yle bir dert ki bu bende ki...Dile gelmiyor!

Hayır yorumunuzda ki tek cümle beni ifade ediyordu kullandım. Ve o bazıları siz değilsiniz geçmiş yorumlara bakarsanız gözüm görmesin demiş biri ..Bu ne egoistliktir kendinizi her şey sizinle ilgili değil ben gerçekten başkasına cevap veriyordum.Hanım efendi!!

Tartışacak başka birini bul sanırsın hakaret ettim.

neden bukadar celallendinizki ortada size denen bişi yok neden üzerinize alındınız..
ve yorum yaparken daha saygılı olmaya davet ediyorum sizi..şakkıdı

haddinizi aşmayın
egoist falan ne demek
siz ne hakla bana hakaret ediyorsunuz
ben sadece benim üzerimden cevap vermeyin dedim o kadar..!!!
sizinle tartışmak gibi bir niyetim asla yok
ama hakaret ettiğiniz göre sizin var demektir
lütfen yazdığınız kelimelere dikkat edin
Mevzuya bak ....Tartıştığımız konuya bakar mısın..Sen her hangi kimseye gözüm görmesin dedin mi?Hayır ee o zaman burası dert köşesi burada sıkıntılarımızı paylaşırız nasıl yazılıp çizildiği önemli değil. '' Ama burda önemli olan yazıların şiirselliği değil onları yazdıran nedenler ''Öyle bir dert ki dile gelmiyor''. Neden arama demişsin hem bu cümleyi kullanmışsın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...Ayrıca her üyenin hakkı olduğu istediğim gibi yazarım burada..Alıntı da yaparım...

Tozseker sen güclü olmaya calıs herzaman. dile gelmeyecek dertlere cogumuz sahibiz. ben buraya bir tane konu actım bu gune kadar.o da bir umut içindi.
site güzel paylaşıyoruz. ama neden ve sonuclara dayalı bi site. bi konu olur hepimiz yorum yazarız.

benim içimde o kadar birbirine dolanmıs ,o kadar cok düğüm varki hangi birinden baslayacagımı bilemiyorum. Dile gelmiyor. o baslangıc kelimesini bulamıyorum işte.
taaaaa en bastan bozuk herşey. öyle karsılıklı ağlaşmadan. sabahlara gecelere kadar oturup konusmadan bitmez benim hikayem.
1 hafta önce yasadıgım sorunum bile tam 20 yıl öncesine dayanıyor belki. e şimdi ben neresinden alıpta anlatayım....
seni o kadar cok iyi anlıyorum ki

insanlar ellerine vuracakki sen daha sıkı tutunacaksın can havlıyle acıyla hayata.
Allah öyle dertler verecekki sen daha beterinden sakınması için şükredeceksin o derdine.
Allah bigün ölüm bile verecek,sen onada sükredeceksin Allahım hayırlısını verdin şükür diye

herşey bizim için. Nickin gibi toz seker misali suda eriyerek yasanmaz hayat.
su sana dokundukca sen damlataslar gibi acılarına baglanıp. kocamaaaaaaaaann bi kaya olucaksın.

Allah herzaman sabır versin sana arkadasım. Herşey gecer birgün:teselli:

Son düzenleme:
bu yazıyı yazalı tam 3 ay oldu belki bu son yazdığımı kimse okumayacak ama ben genede yazıcam...tam 3 ay değişen hiç birşey yok gibi sadece artık tahammül sınırlarımı zorluyorum!ağızımdan bittiğine dair tek bir cümle bile duymamasına rağmen,hal ve tavırlarımdan anladı çok üstüme düşüyor kendini değiştirmeye çalışıyor sanırım bu kaybetme psikolojisi bilemiycem ama arkadaşlar midem kaldırmıyor artık iyi yada kötü hiçbir şey istemiyorum sadece bitene kadar mümkün olduğu kadar uzak dursa keşke benden,beni eskisi gibi kendime bıraksa...gece yatağa yattığımda bittiğini, tekrardan kızlık soyadımı aldığım günlerin hayalini kurup mutlu oluyorum içimde herşeyin çok güzel olacağına dair belkide bunu artık hak ettiğime inandığım için çok kuvvetli bir güç var...ıNŞALLAH ALLAHIM özlemini çektiğim bütün ÜMıTLERıMı bana verir...offf sadece sabır onunda sonuna geldim.demekki herşeyn bitmesi gerçekten böyle bir hismiş...
-------------------------
bu üyenin kendi konusuna yazdığı mesajı sanırım sorun eşiyle ..

