öyle bir yerde ve zamanda olsam ki…herşey bitse güne gözlerimi yepyeni tap taze biri olarak açsam…dalgalar vursa kıyıya,kumlara uzanıp yıldızları seyretsem..hatta üstümdekiler çıkarıp gece vakti sulara dalsam…temkinsiz,kimse sarsmadan canım istediği ne varsa yapsam..özgür olsam bir kuş kadar..baharlarım ne kadar da kısa sürdü?ne kadar çabuk geldi kara kış,uğursuz mu uğursuz,yüz güldürmeyen karakış..aslında içimdeki mevsim bu yoksa yaşadığım yer hep aynı ne kış oluyor burda nede yaz.hep dingin nemli bir hava hep tek düze yaşamlar.çıkarmadan batıran hayatlar.yada batan sadece benim hayatım…
özlemlerim oldu,yaşanmışlıklarım,hatalarım,tecrübelerim oldu..ama ne yazık ki ne zaman ayak uçlarıma baksam hep acı var orda.duruyor işte gözlerini bana dikmiş.ümitlerimi her geçen gün yok eden tarifsiz bir acı!!!içim kanarken yüzüm hep gülerdi benim.ama artık öylede olamıyor,hep asık suratlı hep dertli bakışlarım.zaman o zaman geldi çattı galiba hani insanın sona geldiği dibe ama en dibe vurduğu o kuytu zaman…dün gece kendimi o koskoca yatakta ne yaparsam ölürüm diye düşündüm..geldi çattı göz yaşlarım yanaklarıma zaten son zamanlarda ayrılmıyorki o tuzlu tat dudaklarımdan…hiç böylesine çaresiz,mutsuz,ölümü düşlerken bulmamıştım kendimi.neydi beni bu hale getiren o kadar iyi biliyorum ki bir değil o bin sebebi..ama anlatamam dilim tutulur acılarım,dikleşir gene yureğime,alır ayaklarının altına da ezer ezdikçede güler.bu böyle olacaktı zaten sen bunları yaşamaya mahkumsun der o şuh kahkahının ardından.lal olur susarım gene.anlatamam!!!
Baharımı kış yapanlarda kaldı ahlarım öyle bir ahtır ki..geriye dönüşü,tövbesinin kabulu olmayan..okudum ben bu aralar çok okudum düşünmemek için başka hayatlarda,hüzünlü kitaplarda saklandım.ayraç oldum kimi zaman,kimi zaman baş karakter..olmadı gerçeklerimi alamadı gene benden.fark ettim ki yaşadığım hayat zaten okuduklarımın en acısı.o baş karakterler okusa benim hayatımı kendi hikayelerini bırakır ağlar bana…şemsi si,aslı sı,piraye si,elena sı…hepsi birden ağlar..
Allahım bana kurtulmam için bana muhtaç
olduğum o gücü ver!!!