yle karm ki sizlerle paylaaym dedim?

sadece aşkla sewgiyle olmuyor cnm.. ulaşılmazlar hep güzel hep tatlı gelmiştir, ama emin ol hayatını orda baştan kurduğunda keşke hep yaşanmamış olarak kalsaydı içimde dersin çünkü başka bi kültüre ayak uydurmak çok ama çok zor..
ayrıca ona aileni bırak demiosun zaten anladığım kadarıyla, aynı ew içersinde aynı ilde olmasanızda önemli olan onlara destek vermenizdir, ilgilenmenizdir...

sen bıle benı anlamıssın surda bı yazıdan ama o anlamıyo bız ıst olsakta destek oluruz dıyorum yakında olmam bakmam lazım dıyo ablaları bakamazmıs ((

beste çok güzel şeylere değinmiş..benimde var buna benzer bi durumum benim için sorun deil ama ailem eminim arıza çıkarıcak doğulu olduğu için illaki bi yerde örf ve adetler çakışıcak o yüzden bunları önceden düşünmek lazım sonra bazı şeylerde pişman olmak var.aklın başka yüreğin başka söyler seçimlerin sonucu acı olur aklın hep ötekisinde kalır .yanii acını seçmekte özgürsün..ben bunu o kadın filminden duydum ve bence doğru.üzülme demekle de olmaz zor bişi hakkında hayırlısı olsun

olmuyo evet ben yıne uzuluyorum acımı secmekte ozgurum evet keske hıc boyle zor kararlar almak durumunda kalmasaydım oraya gıdemem oda gelmezz ama hep konusur gel der sadece nereye kadar

Severek ayrılanlar ve her gün dönmesi için dua edenler şöle bi yamacıma gelsin size bişi diyeceğim kızlar :Saruboceq:

kızlar hepınıze tesekkurler ama artık bıttı olmadı ne yazıkkı ıcın acısada alısmaya mecburum kend uzmemeye soz verdım hıcbısey yasamaktan degerlı degıl artık gozumde ama hıslerım yenı ayrılan bırı olamadıgım ıcın bu kacıncı kez oldu sıl bastan 2007.2009 ama bu son oldu artık msnden sıldım onu ama en onemlısı bır daha evlenemem sevecegım bırı olmaz gıbı gelıyor duygusu evde ceyızlerım vardı actım eve koydum ıstemıyorum dedım annemede belkı bılmek ıstersınız dıye paylastım hepınıze tesekkurler

Back
X