavsiye ederim elbette bu bir tavsiye uymak zorunda değilsin ama izin almak vs zor olduğu için nedense böyle bir tavsiyede bulunasım geldi özellikle bilgisayar mühendisliği/ yazılım mühendisi. tavsiye ederim maddi getirisi diğerlerine göre çok yüksek ve şu anda türkiyede oldukça revaçta bölümler. hakkında en mutlu olabileceğin yer senin için hayırlısı olsun, sevgilerMerhaba . Biliyorum aynı başlığı defalarca kez açtım ama iyi şeyler duymak istiyorum . Bu sene mezuna kaldim (19). Derece yapmak istiyorum . Çalışıyorum da iyi kötü ama yeterli gelmiyor gibi. Birseyler eksik ve daha fazla çalışmam gerekiyor gibi hissediyorum . Ve sonra bıkıyorum bu halimden . 1 gün çalışıyorum ertesi gün mola veriyorum . Verimli bi çalışma olmuyor . Bide çevremdekilere derece yapacağım dedim. Sozelim iyi. Coğrafya turkce edebiyat yapabilirim . Matematiğe de biraz bakarsam yaparım. Yapacağımı biliyorum ama belki buna güvendiğin için çalışmıyorum...
Biraz da korkuyorum. Ankara, antalya eskisehir veya mugla düşünüyorum. Oralara gidersem ne yapacağım tek başıma. Nasıl yaşayacağım ya yapamazsam . Tek çocuğum ve aileme çok düşkünüm . Biraz da ozguvensizim. Tek başıma bir yere gidip gelemem öyle. Bunları düşündükçe kahroluyorum ve bütün çalışma hevesim heyecanım kaçıyor. 6 ayda derece olur mu sizce ea bölümünden. Kafamdaki bölüm bile net değil. Sadece çok iyi bir puan tutturup seçeceğim en iyi bölüm ve üniyi seçmek istiyorum. Bana biraz tavsiye verir misiniz?
Bir gün çalışıp bir gün bırakırsan derece olmaz. Otur bir dene çöz eksiklerini gör ondan sonra çalışmaya basla haftalık deneme ile de takıp et 6 ay kalmış arkadaslarin konuları bitirmiş sadece denemeye başlamıştır bile.Merhaba . Biliyorum aynı başlığı defalarca kez açtım ama iyi şeyler duymak istiyorum . Bu sene mezuna kaldim (19). Derece yapmak istiyorum . Çalışıyorum da iyi kötü ama yeterli gelmiyor gibi. Birseyler eksik ve daha fazla çalışmam gerekiyor gibi hissediyorum . Ve sonra bıkıyorum bu halimden . 1 gün çalışıyorum ertesi gün mola veriyorum . Verimli bi çalışma olmuyor . Bide çevremdekilere derece yapacağım dedim. Sozelim iyi. Coğrafya turkce edebiyat yapabilirim . Matematiğe de biraz bakarsam yaparım. Yapacağımı biliyorum ama belki buna güvendiğin için çalışmıyorum...
Biraz da korkuyorum. Ankara, antalya eskisehir veya mugla düşünüyorum. Oralara gidersem ne yapacağım tek başıma. Nasıl yaşayacağım ya yapamazsam . Tek çocuğum ve aileme çok düşkünüm . Biraz da ozguvensizim. Tek başıma bir yere gidip gelemem öyle. Bunları düşündükçe kahroluyorum ve bütün çalışma hevesim heyecanım kaçıyor. 6 ayda derece olur mu sizce ea bölümünden. Kafamdaki bölüm bile net değil. Sadece çok iyi bir puan tutturup seçeceğim en iyi bölüm ve üniyi seçmek istiyorum. Bana biraz tavsiye verir misiniz?
Daha Ayt konuları bitmemiştir çoğu kişinin konu sahibine tavsiyem deneme netlerin kötü olsa bile çalış ve asla pes etme.Bir gün çalışıp bir gün bırakırsan derece olmaz. Otur bir dene çöz eksiklerini gör ondan sonra çalışmaya basla haftalık deneme ile de takıp et 6 ay kalmış arkadaslarin konuları bitirmiş sadece denemeye başlamıştır bile.
Valla derece yapan ogrencilerin bu kadar geride olduklarını düşünmüyorum. Lise 3 den başlayan var hedefi yüksekse ortalamanın üstünde çalışması lazım. Ben popohlamayi sevmiyorum kalmış 6 ay bir dünya konu hedef derece o zaman kimildamaya değil koşmaya başlamasi lazimDaha Ayt konuları bitmemiştir çoğu kişinin konu sahibine tavsiyem deneme netlerin kötü olsa bile çalış ve asla pes etme.