Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın Doğum Uzmanına randevu alıp durumunuzu danışın. Ayrıca dahiliyede kan testi verin, demir değerinize bakılsın çünkü bu kadar yoğun kanama olması demir eksikliği yapar. Tiroid durumu için de farklı bir doktora gidip kanama durumunu anlatın. Size ona göre bir tedavi düzenleyebilirler.Lütfen acilll ! Hanımlar tiroid hastasıyım hormon dengem bozulduğu için ,bu ay adetim çok yoğun kesilmiyor.11 gün oldu yardımınıza ihtiyacım var.Bu kanamayı nasıl durdurabilirim? Site de doktor varsa da lütfen bir ilaç önerisi istiyorum?
Hanımefendi bu şekilde ilaç önerisi yapılmaz doktora gitmeniz lazımLütfen acilll ! Hanımlar tiroid hastasıyım hormon dengem bozulduğu için ,bu ay adetim çok yoğun kesilmiyor.11 gün oldu yardımınıza ihtiyacım var.Bu kanamayı nasıl durdurabilirim? Site de doktor varsa da lütfen bir ilaç önerisi istiyorum?
Yeni Dr gittim .Rahim de bir sıkıntı yok.Artik kadın Dr gelme diyor ,o derece.Bugün de pazar .Benim ki tiroit kaynaklı .Tiroitlerimi Dr,um yoluna sokarsa düzelecek adetlerim de.Hanımefendi bu şekilde ilaç önerisi yapılmaz doktora gitmeniz lazım
Demir 203Kadın Doğum Uzmanına randevu alıp durumunuzu danışın. Ayrıca dahiliyede kan testi verin, demir değerinize bakılsın çünkü bu kadar yoğun kanama olması demir eksikliği yapar. Tiroid durumu için de farklı bir doktora gidip kanama durumunu anlatın. Size ona göre bir tedavi düzenleyebilirler.
Geçmiş olsun tsh diğer degere göre baya düşmüş ama.Tahlil sonuclarim da bunlar.Yeni yaptırdım tarih yukarda.Tek sıkıntım tiroide bağli adet bozuklugum.Onunniçin de sıfırdan tiroit ilacıma baßladik.Daha 10 gün oldu.Tsh düzene girerse adetim de girecektir.bir ilaç sordum sadece![]()