Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yogun bır sekılde saclarım seyrekleştı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

syliviaplath

ask bıttı.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
417
0
46
İstanbul
mrb kızlar son zamanlarda ferkettıgım bısey. son 5 aydır saclarım yogun bır sekılde dokuluyor ve gozle gorulur seyreklestı. daha 20 yasındaym.. saclarm acılmaya basladı bunun sebebı ne olabılır cok uzgnm saclarım fazlasıyla gur ve yogundu. bana onerebılecegınız bıseyler varmı yardmcı olursanız sevınıırm. bn saclarımı boyamaya bıle kıyamayan bırıydm

bi doktora görün canım.belki kansızlık falan vardır.yada saç dökülmesine neden olacak başka bişey.doktorun seni yönlendirmesi en mantıklısı.

neyin neden olduğunu bilemem ama lavanta çayı saçlara iyi geliyomuş canım ama en fazla haftada üç bardak içilecekmiş ben şahsen bugünden itibaren deniycem:)
geçmiş olsun cnm üzülme arada mevsimden mi yoksa sağlıktan mıdır bilinmez bana da olur böyle ,sonra düzeliyo öncelikle moralini bozma

benımde aynı sorunum var ampüller begatmen bemix mi ne hepsini denedim saç dökülmesine özel sampuan kremler kullandım nafile saçlarımın uöçlarını kestirdim gene gene dökülüor

arkadaşlar hep söylüyorum yine söylicem bu kadar yoğun saç dökülmesi yaşayıp yağlardan bemiks evigen v.s ampüllerden medet ummayın bunlar saça ancak bakım olarak uygulanır dökülmeyi önlemez dökülmenizin nedenini bulun daha fazla saç kaybınız olmasın en azından.hem kan değerlerinden biri eksik çıkarsa ilaç içiyosun ekstra böyle zahmetli işler yapmaya gerek kalmadan dökülmen duruyo yani konu sahibi arkadaşım doktora git tüm tahlilleriin yapılsın ve dökülmen sonuca bağlansınn...

evt arkadslar en ykn zamanda bı doktora gozukucem . yasadıgım yogun yıkım uzuntude sebeb olabılır dıe dusunuyorum ama en dogru kararı doktor verıcek sagolun hepınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…