- 15 Aralık 2022
- 491
- 416
- 33
Merhaba . Biliyorum aynı başlığı defalarca kez açtım ama iyi şeyler duymak istiyorum . Bu sene mezuna kaldim (19). Derece yapmak istiyorum . Çalışıyorum da iyi kötü ama yeterli gelmiyor gibi. Birseyler eksik ve daha fazla çalışmam gerekiyor gibi hissediyorum . Ve sonra bıkıyorum bu halimden . 1 gün çalışıyorum ertesi gün mola veriyorum . Verimli bi çalışma olmuyor . Bide çevremdekilere derece yapacağım dedim. Sozelim iyi. Coğrafya turkce edebiyat yapabilirim . Matematiğe de biraz bakarsam yaparım. Yapacağımı biliyorum ama belki buna güvendiğin için çalışmıyorum...
Biraz da korkuyorum. Ankara, antalya eskisehir veya mugla düşünüyorum. Oralara gidersem ne yapacağım tek başıma. Nasıl yaşayacağım ya yapamazsam . Tek çocuğum ve aileme çok düşkünüm . Biraz da ozguvensizim. Tek başıma bir yere gidip gelemem öyle. Bunları düşündükçe kahroluyorum ve bütün çalışma hevesim heyecanım kaçıyor. 6 ayda derece olur mu sizce ea bölümünden. Kafamdaki bölüm bile net değil. Sadece çok iyi bir puan tutturup seçeceğim en iyi bölüm ve üniyi seçmek istiyorum. Bana biraz tavsiye verir misiniz?
Biraz da korkuyorum. Ankara, antalya eskisehir veya mugla düşünüyorum. Oralara gidersem ne yapacağım tek başıma. Nasıl yaşayacağım ya yapamazsam . Tek çocuğum ve aileme çok düşkünüm . Biraz da ozguvensizim. Tek başıma bir yere gidip gelemem öyle. Bunları düşündükçe kahroluyorum ve bütün çalışma hevesim heyecanım kaçıyor. 6 ayda derece olur mu sizce ea bölümünden. Kafamdaki bölüm bile net değil. Sadece çok iyi bir puan tutturup seçeceğim en iyi bölüm ve üniyi seçmek istiyorum. Bana biraz tavsiye verir misiniz?
Son düzenleme: