- 29 Aralık 2024
- 40
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi asyakarabey
-
İnşallah öyledir benim de bir anda oldu hatta hiç umudum yoktu yumurtlamayı da değerlendirmedik nasıl olsa hamileler kalamıyorum deyip Kızılaya kan verdim ama o günden beri ani kalkmalar da baş dönmem oluyor hatta genelde beyaz akıntım olurdu bu ay sarımsı daha fazlaydı nedense benim kese göründü sadece inşallah kalp atışını da duyarım ama sizinki de hamileliktendir umarımYaaa inşallah aynı belirtiler bnde de var göğüs hassasiyeti azaldı uç kısımda var hassasiyet az miktarda. Adet olacak gibi ağrım oluyor sarı krem akıntı oluyor. Umut oldunuz inşallah bizde sizin gibi bebişlerimize kavuşuruz.
Sen ne zamqn test yapıcanBiz de neredeyse 4 yıl oldu rahim filmi de çektirdim
İnşallah bende bu ay tutunur adetden sonra hormonlarına.falan bakilcak inşallah tutar ve gerek kalmaz tedaviye 4 bucuk.senedir istiyoruz 3 tane dusuğum.var ve son bir senedir hiç hamile kalamadim dusuklerim.sebebi.kanda pıhtılaşma sorunu ve kan sulandırıcı.kullaniyorumboyle bir durumun icindeyimSarı krem az miktarda akıntı var ama ağrılarım da var olacak gibi hissediyorum. Bnm adet öncesi hep olur bu akıntı.İnşallah bu ay bize sıkı sıkı tutulurlar.
Ayol bu akıntı bendede varSarı krem az miktarda akıntı var ama ağrılarım da var olacak gibi hissediyorum. Bnm adet öncesi hep olur bu akıntı.İnşallah bu ay bize sıkı sıkı tutulurlar.
Bilmiyorum ki çiçeğim Bnmde ilk olacak nasipse inşallah Rabbim tez vakitte nasip ederİnşaallah bacım Allahım tez vakit kolayca nasip etsin. Göğüslerde tüylenme göğüs uclarında akıntı bazen baş agrısı asırı sıvılcelenme bunlarda belirti mi
Herşey normal miydi anestezili mi yaptırmıştınÇektirdim 2 kez
Maşallah diyelim.İnşallah kolay rahat bir hamilelik olur Allah'ın izniyle kalp atışını da duyarsınız. İnşallah bnde müjdeli haberi alırımİnşallah öyledir benim de bir anda oldu hatta hiç umudum yoktu yumurtlamayı da değerlendirmedik nasıl olsa hamileler kalamıyorum deyip Kızılaya kan verdim ama o günden beri ani kalkmalar da baş dönmem oluyor hatta genelde beyaz akıntım olurdu bu ay sarımsı daha fazlaydı nedense benim kese göründü sadece inşallah kalp atışını da duyarım ama sizinki de hamileliktendir umarım
Amin inşallah siz de en kısa zamanda alırsınız en kısa zamanda bu haberiMaşallah diyelim.İnşallah kolay rahat bir hamilelik olur Allah'ın izniyle kalp atışını da duyarsınız. İnşallah bnde müjdeli haberi alırım
Amin ayolBilmiyorum ki çiçeğim Bnmde ilk olacak nasipse inşallah Rabbim tez vakitte nasip eder
Elhamdülillah normaldi acıktı tupler ama aneztesizsiz cekindimHerşey normal miydi anestezili mi yaptırmıştın
Yaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu ay sevindirici haberi alır sağlıcakla kavuşursunuz bebeğimize.İnşallah bende bu ay tutunur adetden sonra hormonlarına.falan bakilcak inşallah tutar ve gerek kalmaz tedaviye 4 bucuk.senedir istiyoruz 3 tane dusuğum.var ve son bir senedir hiç hamile kalamadim dusuklerim.sebebi.kanda pıhtılaşma sorunu ve kan sulandırıcı.kullaniyorumboyle bir durumun icindeyim
Ay hadi inşallah yaaAyol bu akıntı bendede var
Amin inşallah yaAmin inşallah siz de en kısa zamanda alırsınız en kısa zamanda bu haberi
Yaa zor olmadı öyle bn cesaret edemedim anestezili istemiştim.Elhamdülillah normaldi acıktı tupler ama aneztesizsiz cekindim
Seni endişelendirmek istemiyorum aneztezili cekinebilirsin bacım agrısı maksimum dığum yapsam daha iyi en azından degerdiYaa zor olmadı öyle bn cesaret edemedim anestezili istemiştim.
Yaaa çok sevindim ne güzel haberler geliyor çok mutlu oluyorum her gelen haberle.Rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de dua edinBenimde regl öncesi göğüslerimde hassasiyet olur ama bu ay çok önceden başladı ve dolgunlaştı sertleşmeyle beraber. Şuan hala öyle sert ve hassas. Ben pozitif çıktım:) inşallah sizlerin de pozitiftir
Çok teşekkür ederim inşallah daha çok yeniYaaa çok sevindim ne güzel haberler geliyor çok mutlu oluyorum her gelen haberle.Rabbim sağlıkla kolaylıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de dua edin
Ay çok doğru karar vermişim o zaman kendimi bir kez daha tebrik ettim inşallah gerek kalmaz daSeni endişelendirmek istemiyorum aneztezili cekinebilirsin bacım agrısı maksimum dığum yapsam daha iyi en azından degerdi
Amin inşallah allah razı olsunÇok teşekkür ederim inşallah daha çok yeniederim tabiki Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?