Yogun bakımda ve kalbi yorgun anneme dua almaya geldim?? 🙏🙏🙏🙏🥹Yalvarırım dua edin

Anneniz artık yük olmuştu size sahipsiz kimsesiz kalıyordu
Bakım evi diyordunuz
3 Gün yatak 4. Gün toprak der anneanem
Adınızın hafiflemesini dilerim

Allah anneciğinize acil şifalar versin. Birlikte geçireceğiniz upuzun bir ömür versin inşallah. Size de bu süreçte sabır ve güç diliyorum. Anneciğinizin güzel haberlerini de paylaşın bizimle tez zamanda.

Allah şifa versin inşallah mutlu bir haber alırsın

Allahım acil şifalar versin çok geçmiş olsun.

Rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah Ağlattın beni.Rabbim başınızdan eksik etmesin annenizi

Anneniz artık yük olmuştu size sahipsiz kimsesiz kalıyordu
Bakım evi diyordunuz
3 Gün yatak 4. Gün toprak der anneanem
Adınızın hafiflemesini dilerim
Ya insanın acısına saygı duyun yapmayın allah razası için yapma Allahını seviyorsan yapma ya. Canımdan çok seviyorum annemi ayakları kesilmesi durumunda kilosu var kaldıramam diye düşünmüştüm bakım evini. Sen çaresiz kaldın öı hiç ben annemle tek başıma süründüm süründüm. Allah yardım ettti hep. Benn saglık ve sıhhat içinde yaşamasını diliyorum

Rabbim şafi ismiyle şifa versin, sizinde başınıza korktuğunuzu getirmesin. Yüreğinizi ferah tutun kötü şeyler getirmeyin aklınıza Rabbim isterse herşey düzelir. İnşallah unutmam yarın cuma saati bol bol dua ederim sizin için, unutursamda hakkınızı helal edin

Rabbim kimin evladı annesi ve sevdiği varsa acısını göstermesin Allah razı olsun. Sizide sevdiklerinize bagışlasın

Allah sıfa versın inşallah iyi olur. Allah sıze bağışlasın

Canim Rabbimiz tez vakitte afiyetle maddi manevi sifasini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…