Mevzuya bak ....Tartıştığımız konuya bakar mısın..Sen her hangi kimseye gözüm görmesin dedin mi?Hayır ee o zaman burası dert köşesi burada sıkıntılarımızı paylaşırız nasıl yazılıp çizildiği önemli değil. '' Ama burda önemli olan yazıların şiirselliği değil onları yazdıran nedenler ''Öyle bir dert ki dile gelmiyor''. Neden arama demişsin hem bu cümleyi kullanmışsın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...Ayrıca her üyenin hakkı olduğu istediğim gibi yazarım burada..Alıntı da yaparım...

bazıları cümlesinde hedef belirtmiyordu elbette ben olmadığımı biliyorum
o yüzden benim üzerimden cevap vermeyin dedim
kime kızdıysanız tepkinizi ona belli edin yorumların son sayfasını okuyan arkadaşlar
bu cümleyi ben telaffuz etimişim gibi algılayacak o yüzden kişiler üzerinden gönderme yapmayın
kimeyse mesajınız ona yazın dedim bu birincisi
yazıanların şiirselliği önemli değildir onları yazdıran nedenler önemlidir dedim
şiirsel yazılar hiç bir şey anlatmıyor yada şiirsel yazmışsın neden yazmışsın demedim
şu sizin takıldığınız şiirsellik bu kadar önemli değil dedim
altında önemli nedenler vardır
mutlaka bir şeyler vardır
biz bilmesekte vardır bilsekte vardır asıl önemli olan bu dedim
ve arkadaş bunu yazmak zorunda değil.....
ya niye inatlaşıyorsunuz hala
beğenmediyseniz açıklaycı bulmadıysanız yorum yapmayın kardeşim
amacın ne senin diye azarlayacağına oku çık
madem bu kadar taktın cevap yazıp zihnini meşgul etme
her üyenin yorum yapmaya hakkı var ama her istediğini yazmaya dilediğini söylemeye hakkı yok
siz bu küçük ayrıntıyı biraz önce hiç tanımadığınız bir insana egoist diyerek aştınız zaten

son olarak lütfen nereye yorum yazacağıma sen karışamazsın istediğimi yazarım gibi bir savunma yapmayın
çünkü benimki sadece bir öneriydi ister yaz ister yazma ben karışamam
ama kimseyide konusunda gelip azarlama
işine gelmiyosa yazma
konuyu uzatmakta istemiyorum
lütfen tartışmakta istemiyorum
bana göre yorumunuz kırıcı hala kırıcı
hem bana hemde üyeye karşı kırıcı
lütfen biraz yapıcı olalım bu olayda böyle kapansın

Tamam cloudy ben seni anladım. Sana egoist dediğim için özür diliyorum lafımı geri alıyorum.Tek şunu söylemek istiyorum benim tek ama tek derdim yardımcı olamadığım için kızmamdı .Yoksa teselli arayan bir insanı bende üzmek istemem.Ok.Umarım sende beni anlamışsındır kimseyi kırmak istemem.

ben dedim gozum gormesin diye evet genele sesleniyorum acimasiz ve mantiksizca bir tutumsa yapilan eger buraya yorum yazmaya hakki yok her akliniza geleni sallayamazsiniz acimasizca.. ozur dilemeniz yerinde olmus cloudy arkadasima sonuna kadar katiliyorum. uzmek istemem deyip acimasizca yorum yapinca olmuyor iste arkadasim birkac yerdeki yorumlarin da boyle o yuzden sinirlendim
Seçiyorlar mı sizi?Ben söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım özür dilediğim şey belli.Yoksa geçmiş yorumların hepsinde sonuna kadar haklıyım ve siz kimsiniz siz mi karar vereceksiniz kimin gözüne gözüküp gözükmeyeceğime şuna bak ya.Konuyu saptırmada üstünüze yok.

Allahım bana kurtulmam için bana muhtaç
olduğum o gücü ver!!!
harikasın harikjaaa böyle dua etmeye devam et ciciş

olduğum o gücü ver!!!
harikasın harikjaaa böyle dua etmeye devam et ciciş

dalga geçicek başka bi konu bul bence...insan ağlarke yanlış yaza bilir ciciş..anlamıyorumki düzgün yazıyoruz kitaptan alma deniliyor,yanlış cümle kuruluyorum alay ediliyor e pes yani gerçekten ..

arkadaşlar lütfen yapıcı olalım.polemik yaratmakta,dikkatleri üzerinize çekmeye çalışmakta üzerinize yok bravo yani.buraya insanlar dertlerini yazıp rahatlamak için geliyolar.lütfen dalga geçmek isteyen arkadaşlar başka bir topiğe geçsin.burada çok topic var.

toz şeker lütfen üzülme.Allah'ım hep senin ve senin gibi derdi olan insanların yanında olsun.canını sıkan her neyse tez zamanda çaresini de bulursun inşallah ve buraya'' arkadaşlar dertlerim bitti çok mutluyum ''diye bir başlık açarsın.

