• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yogun bakım hastasına ziyaret ve bilgi yasagı

Öncelikle Allah babanıza şifa versin..
Hanımlar orası yoğun bakım, her hasta yakını istediği zaman arasa o telefona bakmaktan kimse işini yapamaz.
Şuan covid sebebiyle hastaneye gidilmesi istenmiyor, kaldı ki covid öncesinde de yoğun bakım zaten zırt pırt ziyaretçi kabul edilen ve bilgi alınan bir yer değil. Hatta bazı hastanelerde (genellikle devlet hastaneleri) hastanızı haftada birkaç gün görebilirsiniz yalnızca günde 1 kez belirli bir saatte hastaneye gidersiniz doktor bilgi verir.
Yani pandemi öncesi de asla yoğun bakımda telefon numarası vermezler, bizzat giderek bilgi alırsınız.. Zira bazı hasta yakınları yarım saatte bir arar kanırtır, ama onlar size hastayla ilgili her iyi ve Allah saklasın kötü gelişmede size anında ulaşırlar. Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun
Rabbim sagsaglim çıkartsin. Kovitten dolayı yoğun bakıma almazlar. Hele ki kanser hastalari için çok daha tehlikeli. Doktorun numarasını isteyip bilgi alabilirsiniz. Yada hastaneye gidip görüşebilirsiniz. Bazı yasaklar bize agir gelse de sevdiklerimizi korumak için.

Bi hasta için 5-6 farklı kişi gün içinde 3-5 saatte bir arıyor diğer türlü yoğun bakımda 20 hasta olsa telefona bakmaktan iş yapılamaz duruma gelir hasta açısından bakınca haklı doktor açısından bakınca haklı
Tabiki zırt pırt aramak olmaz. Ama siz aramayın dediklerinde kendileri arayıp haber vermeliler. Siz aramayın biz aramayacağız e ne olacak. Doktorların iş yükü gerçekten çok fazla, ama yoğun bakım kapısında beklemekte hiç kolay bir süreç değil.

Oncelikle allah sifalar versin annemde gcen yaz yogunbakimdaydi devlet hastanesi olmasina ragmen telefonlarimiz vardi bir durum oldugunda ariuorlardi ama tabi bilgi vermek yasakti doktorunuz bilgi verecektir

Kızlar babam dünden beri yogun bakımda bugün öglen bizi eve gönderdiler aramıycaksınız buraya gelmeyeceksiniz biz sizi arıycaz dediler. Bana saçma geldi yarın hastaneye gidicem neden böyle yaptılar ben durumunu merak ediyorum sadece
Geçmiş olsun aynısını bayramdan önce biz yaşadık pandemiden dolayı içimiz rahatlasın diye hastane bahçesine kadar gidip geri dönüyoduk. Doktorun arama saatleri var iki dk sürmeden tlf kapatıyorlar soru soramıyorsubuz bile. çok sıkıcı bir durum nefes alamıyoduk araya eş dost arkadaş bula bula haber alabildik biz devlet hastanesindeydik kalp hastanesiydi belki özelde en azından tlfda aradıklarında daha ilgili olabilirler ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun.

Kızlar babam dünden beri yogun bakımda bugün öglen bizi eve gönderdiler aramıycaksınız buraya gelmeyeceksiniz biz sizi arıycaz dediler. Bana saçma geldi yarın hastaneye gidicem neden böyle yaptılar ben durumunu merak ediyorum sadece
Devlette mi basından savmıslar sanki..

Back
X