• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ymurta tembelliği var ne yapayım arkadaşlar yardım edin lütfen

merwisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
264
4
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim hiç korunmadık bende yumurta tembelliği var yani zayıf çalışıyor klomen kullandım ama o bile etkili olmuyor yumurtalarım hiç büyümüyor büyüse çatlatma iğnesi yaptırıcam ama büyümüyor burda bi bayanla tanıştım yumurta tembelliği yüzünden 13 yıl çocuğu olmamış ben 13 yıl bekleyemem ki her adet olduğumda gözyaşı dökmekten şimdiden yoruldum nasıl dayanırım üstelik o bahsettiğim kişi her yolu denemiş aşılama tüp bebek doktorum yaşım genç olduğu için yavaştan alıyor klomenin dozunu yükseltelim diyor 22 yaşındayım ama biran önce anne olmak istyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yapayım hemen aşılamamı tüp bebekmi yapayım ne olur yardımcı olun deneyimlerinizi paylaşın tavsiye edebileceğiniz doktor hastane ne varsa denemeye hazırım şimdidedn teşekkürler

canım bitkisel olarak incir kürünü denemeni tavsiye ederim,saraçoğlunun sitesinden bakabilirsin
ayrıca iğnelerle de yumurtalarının büyümesini sağlayabilirsin,doktorunla görüş istersen çünkü senin durumunda olanlar iğnelerle tedavi oluyor dozunuda duruma göre ayar doktorun
umarım en kısa zamanda bebeğin gelir...

merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim hiç korunmadık bende yumurta tembelliği var yani zayıf çalışıyor klomen kullandım ama o bile etkili olmuyor yumurtalarım hiç büyümüyor büyüse çatlatma iğnesi yaptırıcam ama büyümüyor burda bi bayanla tanıştım yumurta tembelliği yüzünden 13 yıl çocuğu olmamış ben 13 yıl bekleyemem ki her adet olduğumda gözyaşı dökmekten şimdiden yoruldum nasıl dayanırım üstelik o bahsettiğim kişi her yolu denemiş aşılama tüp bebek doktorum yaşım genç olduğu için yavaştan alıyor klomenin dozunu yükseltelim diyor 22 yaşındayım ama biran önce anne olmak istyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar ne yapayım hemen aşılamamı tüp bebekmi yapayım ne olur yardımcı olun deneyimlerinizi paylaşın tavsiye edebileceğiniz doktor hastane ne varsa denemeye hazırım şimdidedn teşekkürler

canım gunde kac klomen kullandın...bendede yumurta tembelıgı vardı.ve doz artırılarak kullanılır zaten...yumurtan hıcmı olusmadı oluştu buyumedimi

tatlım selam.öncelikle bu konuyu kafana çok takmamanı tavsiye ederim.okuduklarıma göre aşırı gerginsin üzülüyorsun ama yapma bunu kendine...
yumurta tembelligi bende de var yumurtlamam zayıf yani...ben 1 kere hamile kaldım canım..herkes 13 yıl bekleyecek diye birşey yok..

hayıt tohumunu denemeni tavsiye ederim..ben kullanmadım ama tamda bugün tv de izledim..hatta sitede de çok kullanan var canım...bugün bende tam tarifini aldım tvden...
yarım kilo keçiboynuzu pekmezinin içine 100 gr hayıt tohumunu toz haline gtirip iyice karıştırın ve sabah akşam aç karnına günde iki defa bir tatlı kaşıgı yeyin diyor canım...
adet düzensizligine iyi geliyormuş...yumurtlamayı hızlandırıyormuş vede çatlamasını saglıyormuş canım...dur bakalım ben acele etme derim..tüp için bence erken canım yaşında küçük zaten...Allahım inşallah çok bekletmez..bak tamda sana dua ederken ezan okunuyor Rabbim ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmasın canım...:Saruboceq:

derinsu canım çok sağol yarın ilk işim aktara gidip dediklerini almak olucak çok teşekkür ederim...

Back
X