öyle bir yerde ve zamanda olsam ki…herşey bitse güne gözlerimi yepyeni tap taze biri olarak açsam…dalgalar vursa kıyıya,kumlara uzanıp yıldızları seyretsem..hatta üstümdekiler çıkarıp gece vakti sulara dalsam…temkinsiz,kimse sarsmadan canım istediği ne varsa yapsam..özgür olsam bir kuş kadar..baharlarım ne kadar da kısa sürdü?ne kadar çabuk geldi kara kış,uğursuz mu uğursuz,yüz güldürmeyen karakış..aslında içimdeki mevsim bu yoksa yaşadığım yer hep aynı ne kış oluyor burda nede yaz.hep dingin nemli bir hava hep tek düze yaşamlar.çıkarmadan batıran hayatlar.yada batan sadece benim hayatım…

özlemlerim oldu,yaşanmışlıklarım,hatalarım,tecrübelerim oldu..ama ne yazık ki ne zaman ayak uçlarıma baksam hep acı var orda.duruyor işte gözlerini bana dikmiş.ümitlerimi her geçen gün yok eden tarifsiz bir acı!!!içim kanarken yüzüm hep gülerdi benim.ama artık öylede olamıyor,hep asık suratlı hep dertli bakışlarım.zaman o zaman geldi çattı galiba hani insanın sona geldiği dibe ama en dibe vurduğu o kuytu zaman…dün gece kendimi o koskoca yatakta ne yaparsam ölürüm diye düşündüm..geldi çattı göz yaşlarım yanaklarıma zaten son zamanlarda ayrılmıyorki o tuzlu tat dudaklarımdan…hiç böylesine çaresiz,mutsuz,ölümü düşlerken bulmamıştım kendimi.neydi beni bu hale getiren o kadar iyi biliyorum ki bir değil o bin sebebi..ama anlatamam dilim tutulur acılarım,dikleşir gene yureğime,alır ayaklarının altına da ezer ezdikçede güler.bu böyle olacaktı zaten sen bunları yaşamaya mahkumsun der o şuh kahkahının ardından.lal olur susarım gene.anlatamam!!!

Baharımı kış yapanlarda kaldı ahlarım öyle bir ahtır ki..geriye dönüşü,tövbesinin kabulu olmayan..okudum ben bu aralar çok okudum düşünmemek için başka hayatlarda,hüzünlü kitaplarda saklandım.ayraç oldum kimi zaman,kimi zaman baş karakter..olmadı gerçeklerimi alamadı gene benden.fark ettim ki yaşadığım hayat zaten okuduklarımın en acısı.o baş karakterler okusa benim hayatımı kendi hikayelerini bırakır ağlar bana…şemsi si,aslı sı,piraye si,elena sı…hepsi birden ağlar..

olduğum o gücü ver!!!

şekerim ne oluyor sana:uhm: karabasan mı geliyor?

ayrıca psikolojik bir rahatsızlığa yakalanmış olma ihtimalin de var...

Son düzenleme:
Hanımlar lütfen,
biraz anlayış,biraz sükunet...
Konuyu açan arkadaşımızın derdi olmasa niye buraya konu açsın,herkes kendini farklı şekilde ifade eder,bu arkadaşımızda tam olarak sıkıntısını anlatamadığı için bu yolu seçmiş,rica ediyorum sabır gösterin ve kendi aranızda tartışmalara girmeyin...

Tozşeker rica ederim canını hiç bişi için sıkmayerimseniben
ben inanıyorum ki Allah muhtaç olduğun dayanma gücünü sana verecektir.
sadece biraz o gücün içinde olduğuna inan ve hayatta senin sevdiğin ve seni seven diğer şeylere,insanlara sıkıca tutun onlardan güç almaya bak lütfena.s.
eğer psikolojik olarak rahatlamak istiyorsanda bir uzmanla görüş lütfen:1hug:
bazen herşey yetersiz kalır ama bilesin ki biz senin yanındayız:1hug:
ve lütfen herkes sakinleşsin:enbuyukkk:

umarım herşey senin için güzel olur dualarını eksik etme annenle ilgili bir şey sanıyorum eğer sağlık sorunuysa tez vakitte iyileşmesinin diliyorum sınav dünyası bu dilerim sende sınavını en iyi şekilde verirsin

Son düzenleme:
biliyorum hepsi geçicek hangi acı sonsuza dek sürüyor ki;üzülmek,ağlamak yok artık.madem bu evrenin merkezi yanlızca benim ve yznlızca ben iyisem,güzelsem,zenginsem herkes yanımda o zmn öle olur.öyle çirkinlikler gördümki,o kadar sömürüldümki bitti artık.şimdi sıra bende amacım kimseden intikam almak dğil ben affediyorum,benden uzak iyi olsunlar,herkes yerinde mutlu olsun ama artık bana dokunmasınlar.başta kocam olmak üzere sırasıyla,babam,kardeşim,aile büyükleri herkez sağ olsungösterdi gerçek yüzünü.onların iki yüzlülüklerine bahane bulmaktan sıkıldım artık bahanelerde bi işe yaramaz oldu kendimi kandırmak,gerçekleri ertelemkten başka.bundan böle sadece ben varım gerisi booşş....

Back
X