• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yksye hazırladım 100 150 k arasi tutuyor ama?

Bende çocuklarınız öğretmeni olmak için yalvarıyorum sanki si

size demedim direkt olarak zaten. ama sizin kişiliğinizde birileri öğretmeni olsa üzülürüm.

durup dururken ortamı geren bi insansınız. Bu kadar kişi aynı şeyi söylüyorsa doğru olabilir mi diye düşünecek yerde üslubunuza dikkat etmeden bi cevap yetiştirme derdindesiniz.

sıralamanız başarı değil. Her yere üniversite açıldığı için kontenjan çok ve siz bunu kendi başarınız olarak görmüşsünüz. ben sınava girdiğimde sıralama 50 binden geriyse öğretmenlik tutmuyordu mesela. Bu da benim ezikliğim ya da şanssızligimdir belki.

bu türkçe ve üslupla nasıl atanacaksiniz çok merak ediyorum. sayısalcıyım ben deyip tüm Türkçe derslerinde uyudunuz mu?

Hangi okul soylesene cok merak ettim 100 150k ile hangi okulun matematik ogretmenligi istanbulda? Esenyurt universitesi mi? Cunku İstanbuldaki iyi okullarin matematik ogretmenligi siralamasinin cok altindasiniz. Matematik bolumu olabilir mi?
Az önce baktım, yüzde elli burslular harici sanırım yok. Devlet okullarında da İstanbul harici İç ve Doğu Anadolu'da birkaç tane var.

Az önce baktım, yüzde 50'li burslular harici sanırım yok. Devlet okullarında da İstanbul harici İç ve Doğu Anadolu'da birkaç tane var.
Ben de ogretmenim. İstanbulda bir devlet okulundan mezunum. Adım gibi biliyorum yani bu siralamayla iyi bir okulun matematik ogretmenligine giremeyecegini. Ya matematik bolumu ya da salliyor. Bize neyse.

Evet 465 puanla 8 binlerdeydim. Yahu üstte yazdığınız kişi Otrera tıpçı mesela, sıralaması da puanı da benden çok daha iyi. Yarış yapmıyoruz ne münasebet, kendinizi kandırmayın komik duruma düşmeyin demek istedim. 150 k iyi bir sonuç değil.

Ben de ogretmenim. İstanbulda bir devlet okulundan mezunum. Adım gibi biliyorum yani bu siralamayla iyi bir okulun matematik ogretmenligine giremeyecegini. Ya matematik bolumu ya da salliyor. Bize neyse.
Fen edebiyat matematik bölümü olabilir. Ama formasyon almadan nereye öğretmenlik bölümü oluyormuş o?
Eğitim fakültelerinin bölümleri öğretmenlik olarak geçer sadece.

Yalan olmasın, hatırladığım 30 40 binlere İstanbul’da öğretmenlik zor geliyordu sanki.

Aynen oyle ama bizim toplumda ele gune karsi ogretmenlik diyorlar nedense.
Aynen öyle.
Aynı dershaneden arkadaşım da böyle yapmıştı. Sonuçlar açıklandı, dedim ben yerleştim, öğretmenlik oldu. O da demez mi ben de yerleştim, edebiyat öğretmenliği. Diyemedim ki bacım edebiyat öğretmenliği ülkemizde birkaç yerde var. Onların da sıralaması 10 binin altında, e senin sıralaman tutmuyor. :olamaz:

Aynen öyle.
Aynı dershaneden arkadaşım da böyle yapmıştı. Sonuçlar açıklandı, dedim ben yerleştim, öğretmenlik oldu. O da demez mi ben de yerleştim, edebiyat öğretmenliği. Diyemedim ki bacım edebiyat öğretmenliği ülkemizde birkaç yerde var. Onların da puanı 10 binin altında, e senin sıralaman tutmuyor. :olamaz:
İste aslinda cat diye soylemek lazim da kibar yetistirilmisiz🤭.

Su an biraz daha farkli bildigim kadariyla. Ben 2010 girisliyim universiteye o zamanlar dediginiz gibiydi. Simdi 70.000 e kadar falan aliyor sanirim ama 100 150 bin degil yani.
Tamam şimdi de olsun en kötü 60 70 bin, sınava giren sayısı arttı, üniversiteler arttı. Bu şartlarda bence yine kötü sonuç. Olabilir sıkıntı yok da, girdiği tavırlar patetik. Ölüm yok ya tekrar denersin, 150 k’nın kötülüğü tartışılır;ama iyi bir sonuç değil. Şahsen ben yeniden denerdim.

Tamam şimdi de olsun en kötü 60 70 bin, sınava giren sayısı arttı, üniversiteler arttı. Bu şartlarda bence yine kötü sonuç. Olabilir sıkıntı yok da, girdiği tavırlar patetik. Ölüm yok ya tekrar denersin, 150 k’nın kötülüğü tartışılır;ama iyi bir sonuç değil. Şahsen ben yeniden denerdim.
Tabii canim. Sonucuna kimsenin bir sey dedigi yok. Tuhaf tuhaf tepkiler verdi ona kızıyoruz.

Konu sahibi nereye gittin? Daha okulunu öğrenip, seni anons ettirip, danışmaya çağırtacaktım :KK53:
Hangi üniversite acaba? Esenyurt, Sabahattin Zaim, Gelişim, Nişantaşı falan mı? Tebrik edemedim gitmiş, başarısı için tebrikler, her yiğidin harcı değil. :olamaz:

Güncelleme istanbulda matematik öğretmenliği kazandim şimdi sidik yaristirabilirsinizyok çok kötü iyi değil .O zaman siz yapında görelim "zeki "arkadaşlar:KK66:))
Hâlâ aynı noktadayım, bu koşullarda iyi değil :KK53: Neyse, oku bari.
Biz yapacağımızı yaptık çoktan, kulvarlar aynı olsaydı belki yarışırdık aşko ama maalesef 🥲

Back
X